- لایک ها
- 35
پاسخ : بررسی سوالات مرحله دوم المپیاد ادبی - دوره 26 - بهار 1392
سارا جان بيا دعوا نكنيم...!
درساي رشته ي علوم انساني خيلي سخت تر از خيلي درساي ماست! من اينو به چشم ديدم... درسي مثل تاريخ ايران و جهان رو من يكي نمي تونم فكر خوندنش رو هم داشته باشم
توهين نكنيد به هم...! هر كس علاقه اي داره كه مي تونه اون رو دنبال كنه...! همين كه حتي به مدال طلاي ادبي يك درصد هم تو كنكور ما سهميه نمي دن يعني پشتيباني از بچه هاي انساني كه حقشون هم هست صد البته!!
درس هاي هر رشته براي خود اون رشته سخت و صد البته شيرين و مهم هست
به جاي دعوا كردن و بحث الكي دوستان ه" درباره ي سوالا " بحث كنيد
ماهم همچنین که شما میگین بی دغدغه نیستیمااااااااا حق گرفتنیه درست منم با کسی بحث ندارم همونطور که گفتم گله مندی ما از شما نیست.اسمش اینه که درسامون حفظیه وکاری نداره ولی کافیه شما بشینی 1هفته بخوای درسای ما رو بخونی.شماهم امکانات بسیارعالی دارین که تو المپیادهای خودتون خوش بدرخشید.من حرف شما رو حمل بر توهین به رشتمون میکنم و خودمون که میگین شما میتونین بی دغدغه قبول بشین و اینکه شما فلسفه منطق میخونین و اینا.شما مطمئنا اگه فلسفه منطق میخوندین و بهش اعتقاد داشتین الان اینجوری جواب نمیدادین
سارا جان بيا دعوا نكنيم...!
درساي رشته ي علوم انساني خيلي سخت تر از خيلي درساي ماست! من اينو به چشم ديدم... درسي مثل تاريخ ايران و جهان رو من يكي نمي تونم فكر خوندنش رو هم داشته باشم
توهين نكنيد به هم...! هر كس علاقه اي داره كه مي تونه اون رو دنبال كنه...! همين كه حتي به مدال طلاي ادبي يك درصد هم تو كنكور ما سهميه نمي دن يعني پشتيباني از بچه هاي انساني كه حقشون هم هست صد البته!!
درس هاي هر رشته براي خود اون رشته سخت و صد البته شيرين و مهم هست
به جاي دعوا كردن و بحث الكي دوستان ه" درباره ي سوالا " بحث كنيد