من یکبار تو کامنت های قبل گفتم بازهم میگم این بحث رو من شروع نکردم و فقط برای درددلی که مانداناجان کرده بود نقل قول زدم.شما اسمش رو هرچی میخوای بذاری بذار مختاری:4::95:
پاسخ : بررسی سوالات مرحله دوم المپیاد ادبی - دوره 26 - بهار 1392
من ازکجا میدونستم فامیل شما مختاری هست.؟باور بفرمایید .واسه خودمم جالب شده .شکلک خنده هه بدجوری باعث ایهام شده ولی باورکنید اتفاقی بوده و واسه خودمم جالب :21:تاحالا ایهام این مدلکیش واسم پیش نیمده بود
یه دوستی هم دیدم گفته بود که ادبی برای ریاضی تجربی ها سهمیه کنکور نداره - الان پیدا نکردم کامنتشو که بخوام نقل قول بزنم-. دوست عزیز 20 تا 30 درصد روی کنکور ریاضی و تجربی سهمیه میاد نگران نباش!
الان 12 ساله تو این مملکت بچه های ریاضی و تجربی دارن المپیاد ادبی میدن و میدرخشن، حالا امسال دوستانی که به هر دلیلی خوب ندادن المپیادو، افتادن دنبال بهانه تراشی. منم خوب ندادم اما میدونم دلیل خوب ندادنم بی دقتی سر جلسه بوده! بیاید اشکالاتمونو بپذیریم و ازین تحجّر رها بشیم!
خواهش میکنم! نه اونطور که به اطلاع من رسوندن طبق سلیقه ی دانشکده ی مقصد شما، تاثیر میدن سهمیه تونو. مثلاً گویا یکی از دوستان بوده که برق امیرکبیر قبول شده و با طلای ادبی، رفته برق شریف نشسته. تا جایی که من میدونم 20 تا 30 درصد میاد رو تراز. و اگر به کف مورد نظر دانشکده مقصد برسید پذیرفته میشید. برای همینه که خیلی از کسایی که پارسال مدال گرفتن امسال دارن کنکور ریاضی/تجربی میخونن. چیزی نیست که جایی ثبت شده باشه که ارجاعتون بدم! اما موارد زیادی هستن که از سهمیه استفاده کردن. توصیه میکنم اگر قصد المپیاد خوندن جدی دارید، و برای رشته ی دانشگاهیتون هم برنامهای غیر از انسانی/هنر دارید، بیشتر در این مورد تحقیق کنید. اطلاعات من در همین حدّه ولی از افراد موثّقیه.
بلی میتونید بپرسید!
امتحان تاریخ و کامپیوتر رشتهی ریاضی نهایی نیست و بعد از برنامه به شکل فرمالیته گرفته میشه.
من با کلید جدید 78.6 زدم؛ اگر میگم امیدوارم به خاطر اطمینان به قبولی نیست!! منظورم اینه که کلاً برای نهایی برنامهریزی خاصی در طیّ سال نداشتم! جز اینکه مدرسه لطف کرد هفتهی آخر یه سری کلاس برای المپیادیا گذاشت -که مثلاً مایی که دینی رو تا حالا باز نکرده بودیم، خیلی از غافله عقب نمونیم-.
بلی میتونید بپرسید!
امتحان تاریخ و کامپیوتر رشتهی ریاضی نهایی نیست و بعد از برنامه به شکل فرمالیته گرفته میشه.
من با کلید جدید 78.6 زدم؛ اگر میگم امیدوارم به خاطر اطمینان به قبولی نیست!! منظورم اینه که کلاً برای نهایی برنامهریزی خاصی در طیّ سال نداشتم! جز اینکه مدرسه لطف کرد هفتهی آخر یه سری کلاس برای المپیادیا گذاشت -که مثلاً مایی که دینی رو تا حالا باز نکرده بودیم، خیلی از غافله عقب نمونیم-.