پاسخ : بررسی سوالات مرحله دوم المپیاد زیست شناسی- دوره 17 - بهار 1393
سلام دوستان من که امسال اول بودم و مرحله اول قبول نشدم اما می خواستم از شما که فکر می کنید مرحله دوم رو خوب دادید بپرسم با چه برنامه ای درس خوندید ؟ با چه کتاب هایی؟ و اگر دوباره بهتون وقت می دادن مرحله دوم رو امتحان بدید چه کتابی رو می خوندید؟ من می دونم که باید سرچ می کردم اما می خواستم از زبان دوستان بشنوم... با تشکر و به امید قبولی شما:53::11:
دوست عزیز سلام ...جای این سوال توی این تاپیک نیست ولی از اونجا که تازه واردی خیلی خلاصه میگم ( ممکنه حذف کن پستو )
ابتدا کتابای وزارتیو بخون و کنار وزارتیا کمپبلو بخون ...کمپبلو با دقت بخون این اواخر خیلی روی کمپبل زووم میکنن طراحان گرامی !
با توجه به اینکه سال اولی و وقت زیادی داری کتابای زیر رو بر اساس معیار هایی مثل اینکه کدوم بخش زیست شناسیو بیشتر دوست داری یا اینکه فهمت نسبت به کدوم بخش بیشتره
بخون من خودم چون از گیاهی بدم میاد همیشه سعی میکردم کنارش کتابای فیزیولوژی میخوندم که برام تنوع داشته باشه پس تند روی نکن :
فیزیولوزی پزشکی گایتون _ زنتیک از دیدگاه حل مسله ( ساسان امینی) _بیوشیمی استرایر ( لنینجرم میشه خوند) _ مقدمه ای بر اکولوژی رفتار ( وهاب زاده) _ الفبای اکولوژی جمعیت
(کوشا پایداری)_ زیست شناسی گیاهی رست _فیزیولوژی گیاهی تایز و زایگر _ سلولی و مولکولی ( حسین امیری) _ ژنتیک ولنتیز
موفق باشی ....