پاسخ : بررسی علمی سوالات مرحله اول المپیاد کامپیوتر سال 1391
دوستان سلام.
تهرانی های عزیز بهتون یادآوری می کنم که ای خوشبحالتون! ما شهرستانیهای بیچاره هیچی بلد نیستیم! :181:چون معلّم خوب نداریم! یعنی اصلاً معلم نداریم!:2: ولی با اینحال المپیاد رو خودم بد نزدم 12 تا درست دارم و 4 غلط خیلی هم بی دقتی کردم!.
ولی تهرانی های عزیز دمتون گرم! پارسال نود درصد مدالها از تهران بود!:97:
اگه غلط هم باشه میشه در کل 16 تا درست که خیلی خوبه!
منم فکر می کردم هر 17 تا درست باشه ولی اومدم بیرون فهمیدم 2 تاش غلطه 15 تای دیگه درسته، البته من چند تا سوالِ دیگه هم حل کرده بودم چون شک داشتم نزدم! یکی از سوالا غلط در اومد ولی 4 تاش درست بود اگه میزدم :d
حالا خودمونیم با 15 تا درست و 2 تا غلط قبول میشم ؟، چون بنظرم امتحان خیلی ساده تر از پارسال بود نه الگوریتم داشت نه گرافِ خفن! اولین بارمه امتحان میدم!!! یه امیدی بدید!یعنی انقدر خفنم که وقتی می خوان از بین ِ 1 میلیون 500 نفر بگیرن قبول شم؟یعنی بین 500 نفر ِ اول ِ ایران توی المپِ کامپم؟
چه خوب
!
خیلی بعداً نوشت: 1 میلیون نفر شرکت نکردن، دیدم نوشته 10000 نفر شرکت کردن! ولی خب من نمیدونستم به بزرگی خودتون ببخشید!
هر سال بعد آزمونو همین بحثا هست...پارسال تو همون شاز انقدر همه قسم میخوردن درصدای نجومی زدن که بچه ها فکرمیکردن با 12 تا درستم قبول نمیشن ولی با 8 تا هم قبول شدن امسالم مثل پارسال...به نظرای بقیه بعضی موقع ها نباید توجه کرد یه نگاه به شاز بندازید...
پاسخ : بررسی علمی سوالات مرحله اول المپیاد کامپیوتر سال 1391
دوستان سوال آخرو چن دراوردین؟؟ (کد1) نمیشه گزینه 1؟
من احتمالا نمرم بین بازه ی 17.5 تا 21 بشه با پاسخنامه های مختلف و دوستان ک چک کردم متفاوت دراومد ...
ولی به نظرم امتحان اونقدری آسون بود که کف کلــــــــی بیاد بالا!
البته نمیدونما من اولین باره کام میدم...:-؟؟:65: