سلام علیکم و رحمت الله!
بچه ها به نظرتون کف جند خواهد شد با توجه به چند نکته:
1)پارسال 58%
2)دوره 14 46%
3)دوره 13 33%
بوده
.
.
.
حالا با توجه به این که امسال سخت تر از پارسال و تا حدودی سخت تر از 14 و راحتتر از 13 بوده اما ریسک پذیری امتحان بیشتر از 13 بوده(با توجه به مباحث مطرح شده و نمرات منفی فراوان!!!)، به نظر شخصی شما و شناختی که از دوستان المپیادی خود دارید کف چند خواهد بود؟
.
.
.
اگه باب میلتون بود درصد خودتون رو هم با توجه به عملکردتون پیش بینی کنید....مخسی:53:
من زیست نیستم ولی امتحانش رو دادم کف هم فک کنم حدود 40 باشه و اگه اینطور باشه من قبولم(البته اگه شیمی رو قبول نشم!!)
خودم که داشتم چک می کردم فک کنم خیلی خوب نمره گرفتم ولی دقیق یادم نمیاد ولی یه چیز حدود 80-90 نمره رو مطمئنم که درست نوشتم...(فک کنم حدود 50 زده باشم...)
حتی اگه به فرض محال همین فردا همه ی برگه ها هم تصحیح بشه تا 18 ام نمیگن!!!
آخه اونی که قبول شده برا امتحانات نهایی کمتر می خونه و اونی که قبول نشده اعصابش به هم میریزه و امتحانات نهایی رو گند می زنه!!!
فعلن نه ولی بعدن شاید!
پاسخ : بررسی کف مرحله دوم و درصدهای بچههای زیست شناسی - 1392
امسال متاسفانه چون تعداد قبولی های مرحله 1 زیاد 1 دونه سوال تشریحی بیش تر نداشتیم که واقعا کم بود بقیش همش کوتاه پاسخ بود همین باعث می شه که من فک کنم اوناییم که حقشون نبود به صرف خوندن فقط کتاب درسی بالا زدن
امسال متاسفانه چون تعداد قبولی های مرحله 1 زیاد 1 دونه سوال تشریحی بیش تر نداشتیم که واقعا کم بود بقیش همش کوتاه پاسخ بود همین باعث می شه که من فک کنم اوناییم که حقشون نبود به صرف خوندن فقط کتاب درسی بالا زدن
اونکه درسته بالاخره برای شهرستانی ها تو هر رشته ای یه کمبود هایی وجود داره و کاریش هم نمیشه کرد ...
ولی خوشبختانه به هر دلیلی تو رشته زیست قبولی های مرحله 2 عادلانه تر از بقیه رشته هاست