MHD ReZa

New Member
لایک ها
231
پاسخ : تجربه های دوره 17

یه چیزی که بود تا قبل المپیاد همیشه دنبال این بودم که چی تو امتحان میاد بخونم و چی نمیاد نخونم..واسه همین خیلی وقتا حتی از یه پاورقی کوچیک هم میگذشتم حتی اگه اطلاعات زیادی توش میبود!
ولی از وقتی المپیادی شدم یاد گرفتم همه چی مهمه حتی اگه زیرش خط نکشیده باشن!
دوم اینکه وقتی المپیادی نبودم و تو مدرسه و ازمون های تستی شرکت میکردیم همیشه دنبال رقابت بادیگران بودم اینکه میانگین کشور چند درصده فلان درس ضریبش چنده ولی از وقتی شرو کردم ب المپ خوندن یاد گرفتم با خودم رقابت کنم نه بادیگران...
اینکه وقتی شب میخوابم از روز خودم راضی بوده باشم..و این راضی بودن خیلی حس خوشایندیه..و انگیزه ی فردای مفید دیگه رو بهت میده...
با اینکه دیر شرو کردم...حتی اگه قبول هم نشم مهم نیست..چون یه مدت از فضای بچه گونه ی دبیرستان شیفت(shift) کردم به محیط نیمه آکادمیک المپیاد...
:91:

Mahyar2020

New Member
لایک ها
11

خیلی ببخشید که این تذکر رو میدم.
اما می تونم بپرسم چندتا از اون بندا کدومشون تجربه خوب هست؟؟؟
اگه شیعه اید که باید از ائمه پیروی کنید و این بزرگواران مخصوصا امام صادق (ع) فرمودند که اگر کسی به تو بدی کرد تو بهش خوبی کن (مخالف"یاد گرفتم به کسی که لایق کمک کردن نیست، بهش کمک نکنم.")
ولی در کل با بقیه حرفاتون موافقم و خودم هم بهشون رسیدم.
باورتون میشه یه اتفاق افتاد (به نوعی امداد غیبی) که خدا چشمم رو دوباره انداخت روی سوال و یکباره فهمیدم که درستا رو باید تیک بزنم و غلطا رو ضربدر. سریع روی ضربدر ها خط کشیدم و تبدیل به تیکشون کردم. حالا خدا کنه قبول کنن :):)
و من الله توفیق
سلام، نظر شما برام محترمه،
اما ببخشید من با این جمله ام کاملا موافقم "یاد گرفتم به کسی که لایق کمک کردن نیست، بهش کمک نکنم"
تا قبل از این که این تجربه رو به دست بیارم، خیلی اشتباها کردم، بابت کمک به دیگران اما تازه فهمیدم که بر هر کسی نباید کمک کرد، چون بعضیا به هیچ عنوان لایق کمک نیستند.

لایک ها
164

دوست خوبم آیا کسی که شما بهش کمک میکنید و اون نفر نه تنها قدر دان شما نیست بلکه به نوعی زیر پاتونو خالی میکنه لایق دوستی هست؟!شما چنین چیزی رو قبول دارید؟

Mohammad Reza

New Member
لایک ها
195

دوست خوبم آیا کسی که شما بهش کمک میکنید و اون نفر نه تنها قدر دان شما نیست بلکه به نوعی زیر پاتونو خالی میکنه لایق دوستی هست؟!شما چنین چیزی رو قبول دارید؟
به نظر من باید فرق گذاشت بین دوستی و رابطه ی خوب باهاشون‏!‏

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

[MENTION=8925]alibeiginejad[/MENTION]
من هم صفحه ي اخر را اصلا نديده بودم كه بعدا متوجه شدم . و سريع حلش كردم .(يعني مراقب داشت به زور ورقه را ازم مي گرفت كه جواب را نوشتم و بهشون دادم !! خداراشكر در ان شرايط درست حل كردم.:eek:)

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

سلام، نظر شما برام محترمه،
اما ببخشید من با این جمله ام کاملا موافقم "یاد گرفتم به کسی که لایق کمک کردن نیست، بهش کمک نکنم"
تا قبل از این که این تجربه رو به دست بیارم، خیلی اشتباها کردم، بابت کمک به دیگران اما تازه فهمیدم که بر هر کسی نباید کمک کرد، چون بعضیا به هیچ عنوان لایق کمک نیستند.
اولا هم شما و هم نظراتتون برای ما محترم هستند.
اما اینو در نظر بگیرید که شما همیشه نیاز به اون بالایی دارید. اون بزرگوار و اوصیایش نیز گفته اند که شما خوبی کنید ما عوضش را بهتان تقدیم می کنیم.
یاد این بیت افتادم: از محبت خارها گل می شود. :22:
چرا بزرگان ما اینقدر به آن توصیه کردند؟
البته بحث دوستی با کمک کردن خیلی فرق داره. چون حتی رسول خدا (ص) و ائمه اطهار -که درود خدا بر آنها باد- نیز فرموده اند که دوستتان باید یکسری ویژگی های خاص مثل همین جوانمردی داشته باشد.
ولی در بحث کمک کردن، شما رابطه پایداری با فرد مقابل برقرار نمی کنید ولی با خداوندعزوجل یک رابطه ناگسستنی برقرار می کنید.
به هر حال من وظیفم بود که حرف امامانم را به گوش مبارک حضرت عالی برسانم.
انسان قدرت اختیار و انتخاب و تعقل دارد.
اختیار »»»» تعقل »»»» انتخاب
و من الله توفیق

hossein9021

New Member
لایک ها
41

ياد گرفتم كه اگه از سوالات حفظي نمره كم بيارم مهم نيست ،مهم اينه كه مفهوميا رو درست بزنم(چون امتحانامو دارم خراب مي كنم مي گم)

Canis lupus

New Member
لایک ها
74

راستی منم ی درس خیلی خوب گرفتم این که خودمو برا بد ترین شرایط آماده کنم تا اون جا که:
- صندلیت اونقدر خراب و جیر جیری باشه که بعد از ظهرش بری دکتر از فرط کمر درد
- یه هو وسط آزمون ماشین حسابو ممنوع بکنن
- اول آزمون بگن آب میدیم بعد تو هم به اون هوا آب نبری، دهیدراته بشی و 5 دقیقه آخر یک آب بیارن

فاطمه.ا

New Member
لایک ها
60

یاد گرفتم که هر چی تو مغزم هستش رو بیارم رو ورقه، و چند دور سوالو بخونم.

یاد گرفتم هیچ چیز مهم تر از تلاش و توکل نیس

یاد گرفتم یکم ریلکس تر باشم!
همچنین یاد گرفتم که حرف بقیه باد هواس! و همه "خودشاخ پندارن!" نباید به حرف کسی توجه کرد

Mahyar2020

New Member
لایک ها
11

اولا هم شما و هم نظراتتون برای ما محترم هستند.
اما اینو در نظر بگیرید که شما همیشه نیاز به اون بالایی دارید. اون بزرگوار و اوصیایش نیز گفته اند که شما خوبی کنید ما عوضش را بهتان تقدیم می کنیم.
یاد این بیت افتادم: از محبت خارها گل می شود. :22:
چرا بزرگان ما اینقدر به آن توصیه کردند؟
البته بحث دوستی با کمک کردن خیلی فرق داره. چون حتی رسول خدا (ص) و ائمه اطهار -که درود خدا بر آنها باد- نیز فرموده اند که دوستتان باید یکسری ویژگی های خاص مثل همین جوانمردی داشته باشد.
ولی در بحث کمک کردن، شما رابطه پایداری با فرد مقابل برقرار نمی کنید ولی با خداوندعزوجل یک رابطه ناگسستنی برقرار می کنید.
به هر حال من وظیفم بود که حرف امامانم را به گوش مبارک حضرت عالی برسانم.
انسان قدرت اختیار و انتخاب و تعقل دارد.
اختیار »»»» تعقل »»»» انتخاب
و من الله توفیق
سلام، من عذر میخوام :53::63::1:

REyhanEH_23

New Member
لایک ها
51

@alibeiginejad
من هم صفحه ي اخر را اصلا نديده بودم كه بعدا متوجه شدم . و سريع حلش كردم .(يعني مراقب داشت به زور ورقه را ازم مي گرفت كه جواب را نوشتم و بهشون دادم !! خداراشكر در ان شرايط درست حل كردم.:eek:)
خوش به حالتون
واس منم همینجور شد،گفتک نامردی میشه بیشتر بشینم پا شدم برگرو دادم:2:

faezeh.day

New Member
لایک ها
27

نظرارو خوندم، اما فقط تعداد کمی به تجربه های خوب که تو زندگی کمک میکنه اشاره کردند، بیشتر به حاشیه ها اشاره شده بود تا درس زندگی.
توی این سال های تحصیل یاد گرفتم همیشه با آدما مثل خودشون برخورد کنم، محبت زیادی هم به کسی نکنم، فقط مثل خودشون باهاشون برخورد کنم.
یاد گرفتم هیچ وقت هیچ وقت بیش از حد کسی رو تحویل نگیرم.
یاد گرفتم تا کسی رو تا کامل نشناختم، درباش قضاوت نکنم.
یاد گرفتم هیچوقت چیزی درباره زندگی شخصی نباید به کسی گفت.
یاد گرفتم قدر لحظه به لحظه ی کنار "دوست" بودن رو بدونم، تا مثل الان که دارم ازشون جدا میشم، ناراحت نباشم، اما خیلی دیر شده.
یاد گرفتم هیچ وقت به کسی اعتماد نکنم حتی به بهترین دوستم و چیزی بهش امانت ندم، مخصوصا چیزای مهم.
یاد گرفتم به کسی که لایق کمک کردن نیست، بهش کمک نکنم.
یاد گرفتم چطوری دوستم رو انتخاب کنم.
یاد گرفتم چطوری میشه شخصیت افراد رو شناخت.
یاد گرفتم که خیلی چیزا میشه از آدما یاد گرفت که میشه یه برات تجربه.

سر جلسه ی امتحان به جای تیک ضربدر زدن اینا تجربه نیست، همه اینا حاشیه های زندگین.
مهم درس زندگیه، یه چیزایی رو آدم یه موقعی میفهمه که خیلی دیره.
موفق باشید.
بر اساس فرهنگ عمید:
تجربه:
(اسم) [عربی: تجرِبَة، جمع: تَجارِب] [tajro(e)be]
۱. آگاهی یا مهارتی که فرد در طول زندگی به‌دست می‌آورد.
۲. (اسم مصدر) آزمودن.
۳. (اسم مصدر) آزمایش.
۴. (اسم مصدر) [قدیمی] معاینۀ پزشکی.
شاید تیک رو ضربدر زدن از نظر شما تجربه به حساب نیاد اما اونم آگاهی ومهارتی که در زندگی (برش کوچی از زندگی یعنی المپیاد دوره 17)به دست آوردم وقطعا استفاده از اون تجربه مهمه نه بزرگ وکوچک.چیز هایی که شما نوشتین تجربه های تلخ وشیرین زندگی تون بود که کمی بی ربط از موضوع بحث ماست.
اما به هر حال ممنون از نظرتون وپاسختون به پرسشم.

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

خوش به حالتون
واس منم همینجور شد،گفتک نامردی میشه بیشتر بشینم پا شدم برگرو دادم:2:
متوجه منظورتان نمي شوم يعني به طور غيرمستقيم كار من را نامردي تلقي كرديد !؟؟؟
بايد بگويم كه در زمان مقرر حل كردم و فقط بايد جواب اخر را طر پاسخ نامه وارد مي كردم ضمن انكه مراقب اولين نفر از من گرفته بودند چون نفر اول ان رديف نشسته بودم ، متوجه شديد حالا ؟؟؟!!!!!

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

بايد بگويم كه در زمان مقرر حل كردم و فقط بايد جواب اخر را طر پاسخ نامه وارد مي كردم ضمن انكه مراقب اولين نفر از من گرفته بودند چون نفر اول ان رديف نشسته بودم ، متوجه شديد حالا ؟؟؟!!!!!
دوست عزیز از بعد از آزمون مرحله 2 انگار کمی عصبانی شدید از دست بچه ها! :p
مثل اینکه خسته اید. بهتره چند روزی با خیال راحت استراحت کنید و خودتان را برای دوره آماده کنید.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام، من عذر میخوام :53::63::1:
منظور من از حرفام این نبود که از من عذر خواهی کنید.
چون من کاره ای نیستم که بخواهید عذر خواهی کنید.
بهتر است آن رفتارتان را اصلاح کنید که خیر و سعادت شما در آن است
و من الله توفیق

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

دوست عزیز از بعد از آزمون مرحله 2 انگار کمی عصبانی شدید از دست بچه ها! :p
مثل اینکه خسته اید. بهتره چند روزی با خیال راحت استراحت کنید و خودتان را برای دوره آماده کنید.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

منظور من از حرفام این نبود که از من عذر خواهی کنید.
چون من کاره ای نیستم که بخواهید عذر خواهی کنید.
بهتر است آن رفتارتان را اصلاح کنید که خیر و سعادت شما در آن است
و من الله توفیق

دليلي براي ادامه بحث و البته دفاع از خودم در مقابل حرف تان نمي بينم و فقط به يك جمله بسنده مي كنم :
"ادم هاي كم تجربه زود قضاوت مي كنند." :)

REyhanEH_23

New Member
لایک ها
51

نه اصن منظورم این نبود!!!

بالا