rzrzn

New Member
لایک ها
0
بچه ها واقعا حدس گلد باخ اثبات شده ؟اگه اثباتش کنی چجوری باید ثبتش کنی؟:22:

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166
پاسخ : حدس گلدباخ

فک کنم باید ببرید خانه ریاضی شهرتون تا اونجا به نام خودتون ثبت کنید

P3YM4N

New Member
لایک ها
63

چی حدس گلباخ اثبات شده؟:13:
وا میبینی من میخواستم اثباتش کنم کی اثباتش کرد؟ =)) شووما اونی که اثبات کرده را به من نشام بده اول

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

رفتم تو گوگل سرچ کردم
این خبر مال هفته پیشه
http://mashhad.irna.ir/html/1392/13920426/80741051.htm
ظاهرا یک ایرانی اثباتش کرده
ولی من هنوز باور نکردم چون اگه ثابت میشد فکر میکنم الان خیلی باید بیشتر سر و صدا میکرد

qwertyuiop

New Member
لایک ها
73

فکر کنم اشتباه خبرو نوشتن چون این مساله اینقدر معروف هست که اگه حل بشه جایی نیست که خبری ازش پیدا نشه.

Shabab

New Member
لایک ها
13

اسم شخصی که ادعای اثبات را کرده "هاشم سازگار" است. من دنبال مقاله اش گشتم ولی نتونستم پیدا کنم، اگر کسی تونست پیدا کنه لطفا لینکش را به ما هم بدهد!

اما این شخص در مقاله ی دیگری ادعا کرده که حدس لژاندر در مورد وجود عدد اول بین n^2 و 2^(n+1) را ثابت کرده، این هم لینک مقاله:
A Method for Solving Legendre's Conjecture | Sazegar | Journal of Mathematics Research

با توجه به اینکه اثبات مقدماتیه، فکر می کنم خوبه مقاله را مطالعه کنیم و در مورد صحت نتیجه گیری بحث کنیم! ( بالاخره این هم یک حدس چندصد ساله است...!)

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

حدس lieb هم اخیرا ایرانی ها اثبات کردن

moghini

New Member
لایک ها
258

مقالات آقای هاشم سازگار در مورد نظریه ی اعداد از حدود 20 سال پیش در مجله ی رشد ریاضی منتشر میشود(البته نه به صورت مداوم و مستمر!)بنابراین فکر کنم اثبات قابل اعتنا باشه.

n_maths

New Member
لایک ها
275

به نقل از سایت:برداشت های من از جهان پیرامون :: آیا حدس گلدباخ توسط یک ایرانی حل شده است؟
اما من قویا حدس میزنم اثباتش اشتباه هست. آخه کسی که یه مسئله به این مهمی رو حل میکنه ور میداره میفرسته به این ژورنال بی نام و نشون تو هند!!! چرا این مقاله رو مثلا به بولتن انجمن ریاضی امریکا نفرستاده؟
چرا به ژورنال های سوپرتاپ مثل:Acta MathematicaAmerican Journal of MathematicsBulletin of the American Mathematical Societyنفرستاده.من این مجله ای که مقاله بهش فرستاده شده رو نگاه کردم، یه مجله بی نام و نشون هندی که فقط 2 سال از زمان انتشارش میگذره.سایت مجله اینجاست:http://scientificadvances.org/journals1P2.htmمجله آی اس آی هم نیست.
حالا چه دلیلی واقعا هست که یه نفر معروفترین مسئله حل نشده ریاضی رو حل کنه و بفرسته این ژورنال؟ اگه قرار بر این باشه که تو ژورنال های دره پیت که معلوم نیست مقاله چه طور توش داوری میشه جواب مسئله حل نشده چاپ کنن که مسئله حل نشده ای باقی نمیمونه.بد نیست این رو اینجا بگم: یه مجله ریاضی بود(Applied Mathematics and computation). با اینکه آی اس آی هم بود هر چیز چرت و پرتی هم که میفرستادی چاپ میکرد و چه بسیار افرادی که تو ایران با این مجله استاد تمام نشدن. بعضی از ایرانی ها گاهی تو یه سال 10 تا مقاله فقط تو این مجله چاپ میکردن تا اینکه تعدادی از دانشجویان شریف یک مقاله الکی که در واقع از کنار هم قرار دادن چند مقاله بیربط به هم تشکیل شده بود رو واسه این مجله فرستادن که این مقاله الکی هم چاپ شد و بعد وقتی این موضوع رو اعلام کردن دیگه آبروی این مجله و کسایی که تند تند داخلش مقاله میدادن رفت.این موضوع رو از سایت استادان علیه تقلب اینجا میزارم:"در مورد داستان پذیرفته‌شدن یک مقاله‌ی تولیدی توسط یک نرم‌افزار است که یک سال و نیم پیش و تنها سه هفته پس از ارسال برای چاپ در مجله‌ی Applied Mathematics and Computation پذیرفته شد. این مجله که جزء مجلات «آی‌اس‌آی» است توسط Elsevier منتشر می‌شود.

لینک (اصل مقاله و توضیح دانش‌جویان را هم در انتها می‌توانید بخوانید)

این کار به عمد توسط تعدادی از دانش‌جویان دکتری شریف انجام شد تا نشان دهند که مجلات بی‌کیفیتی هم هستند که هر نوشته‌ای را چاپ می‌کنند.

ظاهرا عده‌ای با چاپ مقاله در همین مجله در ایران دکتری گرفته‌اند و کسانی با چاپ انبوهی مقاله در آن به عناوینی چون «محقق برجسته» دست یافته‌اند.

با جست‌وجو در سایت Mathscinet می‌توانید بسیاری از این اطلاعات را به‌دست آورید. در این بررسی به سهولت می‌توان هجوم برخی از ایرانیان برای چاپ در این مجله را دید.

ضمناً مقاله‌ی یاد شده چند ماه در سایت آن مجله‌ی آماده‌ی چاپ و به‌صورت آنلاین قابل دسترسی بود اما پس از مدتی برداشته شد.

آیا شمار این گونه مقالات می‌تواند جزیی از «شاخص‌ پیشرفت علم» در کشور باشد؟ در این رابطه این خبر در مورد رشد تولید علم در کشور خواندنی است."
من امیدوارم که این مسئله واقعا حل شده باشه و افتخارش نصیبمون بشه اما یه چیزی تو وجودم میگه آخر آبروریزیش نصیبمون میشه

Shabab

New Member
لایک ها
13

من مقاله ی آقای سازگار راجع به حدس لژاندر را مطالعه کردم. انگلیسی مقاله زیاد جالب نبود و فهمیدنش را مشکل می کرد.
با اینکه نتونستم آخرهای مقاله را متوجه بشوم ولی به نظر می رسید که ایده ی جالبی با استقرا برای حل مساله داره.

در هر صورت فکر می کنم خوندن مقاله خالی از فایده نباشه، شاید بشه از ایده هایی که در مقاله وجود داره نتایج جالبی به دست آورد!

با اینکه با کلیت حرفهای n_maths موافقم، فکر می کنم که آقای سازگار با ادعای اثبات این حدس ها گناهی مرتکب نشده و فقط نباید در
انتشار این اخبار عجله کرد! ( فکر کنم تا حالا حداقل N نفر ادعای اثبات گلدباخ را کرده باشند که باعث آبروریزی هیچ کدومشون نشده :D )
باز هم اینکه یک استاد دانشگاه آزاد به جای نوشتن مقالات بی کاربرد به مسائل اساسی فکر می کنه جای
خوشحالی داره و ما هم خوبه در هر حال به نیمه ی پر قضیه بیشتر فکر کنیم و از شرایط به وجود آمده نهایت استفاده را بکنیم!

بالا