سلامی به گرمی آفتاب !صبح جمعتون به خیر و خوشی
سلام آقا محمد و دوستان! این کامنت رو دقیق بخونین چون ممکنه مطالب تازه ای در زمینه مبانی اسلامی(که به دردتون میخوره رو) فرا بگیرین. اولا" آقا محمد به شما برای جشنتون راجع به فارغ التحصیلی و گواهینامه تبریک میگیم. ان شاءالله موفق باشین.ثانیا" بریم سر بحثمون.
چیزی که من گفتم:
اینا رو گفتم تا یه وقت فکر نکنی جوابی برای چیزایی که گفتی ندارم،و یه وقت احساس نکنی نمیخوام جوابتو بدم.
اما برداشتی که شما داشتین:
دوست عزیز.برای این مطلب متاسفم.شما اگر یک هفته هم طول می کشید جواب بدهید من چیزی نمی گفتم.شما فکر کردین چه خبره؟جنگه؟ولی حالا که شما اینطوری فکر میکنی منم مجبورم بگم که امروز جشن فارغ التحصیلی و کلاس گواهینامه داشتم واسه همین تا الان جواب ندادم.
من نمی دونم شما چرا انقد از نوشته های من برداشت غلط میکنین. :? من حرف بدی نزدم اون کامنتمو گذاشتم تا فکر ناجوری نشه در مورد کامنت نذاشتن من،از ادب معاشرت استفاده کردم،ببخشید نمیدونستم از این حرف هم ناراحت میشین. در ضمن دوست عزیز با این که شما رو دوس دارم ولی شما خیلی بد دارین رفتار میکنین.
ساعت و روزی که کامنت گذاشتم رو ببینن.
من ساعت (شب)11:50دقیقه 24تیر این کامنتو گذاشتم.(چون حالم خیلی بد بود)
شما ساعت (شب)8:49دقیقه 25 تیر کامنت گذاشتین!
من طبق حالتی که اون لحظه داشتم اینو گفتم تا فکر ناجوری نشه اما ببینین شما چه برخوردی کردین:
ولی حالا که شما اینطوری فکر میکنی منم مجبورم بگم که امروز جشن فارغ التحصیلی و کلاس گواهینامه داشتم واسه همین تا الان جواب ندادم.
منظور حرف من اصلا" شما نبودین و جمله ای که من گفتم اصلا" دوپهلو نبود،من دلیل دیر اومدنمو گفتم ولی
شما بازم برداشت غلط کردین.
شما خیلی شم ادبی تون بالاست و ماورای مفهوم جملات رو درک میکنین! ،این خیلی خوبه ولی نه هر جا و تو هر متنی!
لطفا" متون رو خوب بخونین تا خوب متوجه بشین.
فتوای جدید!!!!
در اسلام دروغ گناه کبیره است.ولی همین دروغ وقتی برای صلح دادن انجام شود می شود دروغ مصلحتی است که ثواب هم دارد.آیا این تناقض است؟
بله!!!!!!!!!! ثواب داره!!!!!!کلی ثواب داره،و نتیجه ثوابشم آتیشه جهنمه!! :lol:
یه بزرگی میگه:از چیزی که علم نداری سخن نگو!
چه تعریف جالبی از دروغ مصلحتی آوردی!دروغی که برای صلح دادن انجام شه میشه دروغ مصلحتی. :lol:
به به، پس بالاخره معلوم شد دروغ مصلحتی چیه!!!!!!!!!!!!!
میذارم به حساب بی تجربه گیتون تو این زمینه،بذارین براتون روشن کنم
محمد جان دروغ کوچیک و بزرگ نداره،این متنو بخونین:
آنچه در بین خلق متعارف است در وقتی که طعامی نزد شخص می آوردند با اینکه واقعا" میل دارد می گوید میل ندارم،دروغی است آشکار هر چند اکثر خلق از روی جهالت آنرا سهل دانسته اند،پس این شد دروغ آشکار که اکثر ما هم این موضوع رو نمیدونستیم،درسته؟
از این مطلب این استخراج میشه که دروغ خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنیم وسعت داره،و مصلحتی که شما هم گفتین شاملش میشه.
در مورد این موضوعی که گفتم روایتی از پیامبر(ص) در کتاب گناهان کبیره(جلد 1) هست که دونستنش بد نیست.
آقا محمد منظورتون از دروغ مصلحتی چیه؟آیا منظورتون توریه هست؟
توریه یعنی=گفتن سخنی که دارای دو معنی است که یک معنیش راسته و معنی دیگش دروغه.جوری که کسی معنی درست اونو قصد می کنه ولی مخاطب معنی دروغ اونو می فهمه مثل این که ظالمی به طلب شما در خانه ی تان می آید و شما را طلب می کند؛برای فرار از او و اینکه خود را به او نشان ندهید به کسی که در خانه است می گوئید اشاره به جای مخصوصی بکن و بگو اینجا نیست و ظالم از این سخن می فهمد که شما در خانه نیستید و در جای دیگری به سراغتان می آید.
آقا محمد من خیلی دوستون دارم و خیلی با حرف هایی که میزنین بهتون علاقه پیدا کردم و خیلی براتون احترام قائلم و ولی رک بگم(همون طور که خودتون رک هستین) طاقت تناقض رو ندارم.چیزی که شما از مصلحت گفتین با مفهوم توریه زمین تا آسمون فرق می کنه پس لطفا" یه کم تحقیق کنین.ممنون.
درسته که شما دروغ رو گناه بزرگی میدونین ولی میاین میگین دروغ مصلحتی ایرادی نداره تازه از اون بدتر ثوابم داره!!!!!!!درسته من تازه کارم(واقعا" نمیدونم در چه زمینه ای میگین،المپیادو میگین دیگه؟مگه نه؟)
ولی شما که ادعای با تجربگی و ریش سفیدی میکنین چرا مثل تازه کارا در زمینه فقهی و اسلامی برخورد میکنین؟؟؟،واقعا"اگه اطلاع ندارین میتونین خیلی راحت در موردش اظهار نظر نکنین،نه اینکه بیاین اشتباه اظهار نظر کنین و این موضوع بزرگ و کبیر یعنی دروغ رو خیلی ساده جلوه بدین(با گفتن مصلحت و تعریف استثناییتون از اون) و در جواب سوالی که گفتین*آیا این تناقض است؟**
باید بگم،شک نکنید که تناقضه.
ولی خیلی جالبه که چون نتوانستی در حرف هایی که الان زدم چیزی پیدا کنی دست به دامن حرف های گذشته شدی
گفتین من از این متناتون نمیتونم تناقضی در بیارم و دست به دامن پست های سال گذشته تون میشم،اینم از یه تناقض بزرگ که از همین متن گذشته تون در آوردم که خیلی چیزا رو زیر سوال میبره.پس لطفا" برای من و دوستان بیشتر در مورد این موضوع توضیح بدین .(منظورم از بیشتر اینه که مثل من که کامل توضیح دادم و هرگونه ابهامی در مورد توریه ودروغ رو از بین بردم توضیح بدین)
اولا خیلی خوبه که شما اینقدر وقتت زیاده که بحث های یک سال پیش را که در آن شرایط انجام شده بررسی دقیق می کنی
بله،خیلی وقتم زیاده،خیلی!(روزی6 ساعت کلاس تو مدرسه،4 ساعت کلاس تو غیر از مدرسه و حدود 7،8 ساعت خواب وحدود5 ساعت مطالعه تو خونه یا.............خیلی وقت زیادی برام می مونه،نه؟)
وقتم زیاد نیست،ازش درست استفاده میکنم.به خاطر این بررسی دقیق میکنم که بگم خیلی جمله هاتون تناقض داره.و از اون جایی که من طاقت تناقضو ندارم برای اثباتش بررسی دقیق میکنم
خواهشا ذره ای انصاف داشته باش.جناب spry به آرتادخت جان که برنز المپیاد بودند و تجربه یک المپیادی کامل را داشتند توهین کرد وراهنمایی ایشان را بیخود دانست!در حالی که بهترین راهنما همین افراد هستند.برای همین من فورا در مقابل این توهین واکنش نشان دادم.
محمد جان خواهشا" شما ذره ای انصاف داشته باش.!
من که از کارتون تعریف کردم،نکردم؟؟ولی گفتم این طرز برخورد با کسی که حتی هم تازه کاره پسندید نیست.الانه زمونه جوری شده که بعضی ها میخوان با عبارات نامناسب سعی در بد جلوه دادن اون اثر کنن ولی نمیدونن که این روشا دیگه کارایی نداره.(قابل توجه محمد جان عزیز؛جمله قبل کاملا" دوپهلو و ایهام دار بود،اینو گفتم تا از شم ادبیت زیاد استفاده نکنی چون اون جاهایی که تو پست های قبلی باید استفاده میکردی به خوبی استفاده نکردی و گفتم نکنه دوباره......................!)((در ضمن جمله قبل کنایه داشت!
))
برای تمام شهرستانی ها تعیین تکلیف می کنی که آن ها نباید برای المپیاد بخوانند.
جان!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟منو تعیین تکلیف؟ محمد جون خیلی لز متن من داری استفاده بهینه از نوع خودت(یعنی سوء)می کنی،عزیزه من این حرفا چیه؟؟اون یه نوشته(یا بهتر بگم یه دل نوشته بود)خب اگه ریتم اون نوشته رو بفهمی(از اون جایی که شما شم ادبیتون بالاست میگم!)می بینی که هیچ امری به کسی نمی کنه داره یه جورایی نقد می کنه کارشونو نه امر!
شما اینو جاهای دیگه ای هم تو این تاپیک گفتین(قضیه که من دارم تکلیف میکنم رو میگم) اما من سعی کردم چیزی نگم تا خودتون بهفهمین که متاسفانه نگرفتین مطلبو. جملات امری نیستند،بلکه نقدی اند و در مجموعه دل نوشته ها قرار می گیرند.
دوست عزیز.بی انصافی هم حدی دارد.واقعا خجالت نمی کشید که این حرف را می زنید
آقا محمد اگه از این عبارات نامناسب استفاده میکنین تا کاری کنین که من هم از این عبارات استفاده کنم وبعد علیه من اینارو استفاده کنین،باید بگم در اشتباهین!
البته من به شما حق می دهم چون شما هنوز تازه کار هستید و دقیقا متوجه منظور من نشدید.من این حرف را خطاب به بچه های المپیادی سال پیش گفتم نه خطاب به تازه کارها!
ممنون که خوب مسخره میکنین.با گفتن تازه کارو از این حرفا به خودتون یه برتری اکتسابی میدین.
امیدوارم تو کنکوری که دادین موفق بوده باشین.و امیدوارم همیشه موفق باشین،امیدوارم.
در ضمن ازتون تشکر می کنم برای اینکه در مورد اون چند سوالی که من داشتم جوابای خوبی دادین.بازم ممنون.
شما با حالت مسخره آمیز و با افتخار می گویید تناقض پیدا کرده اید!
چون جمله هاتون تناقض داره میگفتم و گرنه بی کار نبودم که بیام الکی تناقض پیدا کنم و بگم آها،این تناقضه،من اصلا" این جوری نیستم.
جواب سوالات شما:
من نفهمیدم شما عاشق المپیاد هستید یا نه؟
بله هستم.!
شما بالاجبار کنکور میدهید یا چون پزشکی می خواهید؟
یعنی چی؟؟،مگه راهه دیگه ایم برا پزشکی خوندن وجوداره؟؟.یا معافیت از کنکوره یا باید کنکور بدی.
و باید بگم چون پزشکی میخوام بالاجبار باید کنکور بدم چون احساس میکنم حق بعضی دوستانم ممکنه با المپیاد دادنم ضایع بشه.(فکر کنم شما تو یه تاپیک دیگه ای با این عقیده موافق بودبد،مگه نه؟)
از المپیاد پشیمون که نشدم یه طوری گفتم مصلحت اینه که کنکور بدم بهتره .ولی برا این که جوابی داده باشم میگم :هر دو.ببینین من اگه المپیاد هم میدادم آخرش باید پزشکی می خوندم ولی گفتم چون من نو شهرستانم و شرط عقل اینه که من کنکور بدم تصمیم گرفتم این کارو بکنم.(البته با خیلیا در این باره مشورت کردم)
منظورم این نیست که نمیخوام مطالب رو در حد المپیاد بخونم،اتفاقا المپیادی خوندنو خیلی دوست دارم و الان هم دارم به طور موازی درسام روبه همین گونه میخونم.
در یک شهر بزرگ بودید و پزشکی می خواستیدچی؟آن وقت المپیاد می خواندید یا نه؟
ببینید من الان تو شهر بزرگ نیستم.و واقعا" نمیدونم اگه تو شهر بزرگ بودم چی میشد،(یه رویای بی اساسه)راستش به این فکر نکردم،و حوصله حسرت خوردن رو ندارم.من الانم مهمه که تو یه شهره کوچیکم و باید آینده ام رو با تصمیماتی که امروز میگیرم بسازم،همین عزیزم!
شما دقیقا گفته اید برای این می خواهید در کنکور شرکت کنید تا از گزند حرف های مردم به دور باشید.حال می گویید نه!به خاطر پزشکی می خواهم در کنکور شرکت کنم!
عزیزم دلایل زیادی وجود داره که من نمیخوام تو المپیاد شرکت کنم که یکیش میتونه گزند حرف های مردم باشه،یکیش میتونه پزشکی(که خیلی عاشقشم)باشه،یکیش میتونه شهر باشه و.........................
آدم باید موفقیتی بدست بیاره که توش هیچ حرفو حدیثی نباشه،این موضوعی که من میگم کاملا" مسئله روز روانشناسیه.(چارلز هورتو کولی) گفته:هر فردی خود را در آیینه دیگران میبیند و می شناسد.اگر شما خود را فردی موفق می دانید ،علاوه بر وجود خصایص زیستی و وراثتی،این تلقی را در ارتباط خود با دیگران بدست آورده اید.
Ok?
خب کسی که اینارو بخونه چه برداشتی می کنه؟در کجای دلایل شما کمک به مردم وجود دارد که حالا ادعایش را می کنید؟
عزیزم این دلایل که به این بحث ربطی نداره،من تو اون تاپیک داشتم مقایسه ای بین کسی که طلای جهانی میگیره با کسی که 1 کنکور میشه میکردم و میخواستم جوری دیگه ای به اون نگاه کنیم،هدفم تو اون تاپیک اون بود.و دلیلی نداشت از کمک به مردم حرف بزنم؟نمیدونم شما چی میگین؟
این تناقض نیست؟کدام یک را باور کنیم؟شما در همین پست های چند روز اخیر خود تناقض های بزرگی ایجاد کرید!من نمی دانم شما می گویید به خاطر گزند حرف مردم المپیاد را ترک می کنید بعد می خواهید دل همین مردم را شاد کنید؟مطمئن باشید مردمی که با حرفایشان شما را می گزند از موفقیت شما خوشحال نخواهند شد!
واقعا"؟،نمیدونستم؟
عزیزم من خیلی دوستون دارم آخه چرا اینجوری حرف میزنین؟
خب اونا بخاطر بی اطلاعیشونه که اینجوری حرف میزنن،چاره چیه؟اتفاقا" خیلیم خوشحال میشن،چون دیدم میگم.چون اونا کنکورو بهتر درک میکنن تا المپیاد.ما تو شهرمون هم طلای ریاضی کشوری داشتیم،هم 1کنکور.با هر دو شرایط کاملا" آشنام.
یه سوال: شما رتبه 1 کنکورو واسه چی می خواین؟مگه واسه اثبات کردن خودتون به همه و حتی به خودتون نمی خواین؟
دوست عزیز پیدا کردن تناقض کار سختی نیست.افکار آدمی دستخوش تغییر است ولی مثل اینکه افکار شما به سرعت تغییر می کند!
دوست عزیز اتفاقا" بیخود تناقض پیدا کردن کار خیلی خیلی سختیه که شما به راحتی این کارو انجام میدین(نشون میده بار اولتون نیست!
)
پس یعنی قبول دارین کلا" خیلی جمله هاتون متناقضه دیگه،نه؟
با تشکر :twisted:
منتظر نظرتون هستم و هستیم!
علاقه مند به شما محسن