pirate17 گفت
چه خوشمون بیاد چه نیاد
دیگه قبولیا مشخص شدن
شاید خیلی از سهمیه ها لیاقتشون خیلی بیشتر باشه از ماها
شاید به خاطر شرایطی که داشتن نتونستن رتبه ی خوب بیارن
اونام تو سهمیه ی خودشون با هم مقایسه میشن
ولی به بعضیا کاملا بی خود سهمیه ی شاهد میدن
این بی انصافیه
شما تا نمی دونید کدوما عادلانه اومدن کدوما نه
نمیدونم چطوری دلتون میاد اینطوری حرف بزنین
ولی سهمیه ی هیأت علمیو بومی واقعا مسخره ان
از وقتی این حرفو زدم یه مدتی گذشته...توی این مدت خیلی چیزا دیدم که بعضیاشون واقعا ناراحتم کردن(مثلا یکی با رتبه ی ایکس (ایکس>50) سهمیه از برق شریف قبول شده و یکی دیگه با همون رتبه از منطقه 2 مکانیک شریف قبول نشده(من این ادمارو با اسم می شناسم اینو می گم فک نکنین از رو حرفایی که شنیدم قضاوت می کنم)) و خیلی چیزای دیگه شاید خیلی بدتر!ولی یه سری اتفاقام افتاد که باعث شد روی این سهمیه بیشتر فک کنم و از کسی که باعث اون اتفاقا شد واقعا ممنونم
من بالا گفتم که این سهمیه رو صرفا فقط با نداشتن امکانات کافی بعضیا توجیه می کنم ولی الان کاملا حرفمو پس می گیرم.الانه که به حرفای اقای مطمئن رسیدم که می گفتن اگه پدر مادرای اونا نبودن الان شاید ایران/ما/دانشگاهی وجود نداشت که بخوایم درس بخونیم.این سهمیه شاید جواب یه گوشه ی خیلی کوچیکی از زحمتای اونایی باشه که اون وقتا بدون اطلاع از این سهمیه و فقط واسه وطنشون می جنگیدن ولی چیزی که واسه من درکش مشکل بود و شاید واسه خیلیای دیگه این بود که این سهمیه سال به سال عوض می شد و سال به سالم بیشتر می شد.اگه یه بار برای همیشه مقدار این سهمیه رو فیکس کنن و اون مقدارو از ظرفیت رشته ها تو دفترچه ی راهنمای کنکور کم کنن همه می فهمن که حقشون چقده و عوض نمی شه و انقد مشکل به وجود نمیاد
ولی هرچقد روی این سهمیه ی هیئت علمی فک می کنم اخرش به این نتیجه رسیدم که این سهمیه واسه استاد مثل مهندس ناظریه که یه برج ساخته و صاحب برج در کنار پرداخت همه ی حقوق این مهندس یه چند طبقه غی از این برجم به ایشون بده!اگه کسی بتونه تو این مورد راهنماییم کنه که اینو توجیه کنم واسه خودم ممنون می شم!مخصوصا حرف جالبی که هست اینه که یکی با رتبه ی 200 و اندی با این سهمیه پزشکی دانشگاه تهران می خونه
اونوقت یکی با رتبه ی تک رقمیه منطقه 3 نمی تونه پزشکی دانشگاه تهران بخونه
سهمیه ی بومیم که دیگه هیچی!!اول دانشگاهای همه ی شهرارو درست کنن بعد بومی گزینی را بندازن!
دیگه این که این حرفو نگفتم که دوباره این بحثو راه بندازم.اینو گفتم واسه اصلاح حرفای خودم که بالا گفتم و شاید رفع بعضی چیزا که سوتفاهم توشون به وجود اومده