پاسخ : دلخوری های المپیادی های المپیاد ریاضی
برای بار دوم میگم بحث کردن با شما بی فایده هستش.اگه یه ذره از اون منطق المپیادی رو میداشتین این طوری حرف نمیزدین.ما برای ارتباط برقرار کردن از راه دور با یک مدال آور یه هفته به این در و اون در میزنیم آخرشم درست جوابمون رو نمیدن.حالا شما تو شهری زندگی میکنین که تمام استادای مطرح و مدال آورای جهانی دارن زندگی میکنن.می دونی ارتباط برقرار کردن با اینایی که گفتم چقد موثر هستش؟
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
پس ینی دلت برای ما سوخته که میگی به خوندنتون ادامه بدین؟
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
من فقط همین رو میدونم که اگه نتیجه هم از المپیاد نگرفتین بازم سرتون بی کلاه نمیمونه چون چیزایی که خوندین یک روزی و یک جایی بدردتون خواهد خورد.والسلام
آقا شما حرف منو زدی!
من اومدم بگم حتی اگر به هیچی نرسین(بر فرض محال...اگر به عدل خدا اعتقاد داشته باشی تلاشتو می کنی بی حرف و حدیث بخون و جلو برو) همین که علمت زیاد شد یک دنیا می ارزه!!
از نظر من این بالاترین ارزشه...مدال المپیاد تمام خوبی های دیگه ی المپیادو پشت خودش قایم کرده من نمی گم با هدف مدال نخونین اما این که تمام هدف مدال باشه و هیچ چیز دیگه ای رو نبینی درست نیست!
برای بار دوم میگم بحث کردن با شما بی فایده هستش.اگه یه ذره از اون منطق المپیادی رو میداشتین این طوری حرف نمیزدین.ما برای ارتباط برقرار کردن از راه دور با یک مدال آور یه هفته به این در و اون در میزنیم آخرشم درست جوابمون رو نمیدن.حالا شما تو شهری زندگی میکنین که تمام استادای مطرح و مدال آورای جهانی دارن زندگی میکنن.می دونی ارتباط برقرار کردن با اینایی که گفتم چقد موثر هستش؟-->>من که قبول کردم...نکردم؟؟؟!!
ولی خب که چی؟؟!!ما قبول کردیم با امکانات به همه چی رسیدیم...الان نه چیزی از من کم شد نه چیزی به شما اضافه...
من گفتم اگر بخوایم فقط ببینیم چی کمه چی زیاد وقتو هدر دادیم...شما می خواین همین جوری به خاطر این عامل جا بزنین؟؟؟!!خب بزنین اصلا به من چه؟!
من میگم شمایی که ناراحتی بیا ادامه بده ایشالله به ی جا میرسی...بعد به جای اینکه تمام این سختیارو فراموش کنی ی کاری انجام بده!
پس ینی دلت برای ما سوخته که میگی به خوندنتون ادامه بدین؟-->>من دلم به شما نسوخته دلم به استعدادی میسوزه که داره هدر میشه...دلم به وقتی می سوزه که داره از بین میره!
دلم به خودمون می سوزه که همش غر میزنیم حاضر نیستیم یکیمون ی کاری کنیم!این عادت ما ایرانیا شده که فقط غر کمبودو بزنیم!
منظورم صرفا شما نیستین در تمام زمینه ها این شده عادت ما...
من میگم بخونین چون عقب کشیدن دردی ازتون دوا نمی کنه ...اگر می کنه بگو؟؟!!
حداقل بخون به ی جایی برس ی کاری کن!
اگرم نرسیدی به قول خودت علمی بدست اوردی که هنوز خیلیا باید واسش بدوان!!
موفق هستیم!