پاسخ : دلنوشته ها
میگما...دمتون گرم بچه ها....
تالس جان...تو اسطوره منی....قهرمان منی....
اون زمون که میگفتن آب میره بالا چون میخواد برسه به کمال...
23::23::23::23
تو تنها دانشمند ما بودی....
خدایی تا دنیا دنیاست نمیذارم اسمت از سر زبونا بیوفته...نا سلامتی علم رو تو امروزیش کردی...خرافات رو از توش پاک کردی....اسطوره من دوستت دارم..
کوپرنیک جان...یادته تو کتابای درسی چه تصاویر مسخره ای از جهان نشون مردم میدادن؟؟؟
مشتی دمت گرم افسانه های قومی قبیله ایت رو که خیلی هم بهش معتقد بودی رو کنار گذاشتی و دنبال حقیقت گشتی...میگما مشتی تو اگه مث اینا بودی چی؟میگفتی زمین مرکز جهانه چون فلانی توش بدنیااومده..هدف فلانیه...من برم چیو اثبات کنم؟؟کوپرنیک جان عقل و منطق توعه که باعث شده حرفای فیثاغورس و آریستارکوس رو به یاد بیاریم و بفهمیم زمین دور خورشید میچرخه....مشتی دمت گرم...همونقدری بس بودی که جیوردانو ظهور کنه...
جیوردانو برونو...تو هم حقیقت را دریافتی....دیدی چگونه تورا در زندان انداختند؟:2:ولی خدایی الکی نمردی...واسه خیلیا هنوز ارزش داری....باور کن میفهمم برای باور مقدست (علم) چگونه تسلیم نشدی...حیف که عده ای حیوان صفت تورا بخاطر حقیقت حرفهایت زنده در آتش سوزاندند...تو اولین نفری نبودی که سوختی....اینها عادتشان است...آن زمان میگفتند تو اینهارا برای بی ایمان کردن مردم میگویی....شهادتت مبارک نخستین شهید علم....
باور کن انتقامت را میگیرم:2::2::2:اینها رفتنین...از یادها پاک میشن.....این بزرگترین انتقامه...
جوردانو برونو
گالیله جان...تو محتاطانه کار کردی...یادت است محاکمه ها و دادگاهایت را؟؟؟؟؟میگفتند اعتراف کن زمین گرد نیست...تو جانت را دوس داشتی...دمت گرم حرف کوبنده ای زدی...زمین من گواهی میدم تو نمیچرخی...ولی تو بچرخ!
زکریا...مشتی من چی بگم از تو ای مرد بزرگ؟؟؟؟؟؟همینکه گفتی "ماده قدیم است..."(قدیم یعنی همیشگی) کل دنیا رو تو کف گذاشت....کلی سعی و تلاش کردیم تازه رسیدیم به حرف تو..تازه اثباتش کردیم که آری...هیچگاه چیزی به وجود نمیاد...برای به وجود آمدن جهان نه لحظه آفرینشی در کار بوده نه یهو پدیدار شده...تازه فهمیدیم ماده همیشگی است...دیگه چی بگم از تویی که عشق من هستی؟؟؟
داروین جان...و البته آلفرد راسل جان...نمیدانم چ بگویم در وصفتان...البته شما چیزی را کشف نکردین...شما فقط نوع و مکانیسم و شواهد تغییر گونه ها را کشف کردین....این چیز الکی نبود...همین تالس که گفتما....اولین نفری که به تغییر گونه ها باور داشت تالس بود....داروین جان از بچگی با سوسک هایت بازی کردی...مث خود من از جراحی میترسیدی...در آخر هم که با حدودا ده تا کتاب محشر مارو ترک کردی....Anne را که یادت است...دخترک زیبایت....
داروین تو را نسوزاندن...البته اگر میتوانستند میسوزاندن...ولی کم کاریکاتورت را نکشیدند...مشتی امروز کتابایت را نمیسوزانند...مغز مخطابانش را میسوزانند....با یه سری دروغ همان حرفهایی که راجب برونو میگفتن میگن....
به ما مربوط نیست باور قومی قبیله ای کسی چ است!شاید باور قومی قبیله ای مردمی این باشد خورشید شبا میخوابه صبحا پا میشه!دلیل نمیشه ما وایستیم بگیم خب ما به اول به اعتقادات مردم احترام بگذاریم و حقایق خورشید را نگوییم...
توماس هاکسلی جان...یادت است اینها بهت لقب بولداگ داده بودن؟این کاری است که جماعت ضعیف و نخودمغز میکنند!کم میاورند...تخریب میکنن...آنروزی که آنقدر اعصبات رو خورد کردن که خواستی دانشگاه را بگذاری کنار یادت است؟یهو تصمیم گرفتی بری حالشونو بگیری:4:چنان بحثی با مخالفان کردی که در یادها ثبت شده!اگر نبودی ما هم نبودیما....
ارنست مایر...همین بس که بگویم این جماعت فردای روز مرگت عکست را گذاشتند روی هیکل میمون...
آخر زورشان همین بود...پرچم هر سه تاتون بالاس....
آری مبارزه میان این عده از بزرگان که تو این دلنوشت گفتم تا مدت ها ادامه داره....
متشکرم از همشون...هدف را به ما نشان دادند...