pozitrone

New Member
لایک ها
21
سلام.شما ها كه دوره ي تابستون شركت كردين لطف كنين درباره ي درساش توضيح بدين

pozitrone

New Member
لایک ها
21
يك سري خبر درباره ي دوره امسال تو سايت رزمندگان زدن.دوره از 3تا8فروردينه
21 جلسه كلاس به همراه دو ازمون تشريحي ضمنا برنامه هاي فرهنگي عقيدتي سياسي هم داره 8O (.....)

[hr:8be71132bb]

توسط مديران ويرايش شد
تمام مباحث در محدوده‌ي شيمي باشد :wink:

Hot_birds

New Member
لایک ها
0
سلام
من هم عليرضا هستم
رتبه 55 شدم
دوره كه مي گن خيلي خوبه
ولي به قول سروش حسيني (برنز و طلاي كامپيوتر) به خاطر رتبه هاي بسيج، نه بايد خوشحال بشي، نه بايد ناراحت بشي.
چند تا از دوستام كه طراح هاي سوالاي بسيج بودن مي گفتن از سوالاي ما 90% اشتباه تصحيح شده
ببينيد ديگه چه وضعي پيش مياد.
يكي از همكلاسي هام كه توي فيزيك شركت كرده بود، ده تا سوال آخرشو تصحيح نكرده بودن
بيچاره رتبه اش شد 108، در صورتي كه پارسال شد 20
ديگه بيخيال
باي

لایک ها
0
سينا توضيح داد ديگه...
برنامه هاي عقيدتي سياسي هم...
پارسال دخترارو بردن شاه عبدالعظيم! خسته كوفته برگشتيم خوابگاه...!!
ولي اصلا سخت گيري هاي بي خود نبود! همه ي مسپولين واقعا دلسوزانه زحمت كشيدن!

شيمي معدني به ما خوب تدريس نشد! ولي بقيش عالي بود! سطح اين دوره بالاتر خواهد بود مطمپنا!

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
[align=justify:9f1b2a0d8c]دوستان عزيز يك مطلب رو خدمتتون عرض مي‌كنم ممكنه براي اين مدت مفيد باشه:

اگر جزء دانش‌آموزاني هستيد كه سركلاس خيلي خوب مطلب رو متوجه ميشيد و با بحث و استدلال تمام نكته‌ها رو مي‌فهميد، شركت در كلاس‌هاي اينچنيني خوبه (هم بچه‌هاي كنكوري و هم المپيادي) اما دقت كنيد كه امسال كيفيت اساتيد دوره‌هاي بسيج كمي افت داره :cry:

ولي بعضي از شما فقط براي اين توي كلاس شركت مي‌كنيد كه عذاب وجدان نداشته باشيد و بعدا فكر كنيد كه كلي براي المپياد زحمت كشيديد! :twisted:
به اين دوستان خودم توصيه مي‌كنم كه در طول مدت عيد در اتاقشون رو قفل كنند و فقط به مطالعه‌ي فردي بپردازند. (براي شمايي كه اينجوري هستيد، شركت در كلاس باعث عقب افتادن از برنامه‌ريزي ميشه) :wink:

هر كس هم كه دلش خواست توي كلاس‌ها باشه و موفق نشد، اصلا نگران نباشه چون چيزي رو از دست نداده!!!
يك ساعت مطالعه‌ي فردي و دقيق به اندازه‌ي يك روز كلاس مي‌تونه مفيد باشه :idea:[/align:9f1b2a0d8c]

pozitrone

New Member
لایک ها
21
سلام.اقاي خلينا آخه استاداي ما گفتن دوره خيلي خوبيه واسه همين شركت مي كنيم. ميشه لطف كنيد استاداي امسال رو معرفي كنيد

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
pozitrone گفت
سلام.اقاي خلينا آخه استاداي ما گفتن دوره خيلي خوبيه واسه همين شركت مي كنيم. ميشه لطف كنيد استاداي امسال رو معرفي كنيد
[align=justify:c78d6aea1c]سلام ؛
به نظر من هم اين دوره‌ها مي‌تونه خيلي مفيد باشه، اما براي كساني كه نخوان يا نتونن به تنهايي برنامه‌ريزي كنند. بازده كلاس‌هاي گروهي كمي بيشتر از نصف بازده تنهايي خوندن است.
براي كساني كه نميتونن يا نمي‌خوان توي اين كلاس‌ها شركت كنن :!: اين عزيزان اگر به مطالعه‌ي دقيق و مستمر بپردازند خيلي بهتر نتيجه مي‌گيرند. :eek:

در مورد اساتيد بايد بگم به خاطر سفر بعضي چهره‌هاي نام‌دار اين دوره، هنوز اطلاع دقيقي از فهرست امسال نداريم (شايد هنوز خود رزمندگان هم اطلاع دقيقي نداره :wink: ) اما اميدوارم تمام دانش آموزان و اساتيد از اين فرصت استفاده كرده و به پيشرفت علمي بسيار بالايي دست پيدا كنند. :p [/align:c78d6aea1c]

لایک ها
0
آقاي خلينا
يبه نظر من يكي از دلايل مفيد بودن اين دوره آشنايي با رقبا هم هست!
مخصوصا تو دوره ي پسر ها بچه هاي فوق العاده قوي اي شركت خواهند كرد...

sina039

New Member
لایک ها
35
دارم ياد مي گيرم فارسي تايپ كنم !!!! :) ديگه فينگليش نمي نويسم!
فريمهر راست مي كه. با رقبا آشنا ميشيم . اما قبل از اينكه رقيب باشن دوست ما هستن. :) .

artadokht

New Member
لایک ها
47
سلام
من زنگ زدم باشگاه دانش پژوهان بسيج گفتن كلاساي پسرها از سوم و كلاساي دخترها از نهم شروع مي شه

pozitrone

New Member
لایک ها
21
سلام.اطلاعات كامل درباره دوره بسيج در سايت رزمندگان بخش باشگاه دانش پزوهان بسيج

لایک ها
0
به نظر مياد اين خبر بالايي صحت داشته باشه...
آخه اين چه وضعشه!!! :cry: بدترين تاريخ ممكن!!

artadokht

New Member
لایک ها
47
خوب معلومه كه صحت داره مگه از باشگاه دانش پژوهان بسيج با شما تمس نگرفتند براي دعوت به دوره اش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اساتيدش هم آقاي شريف زاده وعبدي و خانم سلطاني و ... هستند

pozitrone

New Member
لایک ها
21
سلام.به نظرتون 72 تا پسر كه براي شركت در دوره بسيج دعوت شده اند يه كم زياد نيستند! :!:

pozitrone

New Member
لایک ها
21
سلام.خانم سلطاني ديگه كيه؟اصلا مدال داره؟من خانم موسوي شنيدم طلاي 84

IrNCO

New Member
لایک ها
42
سلام
امروز ما با آقاي شريف زاده كلاس داشتيم و ليست مربوط به دبيراي امسال بسيج رو هم داشتند مينوشتند ولي تا ساعت 5 بعد از ظهر هنز مشخص نكرده بودن كه استادا كيا هستن
تنها چيزي كه مشخصه اينه كه (به نقل از آقاي شريف زاده) شيمي تجزيه روزهاي پاياني دوره را خودشون درس ميدن(امروز ظهر با من هم تماس گرفتن :lol: )

artadokht

New Member
لایک ها
47
من خودم هم نمي ودنم خانم سلطاني كيه من فقط از اون كسي كه تلفن زده بود ژرسيدم

IrNCO

New Member
لایک ها
42
من خودم ازشون پرسيدم كه آيا امسال هم شيمي فيزيك درس ميده يانه گفتند كه نه تجزيه رو ميگيرن
ليست رو هنوز امروز صبح هم تنظيم نكرده بودن.
چرا اينقدر موارد درسي رو مطرح ميكنيم؟
كسي از وضعيت خواب و خوراك :!: :oops: اونجا خبر نداره؟
كسي نيست كه يجوري بتونم ازش جزوه تابستون(دوم) رو تا قبل شروع دوره بگيرم؟ : :?

IrNCO

New Member
لایک ها
42
انگاري امسال شيمي معدني كلا حذف شده :evil:

بالا