راستش من از هیچ کدوم خبر ندارم چون خیلی وقته نرفتم مدرسه! سایه احتمالا بیشتر بدونه!
ولی یکی از دخترا(تو مدرسه ی ما نبود) با رتبه ی حدود 1500 پزشکی اردبیل قبول نشد! 8O
پس خدا بهم رحم کرده رفتم ریاضی!!! :arrow:
به نظرم داروسازی محشره من خودم عاشقش بودم ولی نمیدونم چرا چپکی رفتم ریاضی
من اگه رتبم 1 میشد(تجربی) اول دارو میزدم بعد پزشکی(شاید بگی دیوانه ای ولی از کارم مطمئنم)
خیلی عالیه خودم که الان فکر میکنم چه کار اشتباهی کردم رفتم ریاضی.شما الان دقیقا در موقعیتی هستی که من آرزو داشتم باشم(البته از اینی که هستم راضیم بهم نگید ناشکر خیلی هم شکر)شما هم باید خدا رو شکر کنی
اتفاقا باید بگم من پزشکی ایران رو حتما و پزشکی بهشتی رو به احتمال زیاد قبول میشدم.ولی انتخاب اولم دارو تهران بود.منم حتی اگه یک میشدم بازهم دارو تهران
رو انتخاب میکردم.البته خیلی بهم فشار اومد که دارو نزنم ولی من زیر بار فشار ها نرفتم!
اقای قلی زاده صرف ابن که تعداد پسرا تو ریاضی بیشتره نمیشه گفت به نفع دختراس چون همه میدونن دخترا از پسرا درس خون ترن بنابرین در رتبه های بالا فکر نکنم تعداد دخترا کمتر باشه ولی در باره رتبه های بالا گفته شما کاملا صحیحه یه راه دیگه اثبات هم هست تا حالا دیدید چیزی به نفع خانمها تصویب بشه؟نه معلومه که نه بنابرین اگه قرار بود به نفع دخترا باشه میگفتن فقط برا تجربی
سحر حاظرم جاما با تو عوض کنم چون من به هر دو علاقه دارم :!:
البته یه خورده وفقط یه خورده نامردی هم هست! پسر با رتبه 2800منطقه سه پزشکی ارتش قبول شده ولی دختر با رتبه600همین منطقه نتونسته هیچ جا قبول بشه البته دارو نزده!ودختر هم ارتش نمیتونن برن!
من که خدا راشکر با وجود این همه تبعیض هر چی میخواستم میتونستم قبول شم برا خود پسرا میگم وقتی زورچپون بشن و برن رشته سخت نمیکشن پس فردا برا دراوردن یه لقمه نون مجبورن طبابت کنن اما نمیکشن نهابتا میزنن مردما میکشن در نتیجه یه لقمه نونشون حروم میشه
استاد این بحث شخصی نیست و یه حقیقت اجتماعیه پس پاکش نکنید :evil:
شاعر از مشاعر تشکر می کنه و باز میگه به "کنکور حرفه ای نگاه کنید "
کلا اصلا نامردی نیست در حقه دخترا...
چون خیلی خرخون تشریف دارن(قابل توجه مهرزاد خانم که هی میگن درس خون)
pirate : شیوا و محمد رستمی قول دادن که شیرینی بدن...در حال رایزنی با محمد قلی زاده وآرتادخت هم هستم ببینم چی میشه...یعنی توافق اولیه صورت گرفته در مورد نوع شیرینی مشکل داریم فعلا...اونا میخوان شیرینی خامه ای بدن من میگم خیلی تو خرج می افتن!!!
یکی از دوستای من با500 دارو تهران اورده 2 نفر از شهرکرد با1200 دارو اصفهان اوردن البته ما با اصفهان بومیم یکی از دوستام با98 دندون تهران نیورده اصفهان اورده دختره اما یه دختره دیگه با68 شهیدبهشتی نیمه2 اورده میشه دندون با98 تهران نیاری؟
امسال با450 هم با وجود سهمیه بومی اصفهان پزشکی نیوردن عجیب نیست ولی با900 جندیشاپور اوردن
به نظرتون خواستار های دارو امسال کم نشده؟تا پارسال نهایتا با800 از شهرکرد اصفهان میوردن
بچه ها سوال خواهشا هركي ميدونه جواب بده!
اين اطلاعيه سازمان سنجش خيلي گيج كنندس!!
يعني چه نوشته بايد برگ مشخصات و برگ تعهدنامه سازمان سنجشو از سامانه الكترونيكي دانشگاه پرينت كنيم؟؟؟
ميدونم يه سري از دانشگاها مثه تهران بايد قبل مراجعه حضوري الكترونيكي ثبت نام كني ولي مثلا من كه شريفم چيزي ننوشته!فقط مراجعه حضوريه!اين برگ مشخصات و تعهد ديه چيه؟؟
بعد هم قضيه اسكن كردن چيه يعني بايد ار همه اين مداركي كه نوشته اسكن بگيريم،سي دي اش را ببريم دنبالمون موقه ثبت نام؟؟؟؟
بچه ها سوال خواهشا هركي ميدونه جواب بده!
اين اطلاعيه سازمان سنجش خيلي گيج كنندس!!
يعني چه نوشته بايد برگ مشخصات و برگ تعهدنامه سازمان سنجشو از سامانه الكترونيكي دانشگاه پرينت كنيم؟؟؟
ميدونم يه سري از دانشگاها مثه تهران بايد قبل مراجعه حضوري الكترونيكي ثبت نام كني ولي مثلا من كه شريفم چيزي ننوشته!فقط مراجعه حضوريه!اين برگ مشخصات و تعهد ديه چيه؟؟
بعد هم قضيه اسكن كردن چيه يعني بايد ار همه اين مداركي كه نوشته اسكن بگيريم،سي دي اش را ببريم دنبالمون موقه ثبت نام؟؟؟؟
فکر می کنم این مدارکی که تو صفحه 2 اطلاعیه هست(شامل همین برگ مشخصات و تعهد و...)و بعد اسکن مدارک و ثبت نام اینتر نتی فقط برای دانشگاه تهران(یعنی خود تهران و نه حتی علوم پزشکیش)باشه.یعنی در واقع اون تیکه توضیحات دانشگاه تهرانه فقط فکر کنم چون خیلی زیاد بوده تو جدول نذاشتنش فکر میکنم بقیه باید مطابق با توضیحات ثبت نام دانشگاه خودشون عمل کنن و مدارک هم همونا باشه که تو صفحه اول هست و البته به اضافه ی مدارکی که خود دانشگاهشون خواسته.
ضمن اینکه این ثبت نام اینترنتی از 23 شهریور شروع میشه و خیلی هم تاکید شده که تا اینو انجام ندین حضورا ثبت نام نمی شین در صورتی که بعضی از رشته های شریف و علوم پزشکی تهران 22 شهریور ثبت نامشونه.به نظرم این خودش نشون می ده که این قضیه مر بوط به ما نیست.
طولانی شد ببخشید.
شاعر از مشاعر تشکر می کنه و باز میگه به "کنکور حرفه ای نگاه کنید "
کلا اصلا نامردی نیست در حقه دخترا...
چون خیلی خرخون تشریف دارن(قابل توجه مهرزاد خانم که هی میگن درس خون)
pirate : شیوا و محمد رستمی قول دادن که شیرینی بدن...در حال رایزنی با محمد قلی زاده وآرتادخت هم هستم ببینم چی میشه...یعنی توافق اولیه صورت گرفته در مورد نوع شیرینی مشکل داریم فعلا...اونا میخوان شیرینی خامه ای بدن من میگم خیلی تو خرج می افتن!!!