shayan70 گفت
بچه ها سوال خواهشا هركي ميدونه جواب بده!
اين اطلاعيه سازمان سنجش خيلي گيج كنندس!!
يعني چه نوشته بايد برگ مشخصات و برگ تعهدنامه سازمان سنجشو از سامانه الكترونيكي دانشگاه پرينت كنيم؟؟؟
ميدونم يه سري از دانشگاها مثه تهران بايد قبل مراجعه حضوري الكترونيكي ثبت نام كني ولي مثلا من كه شريفم چيزي ننوشته!فقط مراجعه حضوريه!اين برگ مشخصات و تعهد ديه چيه؟؟
بعد هم قضيه اسكن كردن چيه يعني بايد ار همه اين مداركي كه نوشته اسكن بگيريم،سي دي اش را ببريم دنبالمون موقه ثبت نام؟؟؟؟
فکر می کنم این مدارکی که تو صفحه 2 اطلاعیه هست(شامل همین برگ مشخصات و تعهد و...)و بعد اسکن مدارک و ثبت نام اینتر نتی فقط برای دانشگاه تهران(یعنی خود تهران و نه حتی علوم پزشکیش)باشه.یعنی در واقع اون تیکه توضیحات دانشگاه تهرانه فقط فکر کنم چون خیلی زیاد بوده تو جدول نذاشتنش
فکر میکنم بقیه باید مطابق با توضیحات ثبت نام دانشگاه خودشون عمل کنن و مدارک هم همونا باشه که تو صفحه اول هست و البته به اضافه ی مدارکی که خود دانشگاهشون خواسته.
ضمن اینکه این ثبت نام اینترنتی از 23 شهریور شروع میشه و خیلی هم تاکید شده که تا اینو انجام ندین حضورا ثبت نام نمی شین در صورتی که بعضی از رشته های شریف و علوم پزشکی تهران 22 شهریور ثبت نامشونه.به نظرم این خودش نشون می ده که این قضیه مر بوط به ما نیست.
طولانی شد ببخشید.