پاسخ : زاویه ی بین خطوط هم پتانسیل
1-میشه خطوطشو رسم کنی ما ببینیم؟
2-معیارت چیه؟انرژی اتمی تو مجموع نتایج کنکور و المپیادش پر افتخار ترین مدرسه ی کشور.البته اگه میخوای کل مدارس هلی رو یه مدرسه در نظر بگیری (تازه اون موقع همشون با هم میتونن با انرژی رقابت کنن) بحث دیگه ایه.
1- این جا نمیتونم خطوط نشون بدم.
2- بر اساس هر معیاریی دوست داری در نظر بگیر. حرفت خنده داره. انرژی 5 برابر حلی هزینه میکنه و همچنین از بچه هاش کار میکشه در حالی که امسال حلی 15 تا طلا داد. انرژی چند تا ؟ فکر کنم 5 تا ... قبول حلی هر پایه
200 نفره انرژی 100 نفر حدودا" ... باز هم میشه 10 انرژی . بازم 5 تا بیشتره. حالا توی خوارزمی و کارای پژوهشی دیگه بماند... مثل روباتیک ... یا کلا" هر مسابقه ای که برگزار میشه...
یا آقا بیا جلو دعوا شه. سوال کجاش غلطه. کتابارو اشتباه خوندی داداش. برو دوباره اون کتاباتو بخون.
من دوباره نگاه کردم. تو هیچ کدوم چنین ننوشته بود. ولی عدم تقاطع خطوط میدان رو نوشته بود.
سوال درسته
میدان جایی که سطوح به هم بخورن صفره
زاویه ای هم که با محور حلقه میسازه میشه آرکتانژانت رادیکال دو
البته اگه اون حجم باری که داریم حول محور حلقه متقارن باشه
آخه چه جوری سطوح هم پتانسیل تقاطع دارن ؟
تازه اگه این طوری هم باشه برای صفر بودن میدان باید زاویه ی بین دو سطح 180 درجه باشه یا مولفه های میدان هم راستا بشن و در خلاف جهت همدیگه باشن.
پ.ن : این تقاطع سطوح هم پتانسیل که نوشتی منظورت اینه که تقارن سطوح هم پتانسیلی که حلقه میسازه با تقاطع خطوط توزیع بار ؟؟؟ یعنی یه بار توزیع حلقه گذاشتی خطوط رو رسم کردی و یه بار دیگه توزیع حجمی رو گذاشتی خطوط رو رسم کردی حالا تقاطع رو در نظر گرفتی ؟؟؟