- لایک ها
- 2,386
پاسخ : زهره تاج آبادي( رتبه 59 منطقه) پاسخ مي دهد
كل كنكور رو نابود كرديد با اين سوالتون !!!!!!!!!!!
مهم ترين ، اساسي ترين و در اولويت همه چيز كتاب درسيه .
كتاب هاي كمك درسي صرفا مكمل و وسيله اي براي سنجش و يادگيري بيشتر هستن نه جايگزين كتاب درسي.
شما كتاب هاي ادبيات رو بايد بخونيد . همه چي شو .
متن هاش ، لغاتش ، املاي تك تك كلمات ، تمرين ها و ...
و كتاب هاي موضوعي رو بايد در كنارش كار كنيد مثلا شما لغت رو بايد بايد بايد از روي كتاب بخونيد هم بي ستاره ها و هم
ستاره دارها حالا فرضا لغت و املاي نشرالگو واسه مرور لغاته يا لغات بي ستاره اي كه بلد نيستيد معنيش رو و هم چنين تمرين املا.
نه اينكه كتاب رو ول كنيد و بريد سر نشرالگو يا هر كتاب ديگه.
كلا كتاب درس به درس براي ادبيات خوب نيست چون ناخواسته يا خواسته جواب رو مثل لقمه ي آماده تحويل تون ميده.
ترجيحا براي ادبيات اول كتب موضوعي رو كار كنيد و كتاب هايي كه تست درس به درس ادبيات دارن رو بذاريد براي اولويت هاي بعدي.
مورد بعدي اينكه پست هاي تاپيك خيلي بيشتر از 100 تاست . اولين پست تاپيك رو ببينيد.
نزديك 10 تا سوال توي يه پسته ! چون mp3 شده رسيده به 100 تا وگرنه بيشتره.
واقعا ممنونم از همه تون كه همت كرديد و اين همه پست داديد و ممنون كه منو لايق كمك به خودتون دونستيد.
ان شاء الله بچه هاي ديگه هم بتونن از اين تاپيك استفاده كنن.
اگه بازم سوالي هست من در خدمتم.
سوال من هم اینه که برای درس ادبیات به هیچ وجه از روی کتاب های ادبیات فارسی 2 و 3 که درس به درس هستند نخونیم ؟
یا اینکه هراه خوندن اونها از نشر الگو مبحثی استفاد کنیم ؟ اصولا تست ادبیات درس به درس (مثلا خیلی سبز) چه موقع از سال و چه کاربردی داره ؟
.
.
.
.
.
در ضمن این پست شماره 100 هست !!!
چند وقت بود که تاپیک به این پر و پیمونی تو آیریسک ندیده بودم !!!
یا اینکه هراه خوندن اونها از نشر الگو مبحثی استفاد کنیم ؟ اصولا تست ادبیات درس به درس (مثلا خیلی سبز) چه موقع از سال و چه کاربردی داره ؟
.
.
.
.
.
در ضمن این پست شماره 100 هست !!!
چند وقت بود که تاپیک به این پر و پیمونی تو آیریسک ندیده بودم !!!
كل كنكور رو نابود كرديد با اين سوالتون !!!!!!!!!!!
مهم ترين ، اساسي ترين و در اولويت همه چيز كتاب درسيه .
كتاب هاي كمك درسي صرفا مكمل و وسيله اي براي سنجش و يادگيري بيشتر هستن نه جايگزين كتاب درسي.
شما كتاب هاي ادبيات رو بايد بخونيد . همه چي شو .
متن هاش ، لغاتش ، املاي تك تك كلمات ، تمرين ها و ...
و كتاب هاي موضوعي رو بايد در كنارش كار كنيد مثلا شما لغت رو بايد بايد بايد از روي كتاب بخونيد هم بي ستاره ها و هم
ستاره دارها حالا فرضا لغت و املاي نشرالگو واسه مرور لغاته يا لغات بي ستاره اي كه بلد نيستيد معنيش رو و هم چنين تمرين املا.
نه اينكه كتاب رو ول كنيد و بريد سر نشرالگو يا هر كتاب ديگه.
كلا كتاب درس به درس براي ادبيات خوب نيست چون ناخواسته يا خواسته جواب رو مثل لقمه ي آماده تحويل تون ميده.
ترجيحا براي ادبيات اول كتب موضوعي رو كار كنيد و كتاب هايي كه تست درس به درس ادبيات دارن رو بذاريد براي اولويت هاي بعدي.
مورد بعدي اينكه پست هاي تاپيك خيلي بيشتر از 100 تاست . اولين پست تاپيك رو ببينيد.
نزديك 10 تا سوال توي يه پسته ! چون mp3 شده رسيده به 100 تا وگرنه بيشتره.
واقعا ممنونم از همه تون كه همت كرديد و اين همه پست داديد و ممنون كه منو لايق كمك به خودتون دونستيد.
ان شاء الله بچه هاي ديگه هم بتونن از اين تاپيك استفاده كنن.
اگه بازم سوالي هست من در خدمتم.