پاسخ : زهره تاج آبادي( رتبه 59 منطقه) پاسخ مي دهد
سلام خانم تاج آبادی
من دانش آموز سمپاد سوم ریاضی هستم
الان که دارم این متنو برای شما مینویسم دعا میکنم بخونیدش و جواب منو بدین
پدر و مادر من از من خیلی راضی هستند و میگن من عملکرد خیلی خوبی داشتم ولی من به خودم که دیگه نمیتونم دروغ بگم من قشنگ تو این دو سالو یک ماه در خواب زمستانی به سر میبردم
واقعا بی انگیزه
هر سال جزو معدل های برترم تو مدرسه دوم و چهارم با این که سطح علمی خیلی بالاس ولی باز هم میدونم همش کشکه ترازم هم تو قلم چی۶۸۰۰ ایناس.میانگین ساعت مطالعه ام هم دو ساعته در روز .تازگی ها هم پدر دوستم فوت کردن دیگه از دو ساعت به صفر رسیده.ولی واقعا میخام شروع کنم به نظر شما دیر شده؟
از طرفی اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم اصلا نمیدونم نقطه قوتم کدوم درسه نقطه ضعفم کدومه
میخام پزشکی تهران قبول بشم تا زحمات پدرم که با این که جانباز هستن و واقعا با سختی بهترین شرایط و برام فراهم کردن و مادرم که بهترین پشتیبان و دوستمه رو جبران کنم ولی این که احساس میکنم خیلی دیر شده تمام انگیزمو میگیره.
یه مطلب مهم دیگه
من سوم ریاضی ام
ولی میخام کنکور تجربی بدم و خیلی مصمم هم هستم
یعنی کسی نمونده جز پدرو مادرم که بهم بگه اشتباه دارم میکنم ولی وقتی پدرو مادم پشتم هستن نظرم عوض نمیشه
تا الان زیست دوم رو کامل و زیست سوم رو تا فصل هفت خوندم پدرم هم معلم زیست علامه حلی هستند با این حال باز هم نظر شما و راهنماییتون برای من خیلی مهم و ارزشمنده در مورد راهی که ر پیش گرفتم و این که بایدچیکار بکنم.
خیلییی ممنون که وقت میذارین و جواب خیلی ها مثل منو میدین امیدوارم از شما جواب دریافت کنم
موفق باشی
سلام دوست عزیز
ببخشید که من دارم جوابتون رو میدم. آخه خوشبختانه خانم تاج آبادی رفتن پزشکی بهشتی و متاسفانه بخاطر مشغله درسی خیلی زیاد فکر نمی کنم فعلا بتونن جواب سوالتون رو بدهند. اگر اجازه بدهید بنده تا جایی که ممکن هست کمکتون کنم(البته اگر مارو قابل میدونید) (خودم ترازم فعلا 7000 قلم چی هست و چهارم تجربی ام.)
به سایر دوستان هم عرض می کنم بهتره دیگه اینجا سوال فوری مطرح نکنند چون ممکنه حتی چند ماه بعد ایشان وقت کنند که بیاییند به آیریسک.
ببین خواهر گرامی
اولا شما نوشتید الان سوم ریاضی هستید. کی می خواهید تغییر رشته بدهید؟
اگر منظقه 1 هستید که فکر می کنم باید زیر 50 باشید تا تهران قبول شید. برای منطقه 2 زیر 30 می خواد. اینکه بگیم هنوز هیچکس تو سال سوم شروع به مطالعه برای کنکور نکرده حرف چرتیه. چون خیلی از رتبه برترا از الان شروع کردن. اما اصلا دیر نیست. حتی اگر شما چهارم تجربی هم باشید بازم دیر نیست. آخه برخی دوستان المپیادی بودن و لذا برای کنکور تا سال چهارم نخوندن ولی تونستن رتبه تک رقمی کنکور بشن. نمونش همین امسال رتبه 2 مدال نقره شیمی داره.
اگر سوم هستید که بهتره ترم اول درسهای سال سوم رو خوب بخونید. مخصوصا فیزیک. چون اصلی ترین بخش فیزیک 3 دو فصل اوله. از طرفی باید زیست رو کاملا مفهومی کار کنید. چون شما سال دوم ریاضی بودید و زیست نداشتید کارتون سخت تره. اما با یه کتاب خوب میشه جمعش کرد.
پدر خود من نیز جانباز اند و می دانم چه می گویید. اینو بدونید فعلا خدا لطف بزرگی نصیبتون کرده که فرزند یک شهید زنده هستید. به داشته هاتون ببالید و به دنبال کسب نداشته ها باشید. یعنی دانشگاه تهران. بهتره ابتدا از یک مشاور خوب چند جلسه ای استفاده کنید تا راهکار رو بهتون بگه. این سایت میتونه کمکتون کنه: alirezael.ir
روزی دو ساعت واقعا کمه. شما سال سوم باید روزی حداقل 5 ساعت تو مدرسه ها بخونید و 8 ساعت تو روزای تعطیل. ولی آخر سال باید این ساعت مطالعه را ببرید بالا.
این دلیل خوبی برای کم کاری نیست. آدم داشتیم پدرش خودش چند روز قبل از کنکور فوت کرده اما رتبه خیلی خوبی تو کنکور آورده.
هیچ وقت برای زیست نگید کامل خوندم. میگی نه یه بار دیگه این حرفو بگو تا چند تا سوال از همون زیست 1 بگم ببینم میتونم جوابش بدی:1: این بدین معنی نیست که سوالات زیست کنکور لاینحل اند. بلکه بدین معنیه که برای 90 زدن زیست باید حداقل 10-20 بار فقط کتاب رو خورده باشید. خلاصه نویسی خیلی میتونه کمکتون کنه. الان بیایید روی چیزهایی که ضعیف هستید کار کنید تا سال چهارم اونا دست و پاگیر نباشن. مثلا عربی یا ادبیات یا زیست.
در کل برای رسیدن به پزشکی تهران باید دروس تخصصی رو بالای 80 و عمومی ها رو هم بالا 80 جواب بدید. اما شما میتونید چون وقت دارید. من منابعی که خودم استفاده می کنم رو اینجا عرض می کنم اگر دوست داشتید استفاده کنید (من که راضیم. سایر دوستانی که استفاده کردند هم راضی بودند.) البته اکثر منابع مثل هم اند و تفاوتای جزئی دارند. شما فقط تو درس زیست باید زیاد تست تالیفی کار کنید چون سبک کنکور از 90 به بعد عوض شده و سوالای قبل از 90 دیگه گلابی ان. لذا تعداد سوالات کنکور زیست کمه.
اینم منابع:
در ادبیات: کتابهای موضوعی ادبیات انتشارات الگو - قرابت معنایی و زبان فارسی و آرایه ادبی نشر دریافت از هامون سبطی
در عربی: کتاب عربی سفید (که گاج چاپ جدیدش رو داده بیرون)
در دینی: کتاب دینی طوسی گاج (فوق العاده است)
در زبان: کتاب جامع مبتکران شهاب اناری- و نترسیم از متن رضا کیاسالار انشتارات شبقره
در زمین شناسی: هفت چیز زمین شناسی خیلی سبز
در زیاضی: ریاضات جامع مبتکران از سعید بیاتی (دو جلده. یکی سوال و یکی جزوه. تو سایت مبتکران بخش ریاضی چهارم تجربی هست)
در زیست شناسی: (مهمترین درس): کتاب زیست 1 و 2 و پیش دانشگاهی انشتارات الگو از دکتر اشکان هاشمی (بهترین دبیر زیست کشور)
در فیزیک: کتاب میکرو طبقه بندی گاج (هم پایه هم پیش دانشگاهی)
در شیمی: شیمی 2 و پیش 1: مبتکران. در شیمی 3: خیلی سبز
در آخر انتخاب با شماست. اگر سوالی، ابهامی بود درخدمتم.