ببینید الان شما دقیقا در پارسال من قرار گرفتید!
از چه نظر؟ پارسال که من داشتم هی کمپبل میخوندم میگفتم پیف پیف این گایتون عجب کتاب گندیه و از این جور چیزا...
چرا؟! چون سبک کار کمپبل دادن ایده است و سبک کار گایتون دادن اطلاعات زیاده.
شما به هیچ وجه نمیتونید بگید گایتون ناقصـــه !!!! اگه اینجور بود باید تمام پزشکا ناقص باشن دیگه!!!
پیشنهاد میکنم یه دور گایتون رو بخونید ٬ البته همچنین پیشنهاد میکنم که فعلا قلب و کلیه و سه بخش عصبیش رو نرید طرفش ! چون زیاده آدم یه مدت یه چیزو بخونه کلافه میشه!برای شروع فکر کنم فصل هورمون ها و غدد درون ریز بهتر باشه.
شاید هم شما راست بگید. برن و لویی شاید بهتر باشه! اما من تکست زبان اصلیشو دارم یه نگاهی انداختم چیز خاصی که اونو تمایز بده نسبت به گایتون پیدا نکردم.
من گایتون رو خوندم و برن رو هم خوندم که دارم مقایسه شون میکنم.واقعا فرقی بین قلب برن و قلب گایتون متوجه نشدین؟!
منم وقتی بعد کمپل گایتون رو میخوندم میگفتم چه کتاب خوبیه ولی وقتی برن رو شرو کردم دیدم اون خیلی بهتره و الانم یه کتاب دیگه میخونم که واقعا عالیه!من توضیحات کامل در مورد مطالب رو می پسندم واسه همونم کتاب هرچی کامل باشه بهتره از نظر من.
در هر صورت من نظر خودم رو گفتم.نظرات متفاوت هست.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
الان من بین گایتون خسروی و فرغ شادان موندم.ترجمه فرغ شادان از همه بهتره ولی رنگی نیست.در عوض ترجمه خسروی ممکنه بدتر باشه ولی رنگی و گلاسه است.شما پیشنهادتون از بین این دو چیه؟فکر میکنید رنگی نبودنش مشکل بزرگی نیست؟منظورم اینه که چون رنگی نیست باعث نمیشه که ادم منظورش رو خوب نفهمه؟
رنگی نبودن مشکل بزرگی نیست میتونین از فرخ شادان بخونین ولی عکساشو از خسروی یا خود گایتون تکست نگاه کنین.من ترجمه ی خسروی رو خوندم خوبه ترجمه اش ولی باز خودتون مختارین.