Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442
پاسخ : زیستی های دوره هجده

بعضیا معتقدن یه کتاب رو چند دور بخونن مفیده براشون،من حوصلم نمیکشه یه کتاب رو چند دور بخونم واس همون به جای اینکه یه بار دیگه گایتون بخونم برن خوندم بعد برن هم یه کتاب دیگه.
این روش هم خوبه مخصوصا اگه از مطالب هرچندتا منبعی که میخونین خلاصه برداری کنین(اگه حوصله داشته باشین)

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118

نميدونم چرا هرچي كمپبل مي خونم تموم نميشه!؟

شما ها چطور؟ از صحبت هاي اين پست اين طور برداشت كردم كه همگي دو دور خونديدش!!!:179:
آخه دوست عزیز شما یکم دیر شروع کردی اکثر بچه های المپیادی از سال اول شروع کردن!:3:

kaark

New Member
لایک ها
252

آخه دوست عزیز شما یکم دیر شروع کردی اکثر بچه های المپیادی از سال اول شروع کردن!:3:
بله شما درست مي گيد

اما مسئله اي كه هست اينه كه من المپياد زيست رو براي مدال يا المپيادي شدن نمي خونم .... فقط به خاطر علاقه شديد به موضوعات مرتبط آن هست!
توكل به خدا ما تلاشمون رو مي كنيم .... امضا ي آخر رو ميسپاريم به خودش!

يا علي

amirreza16

New Member
لایک ها
554

این روش هم خوبه مخصوصا اگه از مطالب هرچندتا منبعی که میخونین خلاصه برداری کنین(اگه حوصله داشته باشین)
خلاصه برداشتن وقت میگیره من از کامل ترین منبع خلاصه مینویسم.

لایک ها
3

یه‏ ‏سوال.‏با‏ ‏توجه‏ ‏به‏ ‏اینکه‏ ‏مرحله‏ ‏اول‏ ‏دقیقا‏ ‏بعد‏ ‏از‏ ‏امتحانات‏ ‏دی‏ ‏ما‏ه ‏هست‏ ‏ایا‏ ‏فکر‏ ‏میکنید‏ ‏میشه‏ ‏امتحانات‏ ‏دی‏ ‏رو‏ ‏نداد‏ ‏و‏ ‏توی‏ ‏اون‏ ‏یک‏ ‏ماه‏ ‏فقط‏ ‏برای‏ ‏المپیاد‏ ‏خوند‏ ‏و ‏یک‏ ‏ماه‏ ‏بعدش‏ ‏امتحانات‏ ‏ترم‏ ‏اول‏ ‏رو‏ ‏داد؟ایا‏ ‏مدرسه‏ ‏قبول‏ ‏میکنه؟نظراتتان‏ ‏رو‏ ‏بگید.

لایک ها
167

یه‏ ‏سوال.‏با‏ ‏توجه‏ ‏به‏ ‏اینکه‏ ‏مرحله‏ ‏اول‏ ‏دقیقا‏ ‏بعد‏ ‏از‏ ‏امتحانات‏ ‏دی‏ ‏ما‏ه ‏هست‏ ‏ایا‏ ‏فکر‏ ‏میکنید‏ ‏میشه‏ ‏امتحانات‏ ‏دی‏ ‏رو‏ ‏نداد‏ ‏و‏ ‏توی‏ ‏اون‏ ‏یک‏ ‏ماه‏ ‏فقط‏ ‏برای‏ ‏المپیاد‏ ‏خوند‏ ‏و ‏یک‏ ‏ماه‏ ‏بعدش‏ ‏امتحانات‏ ‏ترم‏ ‏اول‏ ‏رو‏ ‏داد؟ایا‏ ‏مدرسه‏ ‏قبول‏ ‏میکنه؟نظراتتان‏ ‏رو‏ ‏بگید.
با توجه به مخ زنی های ما از مدیر این کار انجام میشه توی مدرسه ما ٬ البته ما فقط چند تا از امتحان هارو میدیم !!:166::166::166:

Wight

New Member
لایک ها
888

خدا بده شانس

ما هر کاری می کنیم حتی نمی تونیم زنگ تاریخ رو بپیچونیم!!!!!

لایک ها
3

اونوقت‏ ‏اون‏ ‏امتحانایی‏ ‏رو‏ ‏که‏ ‏نمیدید‏ ‏رو‏ ‏کی‏ ‏میدید؟

ma.biolife

New Member
لایک ها
357

ببخشید مگه زده به سرمون که قبل مرحله یک امتحان ندیم بعد نگه داریم قبل مرحله دو بدیم که حساس تره؟؟!!اینکه اجازه بدن یا ندن بستگی به مدرسه تون داره مدرسه ما که عمرا احازه نمیده سر مستمر یه دور رفتیم اون دنیا اومدیم جاتون خالی،اون وقت ترم که محاله،ولی خیلی مدارس اجازه میدن که بچه ها امتحانای ترم اولو ندن قرارم نیست بعدا بدن چون نمیشه که تاریخ مشخص داره امتحانا،اصولا غایب میزارن احتمالا ولی موجه مثله حالتی که دور از جان در بیمارستان بستری هستین.

لایک ها
164

ببخشید دوستان مگه المپیادو انداختن دقیقا بعد نوبت اول؟؟؟؟
مگر اواسط بهمن نیست؟؟؟

لایک ها
167

اونوقت‏ ‏اون‏ ‏امتحانایی‏ ‏رو‏ ‏که‏ ‏نمیدید‏ ‏رو‏ ‏کی‏ ‏میدید؟
والا میگفتن که بعد مرحله یک ٬ اما فک نکنم بگیرن ٬ منتظریم خرمون از پل بگذره تا بعد بریم سراغ به قول معروف قیچی کردن اونا :دی

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

ببخشید دوستان مگه المپیادو انداختن دقیقا بعد نوبت اول؟؟؟؟
مگر اواسط بهمن نیست؟؟؟[/

تاریخ قطعی تو بخشنامه هست باید فعلا صبرکنیم تا بخشنامه بیاد

amirreza16

New Member
لایک ها
554

تا جایی که من شنیدم میگن مثل هر سال اواخر بهمن برگزار میشه.

لایک ها
167

عزیزانی که رادیو المپیاد رو گوش دادن توش درباره ی سهمیه المپیاد ها چی گفته بود؟:57:

Wight

New Member
لایک ها
888

kaark

New Member
لایک ها
252

خدا کنه که تاثیر مستقیم معدل رو خذف کنند ... :63:
هنوز خبری نشده؟

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

به نظرم هنوز خبری نشده
خدا کنه هم تاثیر مستقیم معدل روبردارن وهم سهمیه هارو تغییر ندن:63::63::63:

behzad533

New Member
لایک ها
3

کمپل فصل 6 خیلی مطالب جامعی داره ...بعدازاون فصل4.طبق گفته های قبول شدگان و دبیرانم میگم...منم میخوام شرکت کنم...از امروز میخوام کمپل6رو بخونم ...من در اول فقط میخوام مرحله اول رو بگذرونم...برای مراحل بعد برنامه ریزی میکنم..الان فقز مرحله1

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

کمپل فصل 6 خیلی مطالب جامعی داره ...بعدازاون فصل4.طبق گفته های قبول شدگان و دبیرانم میگم...منم میخوام شرکت کنم...از امروز میخوام کمپل6رو بخونم ...من در اول فقط میخوام مرحله اول رو بگذرونم...برای مراحل بعد برنامه ریزی میکنم..الان فقز مرحله1

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

میخوام شبانه روز بخونم...توی این یه ماه بیخیال دروس دیگه میشم..دیر جنبیدم...من باید مرحله اول رو قبول بشم..فقط هدفم اینه

ma.biolife

New Member
لایک ها
357

90ساعت تا مرحله اول هجدهمین المپیاد زیست شناسی.....!!!

باشد که موفق شویم.
.
.
.
.
.الکی مثلا من استرس ندارم.
افرین به دوره هجدهی ها!همه دارن دم مرحله یک تمام توان خود را بکار میبیرن!پارسال این موقع سر محو شدن در افق بعد ازمون و اینا بحث بود.:)

لایک ها
164

نه بابا این حرفا چیه استرس؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
الکی مثلا منم استرس ندارم
به هر حال من تلاشمو کردم الباقیش با خودش!
خدایا همه ی اونایی که تلاش کردنو نتیجه و اجرشون با خودته!

بالا