پاسخ : زیستی های دوره هجده
فکر کنم می شد با کتاب درسی هم جواب داد مثل اون سوال محل آنزیم - تفاوت ماهیچه ها و ...
امسال سوالات خوب بود چون من بعضی از سوال ها را بدون داشتن دانسته خیلی خفن جواب دادم
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
کمپبل بر اساس تجربه و گرد آوری مطالب مهم جمع آوری شده ولی تخصصی ها بر اساس مقالات و مباحث پیچیده تر
البته کمپبل به درد مرحله 1و2 و تخصصی به درد کمی مرحله 2 و تقریبا کل دوره تابستانی می خوره
دوستان نظر من اینه که باشگاه کار خیلی خوبی هم کرده!!! مثلا انتظار داشتین بیاد سوال بده که , برای تا خوردن پروتئین y که آبگریزه چه کلاسی از چاپرون ها نیازه؟! من که به شخصه امیدوارم دوره 18 هم دقیقا مث دوره 17 باشه....ینی اگه باشه که صد در صد دوره ام البته بقول آقای زرنشان امسال تنها دوره ای بود که م2 رو با اطلاعات کتاب درسی نمیشد جواب داد!
امسال سوالات خوب بود چون من بعضی از سوال ها را بدون داشتن دانسته خیلی خفن جواب دادم
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
یه سوال اساسی داشتم من: الان اکثرا میگن کمپل رو خوب خوب بخونین احتمال قبولی م2 خیلی زیاده ولی مطالب کمپل تو کتاب های تخصصی که خیلی وسیعتر و بهتر توضیح داده شده .آیا بهتر نیست از کتاب های تخصصی خونده بشن؟
البته کمپبل به درد مرحله 1و2 و تخصصی به درد کمی مرحله 2 و تقریبا کل دوره تابستانی می خوره