- لایک ها
- 251
پاسخ : زیستی های دوره 17
1.شیمی آلی و اسید و بازها و مسایل محلولهای آبی
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
2.مشتق و بحث های مربوط به نمودارها شیب و انتگرال
3.فیزیک نور
همیشه او لویتت رو با عمومی ها بذار
خیلیام هستن بال 60 شدن اما بدون معلم و کلاس
ساسان امینی کاملا جوابگوست
درصد ژنتیک اونقدرام بالا نیست که براش واتسون یا استانسفیلد رو بخونی
به نظرتون المپیاد امسال کلا چطور بود؟
1.شیمی آلی و اسید و بازها و مسایل محلولهای آبی
سلام من یه سوالی داشتم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.
در دروس شیمی ریاضی و فیزیک چه مباحثیمونو باید برا المپیاد زیست تقویت کنیم؟آیا واقعا نیازه تمام شیمی دبیرستان و پیشو بخونیم؟
در دروس شیمی ریاضی و فیزیک چه مباحثیمونو باید برا المپیاد زیست تقویت کنیم؟آیا واقعا نیازه تمام شیمی دبیرستان و پیشو بخونیم؟
2.مشتق و بحث های مربوط به نمودارها شیب و انتگرال
3.فیزیک نور
سلام من یه سوالی داشتم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.
همیشه او لویتت رو با عمومی ها بذار
نه فقط خواستم از تجربه هاي بقيه استفاده كنم ، نمي دانم اخر من تا حالا براي مرحله ي دوم مي خواندم بعد
يك نفر بهم گفتند كه خيلي ها فقط براي مرحله دو خواندند و درگير تخصصي شدند كه حتي از سوالات كتاب درسي
خودشان غافل شدند و مرحله ي اول قبول نشدند و كلي راجع به تفاوت مرحله اول و دوم گفتند من هم يكم ترسيدم شروع كردم
به خواندن زيست عمومي و كتب درسي.
يك نفر بهم گفتند كه خيلي ها فقط براي مرحله دو خواندند و درگير تخصصي شدند كه حتي از سوالات كتاب درسي
خودشان غافل شدند و مرحله ي اول قبول نشدند و كلي راجع به تفاوت مرحله اول و دوم گفتند من هم يكم ترسيدم شروع كردم
به خواندن زيست عمومي و كتب درسي.
خیلیام هستن بال 60 شدن اما بدون معلم و کلاس
خوب اره يكي از بدي هاي الم اينه اگه سمپاد نباشي مرحله اول هم ب زور قبول مي شي چون اصلا نمي دونن الم چيه البته همونم بين سمپاد هاي مختلف زمين تا اسمون فرق داره مثلا من از اول مهر تا الان نزديك ب يك ميليون واسه معلم الم پول دادم اما يكي ديگه از مدرسخ هاي فرزانگان شيراز ده برابر ما استاد اوردن ولي يه قرون هم پول ندادن
ساسان امینی کاملا جوابگوست
درصد ژنتیک اونقدرام بالا نیست که براش واتسون یا استانسفیلد رو بخونی
من هنوز نخوندم
به نظرتون المپیاد امسال کلا چطور بود؟