پاسخ : زیستی های دوره 17
با سطح علمي مشهدياي ١٤ اشنايين؟؟! به نظر من حقشون بود بيشتر هم طلا بگيرن ... تو باشگاه نه اينكه تقلب نباشه امكان تقلب نيست! هركي هم گفته قاطع رد ميكنم...كسايي كه اون دوره طلا نشدن دامن ميزنن مگر نه چيزي نيست
آقای سهرابی ما یه چیزایی از یکی از استادامون که دوره 14 بودن این حرفو شنیدیم و مطمئنا دوستمون هم با استناد به حرف اون استاد اینو میگن
گرچه من خودم حرفشون رو زیاد قبول ندارم چون ممکنه به خاطر اینکه خودشون برنز شدن، یکمی تو حرفا غلو کنن
ولی خب بعضی حرفاشون بوی دروغ نمیداد
گرچه من از آقای شاه نظر شنیدم که اون سال خیلی از امتحانا و آزمایشگاه ها که بچه ها ادعا داشتن اینا توش تقلب کردن رو حذف هم میکردن، یازم اون بچه ها طلا میشدن
و واسه آزمایشگاهشون آدم توانمندی مثل آقای گشایشی رو داشتن، که بعد از اون سال که ایشون دیگه با بچه های مشهد آزمایشگاه کار نکردن، دیگه اونقدر درخشش دیده نشد از مشهدی ها
گرچه من خودم حرفشون رو زیاد قبول ندارم چون ممکنه به خاطر اینکه خودشون برنز شدن، یکمی تو حرفا غلو کنن
ولی خب بعضی حرفاشون بوی دروغ نمیداد
گرچه من از آقای شاه نظر شنیدم که اون سال خیلی از امتحانا و آزمایشگاه ها که بچه ها ادعا داشتن اینا توش تقلب کردن رو حذف هم میکردن، یازم اون بچه ها طلا میشدن
و واسه آزمایشگاهشون آدم توانمندی مثل آقای گشایشی رو داشتن، که بعد از اون سال که ایشون دیگه با بچه های مشهد آزمایشگاه کار نکردن، دیگه اونقدر درخشش دیده نشد از مشهدی ها