ببینین من هم مثل همه شما قبول دارم این جهان شروع و پایانی داره
اما من میخوام بگم که
برخورد شهاب سنگ و نابودی سال 2012 و ... رو قبول ندارم
نوستر هم اگه تا حالا مسائلی رو مطرح کرده و درست بوده دلیل نمیشه که همه حرفاش درست باشه
حتی برنامه به سوی ظهور شبکه 2 در موردش حرفایی زد
اما من میگم وقتی خود خدا داره میگه ت
و قرآن که تقدیر همه چیز رو به درستی تعیین کرده که نه شب جای روز رو بگیره و نه برخوردی باشه بین اجرام
و خود خدا هم حافظ و نگهبان همه چیزه!!!پس این حرفا که قراره 2 تا چیز به هم بخورن و انفجار و ... مستند نیست
از طرفی پایان زمان رو چند سال قبل هم پیش بینی کردن و بعد گفتن اون جرم آسمانی قبل از رسیدن به زمین
تحلیل رفته و نابود شده!!!
این یعنی همون که خدا گفته:
که من حافظ و نگهبان این نظم و ترتیب هستم(دوست داشتم خود آیه رو بنویسم اما باید پا میشدم از پشت pc)
خب پس یعنی اگه پایانی در کار باشه باید قبل از اون اتفاقاتی که عاقلانه تر و مستند بر دین هست اتفاق بیفته
مثلا یکیش ظهور امام زمان (عج)،من فکر میکنم نوستر بیشتر به بحث ظهور اشاره کرده تا پایان زمان
چون همون طور که میدونین و در کتب معتبر امده آخر و زمان به معنای واقعی این نیست که زمان به آخرش میرسه!!
چون حتی بعضی از روایات اینو میگه که از زمان حضرت محمد به بعد آخر و زمانه!!!حالا حساب کنین ببینین این واقعا یعنی اخره زمان؟
از طرفی بعد از ظهور امام زمان(عج) بحث رجعت پیش میاد!!!که تمامی امامانی که پیش از این بودن به یاری امام زمان برمیگردن
و رجعت میکنن!!
این خودش چقدر زمان نیاز داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من ترجیح میدن بیشتر به حرف دین و عقاید دینی که همراه با آرامشه بکنم
چون عاقلانه تر هم هست
و از طرفی به آقای arash:نمیشه دین و مسائلشو جدا در نظر بگیریم!چون همه مسائل علمی با کمک دین توجیه شدن
و خطاب به نمیدونم کی:بحث معراج پیامبر تا جایی که من مطلع شدم مربوط به جسمه!!یعنی جسم پیامبر عروج رده و این به کمک یکی از قوانین انیشتین توجیه شده
ولی من خودم خیلی دوست دارم درباره معراج بیشتر بدونم
اگه دوستان بگن ممنون میشم