وضعیت
موضوع بسته شده است.

fereidoon

Active Member
لایک ها
132
پاسخ : سوالات تکراری در المپیادها

اونا سوال تکراری ندارن؟ این سوال چین امسال بوده: AoPS Forum - AP is perpendicular to PC • Art of Problem Solving

و حدود 5 سال قبل اینجا اومده: AoPS Forum - 15th ibmo - venezuela 2000/q2. • Art of Problem Solving

یا مثلا این یکی هم سوال چین امسال بوده: AoPS Forum - ABC is similar to XYZ • Art of Problem Solving

و دو سال قبل اینجا اومده: AoPS Forum - Concyclic again • Art of Problem Solving
البته گودرز راست میگه،ولی اینم در نظر بگیرید که اینا quiz بوده و این اتفاق توی TST ها خیلی کمتر میفته...

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

خوب مثلا همون سوال نوار رو که تو روسیه اومده با این مقایسه کنید: http://www.cs.elte.hu/~lovasz/morepapers/chips.pdf

بعدشم, به فرض که سوال تکراری بدن, نمیان که از منبعی که جلو دست همه بوده سوال بدن که, معمولا میرن می گردن یه جای دور افتاده ازش سوال ورمیدارن, اگه کسی اون سوالو قبلا دیده باشه, لابد انقدر خفن بوده که رفته از اونجا سوال برداره, پس نوش جونش!!!

ضمنا به نظر من این تاپیک بیهوده ست, چون با این کار فرقی که تو روند سوال طرح کردن ایجاد نمیشه, فقط من و شما ممکنه بعضا حرص بخوریم که چرا سوال تکراری میدن.....

پ.ن: من خودمم سوال تکراری رو تو امتحان تجربه کردم, سوال 7 امتحان خلاقیت پارسال ما, عینا از Miklos 2001 برداشته شده بود....

لایک ها bgo
لایک ها
268

خوب مثلا همون سوال نوار رو که تو روسیه اومده با این مقایسه کنید: http://www.cs.elte.hu/~lovasz/morepapers/chips.pdf

بعدشم, به فرض که سوال تکراری بدن, نمیان که از منبعی که جلو دست همه بوده سوال بدن که, معمولا میرن می گردن یه جای دور افتاده ازش سوال ورمیدارن, اگه کسی اون سوالو قبلا دیده باشه, لابد انقدر خفن بوده که رفته از اونجا سوال برداره, پس نوش جونش!!!

ضمنا به نظر من این تاپیک بیهوده ست, چون با این کار فرقی که تو روند سوال طرح کردن ایجاد نمیشه, فقط من و شما ممکنه بعضا حرص بخوریم که چرا سوال تکراری میدن.....

پ.ن: من خودمم سوال تکراری رو تو امتحان تجربه کردم, سوال 7 امتحان خلاقیت پارسال ما, عینا از Miklos 2001 برداشته شده بود....
از کی تا حالا روسیه دور افتاده شده. والا ما هر آدمی دیدیم اول روسیه رو حل می کنه

mahanmath

New Member
لایک ها
701

نتیجه ای‌‌ که می‌خوای بگیری از این حرفا چیه ؟ تو روند سوال دادنا که فرقی ایجاد نمی‌کنه پس ....پس چی‌ ؟

میتونید یه تاپیک هم بزنید که "بله آقا ! تقلب کردن کار بدیه" . یه عده بگن آره درست میگی‌ ، ما حقمون ضایع می‌شه ، در ممالک فرنگ نمیذارن از اینکارا بکنی‌ ، لعنت خدا به متقلبین ... یه عده دیگه هم بگن نه اگه میتونی‌ تقلب کنی‌ بکن نوش جونت ، یا لینک بدن از تقلب در کشور‌های دیگه .................و خلاصه ۱۰۰ تا نظر مثبت و منفی‌ .
اما نهایتان چی‌ ؟ چیزی عوض می‌شه به نظرت ؟
من نمیگم به نقد کشیدن یه رفتار زشت کار اشتباهیه ، برعکس از این کار دفاع هم می‌کنم . اما الان ما (بچه‌های این سایت) توی برهه ای‌‌ هستیم که نباید انرژی و حواس خودمون رو پرداخته و معطوف به اینجور مسائل بکنیم. یک ساعت فکر کردن به این چیزا در روز فقط باعث می‌شه به جای n ساعت درس خوندن n-۱ ساعت بخونی‌ .
:105:

jafargholi

New Member
لایک ها
0

ببین نباید به طور کلی در این مورد بحث کردٰ مثلا مرحله اول احتمالش زیاده که تکراری باشه کما اینکه نوونه توش زیاده ولی با توجه به تعداد سوالای زیاد این مرحله خیلی مشکل ایجاد نمی کنه
در مورد مرحله دوم و سوم هم خب اگر منظورتون سوالی باشه که توی سالای قبل اومده باشه خب بوده و خیلی ضایع است مثلا تو دوره چهل نفره ما مینی فاینلمون یه سوال از مریم میرزاخانی بود و دو سه تا سوال دیگه تکراری خیلی ضایع بود به ضرر خیلیا شد و به نفع یه تعداد خاص. اما بعضی موقع ها توی یه سال یه سوال تو چند تا المپیاد کشورهای مختلف میاد که بخاطر longlist هست شاید
اما در کل توی مراحل بالا خیلی ضایعه

Ar@sh

Moderator
لایک ها
530

با توجه به نظرات دوستان

و بحث هایی که شد ...

تاپیک بسته شد

انشاالله با توکل به خداوند در تمامی المپیادها موفق باشید :53:

وضعیت
موضوع بسته شده است.