لایک ها
58
سلام
توی این تاپیک قراره که ترجمه‌ی یک سری از سوال‌های آسون سایت SGU رو بزاریم. هدف از ترجمه و انتخاب سوال‌های آسون اینه که اولا، ترس اون‌هایی که طرف سایت‌های برنامه‌نویسی نمی‌رن بریزه.دوما؛ یک کم مدل خوندن / ترجمه سوال‌های انگلیسی دستتون بیاد. توصیه می‌کنم که متن انگلیسی این سوال‌هایی که ترجمه‌شون گذاشته میشه رو حتما نگاه کنید! چون شما در زندگانی المپیادی‌تون قراره که همش توی سایت‌های انگلیسی بگردید و باید با متن انگلیسی خوندن آشنا بشید. سوما واسه اون‌هایی که می‌خوان برنامه‌نویسی رو شروع کنند ولی نمی‌دونن سوال‌های آسون سایت کدوم‌ها هستند، یک نیمچه کمکی باشه.
SGU رو فکر کنم همه می‌شناسن دیگه.
واسه این هفته فعلا هفت تا سوال می‌زارم. هفته دیگه چند تا سوال دیگه بهش اضافه می‌کنم. تا هفته دیگه سعی کنید که این سوال‌ها را Accept کنید.
در ضمن، فرمت input / output سوالها و محدودیتها رو اینجا ننوشتم، برید از تو خود سایت ببینید.
شاد باشید.

102:
برای عدد داده شده‌ی N در ورودی، تعداد اعداد کوچکتر از N را در خروجی چاپ کنید که نسبت به N اول هستند.
عدد A نسبت به عدد B اول است، اگر ب.م.م(A, B) برابر با یک باشد.

105:
دنباله‌ی 1 , 12 , 123 , 1234 , … , 12345678910 , … را در نظر بگیرید.
می‌خواهیم بدانیم از بین N عدد اول این دنباله، چه تعدادی از آن‌ها به 3 بخشپذیر هستند.

113:
به یک عدد می‌گوییم «تقریبا اول»؛ اگر دو عدد اول P1 و P2 وجود داشته باشند که P1*P2 برابر با آن عدد باشد.
در ورودی به شما N عدد داده می‌شود. شما در N خط خروجی برای هر عدد، اگر «تقریبا اول» بود “Yes” و اگر تقریبا اول نبود “No” چاپ کنید.

117:
تعداد اعدادی از N عدد ورودی را پیدا کنید که وقتی آن‌ها را به توان M می‌رسانیم به عدد K بخش‌پذیر شوند.

118:
فرض کنید f(n) مجموع ارقام عدد n باشد. اگر f(n) عددی یک رقمی بود، f(n) را «ریشه‌ی رقمی» n تعریف می‌کنیم و در غیر این‌صورت، «ریشه‌ی رقمی» عدد n برابر با «ریشه‌ی رقمی» عدد f(n) خواهد بود. برای مثال «ریشه‌ی رقمی» عدد 987 برابر با 6 است.
از شما خواسته شده «ریشه‌ی رقمی» برای عبارت A[SUB]1[/SUB]*A[SUB]2[/SUB]*…*A[SUB]N[/SUB] + A[SUB]1[/SUB]*A[SUB]2[/SUB]*…*A[SUB]N-1[/SUB] + … + A[SUB]1[/SUB]*A[SUB]2 [/SUB]+ A[SUB]1[/SUB] _ که A[SUB]1[/SUB] تا A[SUB]N[/SUB] در ورودی داده شده _ به دست آورید.

123:
دنباله اعداد فیبوناچی اینگونه تعریف می‌شود.
F[SUB]1[/SUB] = 1
F[SUB]2[/SUB] = 1
F[SUB]n+1[/SUB] = F[SUB]n[/SUB] + F[SUB]n-1 [/SUB]( for n>1 )​
از شما خواسته شده مجموع K عدد اول فیبوناچی را در خروجی چاپ کنید.

127:
یک دفتر تلفن داریم که در هر صفحه‌ آن K شماره تلفن جا می‌شود. هر شماره تلفن یک عدد 4 رقمی است. ما می‌خوایم در کمترین تعداد صفحه‌ی ممکن N شماره تلفنی که در ورودی داده شده را جا بدیم، طوری که در هر صفحه شماره ها فقط با یک عدد خاص شروع بشوند. شما کمترین تعداد صفحات لازم رو در خروجی چاپ کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

AlimA

New Member
لایک ها
178
پاسخ : سوالهای سایت sgu

سلام
خیلی ممنون از این تاپیک خیلی خیلی خوب
من تا حالا 60 تا سوال اس جی یو زدم ولی هر وقت به یه سوال میخورم که داستان داره و طولانیه عزا میگیرم
اصن حال و حوصله خوندن این داستان های تو اس جی یو و کدفورسز و اینا رو ندارم
به نظرتون چیکار کنم؟

لایک ها
268

معمولن همچین سوالهایی راحت ترن
همین واسه من انگیزه میشه بخونم و بزنمشون

لایک ها
58

سری دوم سوالها

107:
برای عدد N داده شده در ورودی، شما باید تعداد اعداد N رقمی که 9 رقم آخر مجذور آن‌ها برابر با 987654321 است را چاپ کنید.

130:
روی محیط یک دایره، 2K نقطه‌ی مجزای واقع‌ است. این 2K نقطه K وتر از دایره را تشکیل می‌دهند به این صورت که هر نقطه انتهای یک وتر است. وترها دایره را به قسمت‌هایی تقسیم می‌کند. از شما خواسته شده تعداد روش‌های رسم این K وتر طوری که دایره به کمترین قسمت ممکن تقسیم شود را بدست آورید.

135:
جانی کوچولو به نقاشی بسیار علاقه‌مند است. چند روز پیش او چند خط راست روی یک صفحه کاغذ کشید و بعد تعداد نواحی‌ای که در صفحه ایجاد شده بود را شمرد. او متوجه شد این تعداد نواحی همیشه یکسان نیستند. مثلا اگر دو خط در صفحه بکشد، صفحه ممکن است به 4 یا 3 و یا حتی 2 ناحیه ( اگر خطها روی هم قرار بگیرند ) تقسیم شود.
از آن‌جایی که جانی پسر کنچکاوی‌ست دوست دارد بداند، بیشترین تعداد نواحی‌ای که از رسم N خط در صفحه ایجاد می‌شود چند تاست. صفحه کاغذ را یک مستطیل نامتناهی فرض کنید.

139:
جانی کوچولو پازل دوست دارد. چند روز پیش او با یک نوع پازل 4 * 4 آشنا شد. این پازل شامل اعداد 0 تا 15 است که در یک جدول با 4 سطر و 4 ستون واقع شده‌اند. شما می‌توانید اعداد دو خانه‌ی مجاور را با هم عوض کنید _ دو خانه که ضلع مشترک دارند، با هم مجاور هستند _ فقط در صورتی که یکی از آن خانه‌ها برابر با صفر باشد.
در ورودی به شما یک حالت اولیه پازل داده می‌شود. شما باید مشخص کنید که از حالت اولیه به حالت نهایی زیر می‌توان رسید یا خیر.
1 2 3 4
5 6 7 8
9 10 11 12
13 14 15 0

154:
می‌خواهیم کوچکترین عدد N را طوری بیابید که عدد N! در سمت راستش Q عدد صفر داشته باشد.
همان‌طور که می‌دانید، N! = 1 * 2 * 3 * … * N تعریف می‌شود. مثلا 5! = 120 است که یک صفر در سمت راستش دارد.

169:
P(n) را تعریف می‌کنیم حاصل‌ضرب همه‌ی ارقام عدد n.
برای مثل p(1234) = 1 * 2 * 3 * 4 = 24 و p(1234567890) = 0 است.
عدد n را «عدد خوب» می‌گوییم اگر p(n) برابر با صفر نباشد و همچنین n mod p(n) = 0
عدد n را «عدد عالی» تعریف می‌کنیم، اگر هم n و هم n+1 «عدد خوب» باشند.
در ورودی به شما عدد K داده می‌شود. شما باید تعداد اعداد K رقمی که «عدد عالی» هستند را در خروجی چاپ کنید.

184:
پتیا به خاطر کلوچه‌های کلمی که درست می‌‌کند مشهور شده است!
چند روز دیگر تولدش است، و او دوست دارد بیشترین مهمان ممکن را دعوت کند. او می‌خواهد برای هر مهمان یک کلوچه درست کند و به همین خاطر لازم است که بداند با موادی که دارد چند کلوچه می‌تواند بپزد.
پتیا P گرم آرد، M میلی‌لیتر شیر و C گرم کلم در خانه دارد. از طرفی پتیا می‌داند برای هر کلوچه K گرم آرد، R میلی‌لیتر شیر و V گرم کلم لازم است. لطفا به پتیا کمک کنید که تعداد کلوچه‌هایی که می‌تواند بپزد را محاسبه کند.

nima tn

New Member
لایک ها
25

يه سوال : من اگه بخوام با پاسكال اونارو جواب بدم بايد كدوم كامپايلر رو انتخاب كنم؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

nima tn

New Member
لایک ها
25

كسي نيست ؟؟؟؟

AlimA

New Member
لایک ها
178

status online رو بزن

nima tn

New Member
لایک ها
25

ميشه بيشتر توضيح بدين ؟؟؟

AlimA

New Member
لایک ها
178

برای دیدن نتیجه جواب(کد) تون باید status online رو بزنید

nima tn

New Member
لایک ها
25

موقع سابمیت کردن چه کامپایلری رو انتخاب کنم ؟؟

بالا