سوال آرایه برای برنامه نویسی

kiki75

New Member
لایک ها
116
سلام دوستان...........
چند تا سوال هست که به شدت میخوام جواب درستش را بدونم و با خودم چک کنم............فردا امتحان برنامه نویسی داریم........پس لطفا جواب ها را سریعا بگذارید
1.برنامه ای را بنویسید که n عدد طبیعی از کاربر بگیرد و آنها را به ترتیب فاصله از عدد طبیعی M از دورترین به نزدیکترین مرتب کند.اگر در مثالی به ددو عدد هم فاصله از عدد مورد نظر برخوردیم(مانند مثال زیر که در آن 7و 9 از عدد 8 به یک فاصله اند)ابتدا عدد بزرگتر را بنویسید.ورودی برنامه به ترتیب m, n و اعداد مورد نظر (nتا)میباشد و خروجی آن یک سری از آن n عدد.
مثال:
ورودی :108
خروجی:
79113104192189
21191134109978

2.آرایه ای از n عدد صحیح در اختیار داریم.برنامه ای بنویسید که آرایه و اندازه ان را بگیرد،سپس اعضای تکراری را از آن حذف کند.تغییرات روی خود آرایه اعمال شود و ترتیب اعضای ارایه ثابت بماند.
مثال:
به ازای 5248553526 آرایه ی 524836 را تولید کند.
>لطفا سرع جواب هایتان را بگذار
ید/

آخرین ویرایش توسط مدیر

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
پاسخ : سوال آرایه برای برنامه نویسی

سلام دوست من،
از دکمه "ویرایش پست" استفاده کنید!
فکر کنم مشکلی در ارسال شما وجود داشته است.
میتوانید کدهای خود را در تگ cod یا php قرار دهید.

موفق باشی

Olympiad

New Member
لایک ها
134

سلام دوستان...........
چند تا سوال هست که به شدت میخوام جواب درستش را بدونم و با خودم چک کنم............فردا امتحان برنامه نویسی داریم........پس لطفا جواب ها را سریعا بگذارید
1.برنامه ای را بنویسید که n عدد طبیعی از کاربر بگیرد و آنها را به ترتیب فاصله از عدد طبیعی M از دورترین به نزدیکترین مرتب کند.اگر در مثالی به ددو عدد هم فاصله از عدد مورد نظر برخوردیم(مانند مثال زیر که در آن 7و 9 از عدد 8 به یک فاصله اند)ابتدا عدد بزرگتر را بنویسید.ورودی برنامه به ترتیب m, n و اعداد مورد نظر (nتا)میباشد و خروجی آن یک سری از آن n عدد.
مثال:
ورودی :108
خروجی:
79113104192189
21191134109978

2.آرایه ای از n عدد صحیح در اختیار داریم.برنامه ای بنویسید که آرایه و اندازه ان را بگیرد،سپس اعضای تکراری را از آن حذف کند.تغییرات روی خود آرایه اعمال شود و ترتیب اعضای ارایه ثابت بماند.
مثال:
به ازای 5248553526 آرایه ی 524836 را تولید کند.
>لطفا سرع جواب هایتان را بگذار
ید/
صورت سوالا رو مبهم نوشته بودید !!!!!!! امکان داره من سوال رو اشتباه فهمیده باشم :23::1:

سوال 2 : چون شما گفته بودید با آرایه من هم کدش رو با آرایه زدم اما یکم کدم بد شد !!!!!!!!!!! و بهتر از این هم میشد کدش رو نوشت ...... کد سوال 2

سوال 1 : این سوال رو با وکتور نوشتم ... امیدوارم وکتور بلد باشید :1::1: کد سوال 1

آخرین ویرایش توسط مدیر

kiki75

New Member
لایک ها
116

ممنون..کد هاتون رو نگاه کردم ولی چند تا از کد ها را نخونده بودیم.............
دنبال ساده ترین راه هستم............
لطفا سریع تر پاسخ بدبد............

بالا