kvhsade

New Member
لایک ها
15
سلام بچه ها امیدوارم این سوال تکراری نباشه

اینطور که من شنیدم این مسئله را به حکیم عمر خیام نسبت میدن

mohammad1

New Member
لایک ها
114
پاسخ : سوال از دستگاه معادلات

میشه از دو تا معادله تبدیل لاپلاس رو نوشت و حل بشه ...

kvhsade

New Member
لایک ها
15

میشه از دو تا معادله تبدیل لاپلاس رو نوشت و حل بشه ...
سلام دوست گرامی یعنی منظور شما اینه از طرفین تبدیل لاپلاس بگیریم راستش من تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم بیشتر منظور اینه که از راه همان جبر دبیرستانی به جواب برسیم

a$hk@n

New Member
لایک ها
440

ببخشید لاپلاس چیه؟ من حل کردم جواباش x=9 وy=4

mohammad1

New Member
لایک ها
114

سلام دوست گرامی یعنی منظور شما اینه از طرفین تبدیل لاپلاس بگیریم راستش من تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم بیشتر منظور اینه که از راه همان جبر دبیرستانی به جواب برسیم
از روش دبیرستانی یه مقدار طولانی میشه ...
و امکان اشتباه محاسباتی زیاد میشه

a$hk@n

New Member
لایک ها
440

از روش دبیرستانی یه مقدار طولانی میشه ...
و امکان اشتباه محاسباتی زیاد میشه
اصلنم این طور نیست !! تو10 ثانیه حلش کردم کی گفته طول می کشه باید راهشو یاد داشته باشین تا طول نکشه

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

penta

New Member
لایک ها
476

mohammad1

New Member
لایک ها
114

اصلنم این طور نیست !! تو10 ثانیه حلش کردم کی گفته طول می کشه باید راهشو یاد داشته باشین تا طول نکشه

آهااان
آره آره
از این راه حل هم میشه حل بشه ....
آفرین :)

kvhsade

New Member
لایک ها
15

سلام دوستان میدانید که در ریاضیات استدلال نقش اساسی دارد و هر وقت جوابی به سوالی داده میشود فورا گفته میشود چرا و به چه علت ؟روشی که شما ارایه کردید بر اساس آزمون و خطا می باشد که کاملا واضح و روشن است (اصلا ایکاش من از همان اول جوابها را هم میگفتم) البته تکیه بر جوابهای آخر شاید میراثی است که از سوالات تستی کنکور که فقط به جوابهای آخر متکی است به حوزه سوالات المپیاد نیز رسیده و کمتر به عمق و استدلال مسائل توجه میشود که این واقعا جای تاسف دارد بهرحال برای این مسئله میخواهیم از روشی غیر از آزمون وخطا استفاده کنیم

آخرین ویرایش توسط مدیر

a$hk@n

New Member
لایک ها
440

سلام دوستان میدانید که در ریاضیات استدلال نقش اساسی دارد و هر وقت جوابی به سوالی داده میشود فورا گفته میشود چرا و به چه علت ؟روشی که شما ارایه کردید بر اساس آزمون و خطا می باشد که کاملا واضح و روشن است (اصلا ایکاش من از همان اول جوابها را هم میگفتم) البته تکیه بر جوابهای آخر شاید میراثی است که از سوالات تستی کنکور که فقط به جوابهای آخر متکی است به حوزه سوالات المپیاد نیز رسیده و کمتر به عمق و استدلال مسائل توجه میشود که این واقعا جای تاسف دارد بهرحال برای این مسئله میخواهیم از روشی غیر از آزمون وخطا استفاده کنیم
ببخشیدا روش من آزمایش و خطا بود؟ !!!! شما به چه روشی آزمایشو خطا می گویید؟!!!!!

kvhsade

New Member
لایک ها
15

ببخشیدا روش من آزمایش و خطا بود؟ !!!! شما به چه روشی آزمایشو خطا می گویید؟!!!!!
اولا سلام ثانیا همانطور که گفتم اگر امکان دارد راه حل را بیان بفرماییدثالثا شما چه نامی را روی روش خودتون میزارید؟
با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر

a$hk@n

New Member
لایک ها
440

در صفحه ی قبل که نوشتم که

پیدا کردین؟

kvhsade

New Member
لایک ها
15

منظور شما اینه؟اینجا که شما بلافاصله رفتی سراغ عدد گذاری و راه حلی برای رسیدن به این اعداد ارائه ندادی !

penta

New Member
لایک ها
476

یعنی اینجا کسی نی که راه حلی غیر از آزمون و خطا داشته باشه؟
خوب من فک کنم باید اینارو سوم ریاضی ها بدونن دیگه.

a$hk@n

New Member
لایک ها
440

اولا راه من آزمون و خطا نیست . بعدم شما به چی میگین آزمون وخطا؟!!!!! بعدم کی گفته ؟ سوم ریاضی؟!!!! این سوالو هر کی که فکرش باز باشه میتونه حل کنه نه هر چی سن بیشتر باشه راه حل من درسته

منظور شما اینه؟اینجا که شما بلافاصله رفتی سراغ عدد گذاری و راه حلی برای رسیدن به این اعداد ارائه ندادی !
خب اجازه بدین

اولا 7 رو میتونم به صورت یه مربع کامل بنویسیم به اضافه یه عدد دیگه . 11 رو هم همین طور چون در هر صورت سوال رادیکال داره okkkkk? جای تشکره واقعا که!!!!

kvhsade

New Member
لایک ها
15

خب ببین دوست من خیلی از اعداد این خاصیت را دارند که به صورت یک مربع به اضافه یک عدد دیگه نوشته بشن و شما به نکته خوبی اشاره کردیدالبته اینجا اون عدد دیگه خیلی اهمیت داره چون همون عدد دیگه در معادله بعدی هم صدق میکنه در غیر اینصورت شما با این روش هرگز به جواب نمیرسیدی حالا سوال اینه کسی میتونه یک روش مستقیم (این روش وجود دارد)را برای حل ارائه بده؟به عنوان راهنمایی استفاده از تغیر متغیر و همان مربع کاملی که خودتون گفتید را پیشنهاد میدم منتظر راه حل های همه دوستان هستیم

mohammad1

New Member
لایک ها
114

من راه حل دارم
از تبدیل لاپلاس حل میشه :):3:

Aref

New Member
لایک ها
1,008

توی این سوال به پیدا کردن ریشه های یه معادله ی درجه ی 4 توی یه بازه می رسیم که همونطور که دوستان گفتند یه ریشه اش رو میدونیم. الان با تقسیم بر x-3 به یک معادله ی درجه ی 3 می رسیم که باید ثابت کنیم در یه بازه تغییر علامت نمیده که اینم کافیه برای نقاط اکسترمم و دو سر بازه ثابت کنیم هم علامتند. مشتقش درجه دو پس نقاط اکسترمم رو میدونیم، و چک می کنیم و علی الاصول باید در بیاد.

ببخشید روش لاپلاس یا تبدیل لاپلاس چیه؟

kvhsade

New Member
لایک ها
15

ببخشید روش لاپلاس یا تبدیل لاپلاس چیه؟[/QUOTE]

سلام دوست من خیلی نگران تبدیل لاپلاس نباشد دوستمون milad3 یه خورده بالاتر از دیپلم حرف زدند انشاله این روش را بزارید در درس معادلات دیفرانسل دروان دانشگاه باهاش آشنا میشیم

بالا