پاسخ : دندانپزشکی ,پزشکی یاداروسازی؟؟؟؟
من نمیدونم چرا همه از دندان خوب میگن؟!!!!!!
من فقط چنتا سوال از طرفداران رشته دندانپزشکی میپرسم؟
1- از کجا تضمین وجود داره که شما دندانپزشک خوبی بشین که در نهایت درآمد بالایی داشته باشین؟؟؟؟ مگه دندانپزشکای زیادی رو ندیدین که کارشون اصلا نمیگرده. یا همش مجبورن تو کلینک برای این و اون کار کنن؟!!!!!
2- کی گفته دندانپزشکی اشباع نشده ؟؟!!! اگر بحث اشباع شدن باشه همه رشته ها و شغل ها اشباع شدن. از تو رشته های دکترا هم رشته داروسازی از همه اشباعش کمتره. یه نگاهی به ورودی های هر ساله سه رشته دندانپزشکی داورسازی و پزشکی بندازین!!!!
3- شما فکر میکنید اگر در رشته دندان فارغ التحصیل شدین فوری بهتون مجوز مطب میدن؟!!! نه جانم!!! حالا حالا ها باید تو کلینیک های مختلفی کار کنی. مگه دست مزد کلینیک چند هست؟!!!! تازه گیریم که مجوز هم بدن از کجا معلوم هست که شما مریضای زیادی داشته باشین و در نتیجه درآمدتون بالا خواهد بود ؟!!!!! من شیراز زندگی میکنم. برید تو یکی از خیابانهای شیراز. اینقدر کلینیک دندانپزشکی ریخته که حد و حساب نداره. تو هر خیابون چنتا هست. تازه به استثنای مطب های شخصی.
---------------
من خودم رشتم داروسازی هستش. متاسفانه مردم در ایران در رشته دندان فقط به فکر مادیات هستن!!!!! بی توجه به اینکه اگر علاقه نباشن هیچ وقت پیشرفت نمیکنن. من خودم زمان کنکور دلم خیلی میخواست دندانپزشکی قبول بشم ولی خوب رتبم به دندان نمیرسید و آخر سر هم قبول نشدم و رشته داروسازی رو قبول شدم. اولش خیلی ناراحت بودم ولی الان نه!!!! چون فهمیدم از هر لحاظ تضمین کاری رشته داروسازی بیشتر از دندانپزشکی و خود پزشکی هست. اگر بازم امتحان بدم بازم میرم داروسازی.
رشته داروسازی رشته کم دردسری هست. اگه شما داروخانه ای داشته باشین چند نفر رو میزارین تو داروخانه و براتون کار میکنن و سودش تو جیب شما میره. خودتونم یه سری به داروخانه میزنین. کدوم داروخانه تا حالا رفتین که دکترش همیشه تو داروخانه باشه؟؟ اصلا دکترای داروخانه رو تا حالا دیدن؟؟!!!!!! مطمئنا خیلی کم. چون اغلب نیستن. خیلی هاشون دو شغله هستن.
خوبی رشته دارو این هست که مجوزش احتیاجی به سابقه و این چیزا نداره. تازه میشه مجوز کسای دیگه رو هم خرید و رفت بهترین جای شهرهای بزرگ داروخانه زد. البته اینم باید بگم که سرمایه زیادی میخواد. ولی اینو بهتون قول میدم که اگر کسی جای داروخانش خوب باشه به مراتب درآمدش از یک دندانپزشک بیشتره.
تازه در رشته داروسازی میشه واسه phd هم خوند که میتونید در کنار داروخانه استاد دانشگاه هم بود. یا اینکه در کنار داروخانه یه شغل دیگه هم داشت. ولی پزشکی و دندانپزشکی تا خودتون نباشین چرخ اقتصادتون نمچرخه!!!!
رشته دندانپزشکی به نظر من به درد خانما نمیخوره چون فرسودگی بدنی خیلی بالایی داره. اغلب دندانپزشکان وقتی سنشون کمی بالا میره دچار مچ درد کمر درد و گردن درد میشن. ولی داروسازی اینجوری نیست.
یکی از بستگان ما که دندانپزشک هست میگفت دندانپزشکان مرد اگر بخوان مداوم کار کنن حدودا 20 سالی بیشتر نمیتونن فعالیت داشته باشن چون دچار فرسودگی بدنی میشن. همش هی نیگا به درآمدش نکنید!!!! خوب مگه آسایش نمیخواین. درآینده همسرتون بچه هاتون بیش از اینکه پول و ثروت بخوان به حضور خود شما هم احتیاج دارن.
ضمنا رشته داروسازی درساش خیلی سختتر از پزشکی و دندانپزشکی هست. ولی خوب بعدش خیلی راحته.
تازه کی گفته داروسازی فروشندگیه؟؟؟؟
فروشنده ها اطلاعات دارویی رو بلدن؟!!!! ساخت دارو بلدن؟؟؟!!!!!
یه داروساز با سواد خیلی بهتر از یه پزشکی عمومی میتونه در معالجه یه سری از بیماری ها نقش ایفا کنه.
البته خوب علاقه هم یه چیز دیگست ولی در کل اینقدر از رشته داروسازی بد نگین.
اینم یه جو مثبت برای بچه های داروسازی. هوراااااااااااااااااا !!!!!!!!