HellSeeker

New Member
لایک ها
0
سلام به تمامن دوستدارن کامپیوتر ! اول از همه شرمنده اگر محل طرح سوال بنده مناسب قسمت انجمن نیست و اگر لازم است مدیران جهت انتقال تاپیک اقدام کنند به تازگی از سایت پکیج مربوط به المپیاد کامپیوتر رو تهیه کردم و سردرگم هستم که از کدام کتاب شروع به خواندن کنم ! ؟ شاید دیر اقدام کردم ولی چون تسلط بر برنامه نویسی وب و ویندوز (حدودی) داشتم تشویق به شرکت در مرحله اول شدم اگر امکانش هست در این رابطه راهنمایی کنید

sa1378

New Member
لایک ها
1,077
پاسخ : سوال

سلام به تمامن دوستدارن کامپیوتر ! اول از همه شرمنده اگر محل طرح سوال بنده مناسب قسمت انجمن نیست و اگر لازم است مدیران جهت انتقال تاپیک اقدام کنند به تازگی از سایت پکیج مربوط به المپیاد کامپیوتر رو تهیه کردم و سردرگم هستم که از کدام کتاب شروع به خواندن کنم ! ؟ شاید دیر اقدام کردم ولی چون تسلط بر برنامه نویسی وب و ویندوز (حدودی) داشتم تشویق به شرکت در مرحله اول شدم اگر امکانش هست در این رابطه راهنمایی کنید
اگه منظورتون از پکیج این هست
خب اول اگه همون الفبا رو درست بخونین فکر کنم برای مرحله 1 کافی باشه
بقیه کتاب ها هم بعد از تموم کردن این کتاب باهم بخونین دیگه...البته لازم نیست الفبا تموم بشه...مثلا فصل استقرا رو احتمالا نتونین همه سوالاش رو حل کنین...برین کتاب های دیگه رو بخونین و بعد از یه مدت دوباره برگردین به این سوالا
اولویت بعد از الفبا رو هم استراتژی های حل مسئله قرار بدین...فصل های اولش رو صعی کنین درست بخونین...البته یه مقداری سنگینه به نظرم از ترکیبیات زرد و روش های 2و1 رو اول بخونین بهتر باشه

بالا