اين سوتي ها رو شنيدم واز زبان خودش براتون ميگم
يه بار يكي اومد يه كارت شارژ دستش بود كه خراب شده بود گفت آقا من اين كارت شارژ رو تا خاروندم اينجوري شد ! بنده خدا ميخواست بگه خراشيدم !!!
خدمات كامپيوتري داشتم ، يه پكيج سي دي بود واسه هك به نام ويرانگر فوق حرفه اي !
يه روز ديدم يكي وايساده جلوي در ، داره پوسترشو با دقت ميخونه ! اصلا هم قيافش به كامپيوتر و هك نميخورد !
حالا روي پوستر چي نوشته بود ؟: قابليت در اوردن آي پي قرباني - قابليت به دست آوردن پسورد هاي مختلف و ستاره اي و...- در 5 سي دي به صورت اورجينال
بنده خدا بعد از 5 دقيقه مطالعه دقيق اومد تو مغازه گفت آقا ببخشين اين ويرانگر فوق حرفه اي ، جديده همون ويرانگر قبليه ديگه ! ( آخه قبلش هم ويرانگر طلايي و ويرانگر اوده بود ) گفتم بله !!! كف كرده بودم يارو با اين قيافش هكره !
گفت اونوقت همه كارهايي كه نوشته رو هم توش انجام ميده ديگه !!؟؟؟ گفتم بله الكي كه ننوشته !
گفت يه دونه به من بدين ! خلاصه داشتم ميرفتم يكي براش بيارم گفت اين يكي رو هم آرنولد بازي كرده !!!؟؟؟؟
يهو تركيدم از خنده ، گفتم نه آقا اين فرق داره سي دي كامپيوتريه ! بيچاره با ترميناتور اشتباه رفته بود و فكر كرده بود آي پي عضوي از يه قربانيه !! كه آرنولد از بدنش درش مياره !!
خيلي ها ميان ميگن موبايلمون خرابه ! ميگم خطت چيه ميگه نوكيا !!!!
يا برعكسشم پيش ومده ميگه شارژر ميخوام ميگيم گوشيت چيه يه كم فكر ميكنه ميگه همراه اول !!!!
خدمات كامپيوتري كه داشتم يكي اومد گفت آقا من كيسمو عوض كردم سيستمم ديگه روشن نميشه !
گفتم بلد بودي قطعات رو درست بستي ؟ گفت آره بابا بلدم !!
سيستمش رو باز كردم ديدم يه تيكه مثلثي از مادر بردش نيست !!! گفتم چرا مادربردت اينجوريه ؟
گفت كيس جديدم كوچيكتر بود منم ديدم اينجاي مادربرده هيچي نيست منم بريدمش با اره !!!!
************************************************** *
يكي ديگه اومده بود مادر برد و سي پي يو شو با آب شسته بود ! آخه ديده بود من اونجا مسواك ميكشم بهش فكر كرده بود ميشه رفته بود با آب و مايع ظرفشويي و مسواك افتاده بو به جونش !!