پاسخ : عربی درس مورد علاقه من....؟؟؟؟! (لطفا همه دانش اموزان شرکت کنند)
من با اینکه از عربی خوشم نمیاد ولی میخونم چرا که اگه دقت کنید الان عرب ها سرمایه داران جهان هستند و بنده اگه بخوام یه پروژه ی عمرانی انجام بدم 70 درصد در کشور های عربی خاورمیانه این کارو انجام میدم چرا که از جنبه اقتصادی اونها مشکل مالی ندارن و پول خوبی گیر آدم میاد و اگه من بخوام با این شیخ های عربی حرف بزنم باید عربی رو کامل بلد باشم! شاید بعضی ها بگن مترجم کارت رو راه میاندازه ولی تجربه نشون داده هر کس با این شیوخ عربی با زبان خودشون حرف بزنه باهاشون بیشتر دوست میشه و قطعا پولدارتر و معروف تر میشه.
اولا نظر خودم در مورد عربی:
تقریبا برام فرق نمیکنه نه خوشم میاد نه بدم میاد ولی بعضی وقتا که معلمامون اذیتمون میکنن حالم ازش بهم میخوره...............ولی بازم تو ازمونا پایین 90 نمرات مدرسه پایین 20 نداشتم.
دوما:
دوست من شما که اینقد اقتصادی فکر میکنید خب چرا همه حقو به اونا میدید؟؟؟؟اونا برن انگلیسی یاد بگیرن...........والا مگه مردم بیکارن برن عربی یاد بگیرن برای این موضوع؟؟؟؟
این عربا هم اگه میبینید با هم زبونای خودشون دوست تر میشن بخاطر چش و ابروش نیستن مثلا بگه اره ما همشهری هستیم!من فک میکنم چون کارشونو راحت تر میکنه باهاش خوبن این عربا اینقد تنبلن همش به فکر بخور و بخوابن تنبلیشون میاد انگلیسی یاد بگیرن اونم با اون لهجه ضایشون از طرفی من از اعرب تنفر دارم چون واقعا ابروی اسلامو بردن............همشون فقط اسم مسلمون بودنو دارن.