- لایک ها
- 841
پاسخ : فکر کنم یک اختراع
تپه ی ضد جاذبه جاهایی روی زمینن که توشون جاذبه به طرف پایین نیست. اگه پایین اونا ماشین رو رو خلاص بذارین، به بالای تپه کشیده می شه. هنوز راز این تپه ها کشف نشده.
شاید بشه از این خاصیتشون برای تولید انرژی استفاده کرد!
فک کنم بحث واقعا همونطور که دوستمون گفتن، داره از تاپیک دور می شه.
به هر حال قوانین فیزیک رو نمی شه نقض کرد و هر دستگاهی از اونا پیروی می کنه. حتی اگه هم به ظاهر نقضشون کنه، بعدا یه دلیلی پیدا می شه که نشون می ده که دستگاه پیروی می کرده از این قوانین.(مثل همین نوترینو های پرسرعت)
س.ا.
من بحساتونو ننخوندم
هدف این دوسمون سااختنه دستگاهی بود که کار انجام بده که گفتم نمیشه بازده 100 درصد باشه
اونم ساخت ماشینه کارنو بود که گفتم غیره ممکنه
و البته تو واقعیت فرضا هم که بشه ساخت فک کنم کاری که لازمه تا انجام بدیم که به دمای 0 مطلق برسیم خیلی بیشتره اینه که همون دستگاهمون تو دمای عادی اتلاف داشته باشه
این تاپیک درباره ساختن یه اختراعه نه صرفا حالت تئوری
هدف این دوسمون سااختنه دستگاهی بود که کار انجام بده که گفتم نمیشه بازده 100 درصد باشه
اونم ساخت ماشینه کارنو بود که گفتم غیره ممکنه
و البته تو واقعیت فرضا هم که بشه ساخت فک کنم کاری که لازمه تا انجام بدیم که به دمای 0 مطلق برسیم خیلی بیشتره اینه که همون دستگاهمون تو دمای عادی اتلاف داشته باشه
این تاپیک درباره ساختن یه اختراعه نه صرفا حالت تئوری
تپه های ضد جاذبه چیه؟؟؟طاهرا منبع انرژیه درسته؟؟؟خوب اونکه به اتلافه ماشین کاری نداره
شاید بشه از این خاصیتشون برای تولید انرژی استفاده کرد!
فک کنم بحث واقعا همونطور که دوستمون گفتن، داره از تاپیک دور می شه.
به هر حال قوانین فیزیک رو نمی شه نقض کرد و هر دستگاهی از اونا پیروی می کنه. حتی اگه هم به ظاهر نقضشون کنه، بعدا یه دلیلی پیدا می شه که نشون می ده که دستگاه پیروی می کرده از این قوانین.(مثل همین نوترینو های پرسرعت)
س.ا.