Olympiad

New Member
لایک ها
134
پاسخ : ==>( مارتن برنامه نویسی 90 ! )<==

خوب ! خوبه ... حداقل 3 نفر شدیم ... البته اینو بگم که من خیلی حرفه ای نیستم و به پای شما ها نمی رسم ...

اینم کد من ...

لطفا از این به بعد هر کی یه سوال حل می کنه سوال بعدی رو بذاره !

حالا فعلا من سوال بعدی رو می ذارم! (بازم از همون projectshaazzz )

==============

سوپرعدد

سجاد عاشق اعداد است و در بین اعداد، عدد d را از همه بیشتر دوست دارد. او همیشه وقتی با عددی برخورد می‌کند باقی‌مانده‌ی خوش‌شانسی عدد را محاسبه می‌کند _ باقی مانده ی خوش‌شانسی یک عدد باقی‌مانده‌ی آن عدد برd است. امروز سجاد یک عدد x پیدا کرده است و می‌خواهد باقی‌مانده‌ی خوش‌شانسی سوپر آن عدد را پیدا کند.

سوپر هر عدد این گونه تعریف می‌شود:

فرض کنید s مجموعه‌ای از اعداد 1 تا تعداد ارقام عدد x باشد.

به ازای هر زیرمجموعه‌ی c از مجموعه‌ی s است (c شامل همه‌ی اعضای s نیست)؛ ما تمام ارقام در جایگاه های مشخص شده توسط c را حذف می‌کنیم تا زیرعدد جدیدی را بدست آوریم؛ مثلا:

X=12345, c={2,4} => 2nd and 4th digits erased => x’=135

و این زیرعدد بدست آمده برای همه‌ی مجموعه‌های ممکن c، را با خود آن عدد جمع میکنیم؛ تا سوپر آن عدد بدست آید.

مثلا:

If x==123 => super(x)=123+12+13+23+1+2+3=177

به سجاد در پیدا کردن باقی‌مانده‌ی خوش‌شانسی سوپر عدد x کمک کنید.

X=12345678998765432112345678998765432

سجاد جلالی
توجه کنید که d=9 ه !!!!!!!! :):):)

rezashiri

Well-Known Member
لایک ها
325

OLYMPIAD خودت حلش کردی؟

من کدش رو دارم ولی اینو چند ماه پیش حل کردم یادم نیست چیکار کردم؟!

===========

این مسابقه در حال برگزاری اگه دوست داشتین سوالاشو ترجمه کنیم اینحا بذاریم حل کنیم؟! (9 روزم وقت داره!)

Olympiad

New Member
لایک ها
134

OLYMPIAD خودت حلش کردی؟

من کدش رو دارم ولی اینو چند ماه پیش حل کردم یادم نیست چیکار کردم؟!

===========

این مسابقه در حال برگزاری اگه دوست داشتین سوالاشو ترجمه کنیم اینحا بذاریم حل کنیم؟! (9 روزم وقت داره!)
نه :58::159:

فعلا یه دونه از این سوال های بدیهی Codechef رو ترجمه میکنم :

Count of Maximum

اول یه t میده که تعداد تست هاست . بعدش به ازای هر تست یه n میده که بعدش باید n تا عدد وارد کنیم .... حالا باید به ازای هر تست اول عددی رو چاپ کنیم که بیشترین تکرار رو توی دنباله داشته ( و اگر هم چند تا بودن کوچکترین رو چاپ کنه) و بعدش هم تعداد تکرار رو چاپ کنه

T <= 100 , 1 <= N <= 100 and for all i in [1..N] : 1 <= A <= 10000

[HR][/HR]

Lucky Long

به یه عدد خوب میگیم اگه ارقامش فقط از 4 و 7 ساخته شده باشند.

ما میتونیم چند تا عمل روی عدد N انجام بدیم : (واقعا نمیدونم هدفش از این چیزای اضافی چیه!!!!)

1) به عددمون 1 واحد اضافه کنیم
2) یک رقم رو با یک عدد غیر صفر جایگزین کنیم
3) به اول عددمون یک عدد غیر صفر اضافه کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا t رو میده که تعداد تست هاست و به ازای هر تست هم یک عدد میده و شما باید مینیمم تعداد عمل هایی که باید روی عدد مورد نظر انجام بدید تا به یک عدد خوب تبدیل بشه رو بدید .

Constraints
T ≤ 10

N < 10[SUP]100000[/SUP]

آخرین ویرایش توسط مدیر

rezashiri

Well-Known Member
لایک ها
325

کد من برای سوال count of maximum .

کد من برای سوال lucky long .

آخرین ویرایش توسط مدیر

erfankh

New Member
لایک ها
89

سوپر عدد

سلام بعد از یه غیبت طولانی
خب به نظرمن کد چف رو تر جمه کنید
با تشکر

Olympiad

New Member
لایک ها
134

Word Couting
اول t رو میده بعدش به ازای هر تست یک string میده و شما باید بگید که با حروف این string چند تا کلمه ی مختلف میشه ساخت ؟؟ (حروف بزرگ و کوچک هم با هم فرق دارند)

جواب رو باید mod 10^9+7 بدید

T <= 500 and 1 <= |S| <= 500

آخرین ویرایش توسط مدیر

rezashiri

Well-Known Member
لایک ها
325

کد من برای سوال Word Counting

سوال بعدی!

=============

ترجمه : شبیه سوال lucky long هست !

دو تا عدد lucky با تعداد ارقام برابر به ما می ده می گه باید باکمترین حرکات مجاز عدد اول رو به عدد دوم تبدیل کنیم!

حرکات مجاز :

1) یک رقم رو با مخالفش عوض کنیم(اگه 4 بود 7 ، اگه 7 بود 4ش کنیم)

2) دو تا رقم از عدد اول انتخاب و جابجاشون کنیم!

و در خروجی کمترین تعداد حرکت رو چاپ کنید!

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

یه سوال:
اگه بخوایم یه خونه string a رو ببینیم که 4 هست یا نه باید چی کار کنیم؟
کد
if(a[i]=="4")
رو میزنم قبول نمی کنه.

rezashiri

Well-Known Member
لایک ها
325

یه سوال: اگه بخوایم یه خونه string a رو ببینیم که 4 هست یا نه باید چی کار کنیم؟
کد
if(a[i]=="4")
رو میزنم قبول نمی کنه.
باید بزنی :
کد
if(a[i]=='4')

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

نگاه کن:
الگوریتم من برای سوال lucky conversation اینه که اوّل میاد می بینه که تو اوّلین ورودی چند تا 4 بیشتر از دومین ورودی داره ( فرض کن تعداد چهار ها تو ورودی اوّل بیشتر مساوی ورودی دوم هست ، ورودی اول: a ، ورودی دوّم : b ) فرض کن k تا 4 بیشتر داشته باشه. بعد تا هنگامی که k>0 و یا i<a.size : اگه a=4 و b=7 بود ، a=7 می کنه و یکی از k کم می کنه و یکی به تعداد کل حرکت ها اضافه می کنه. بعدش هم فرض کن k برابر صفر شد. حالا از i=0 شروع می کنیم تا i<a.size و هروقت به i رسیدیم که a!=b 1 ( یک را برای این که درست بنویسه گذاشتم ) یدونه به p اضافه می کنه. و در نهایت تعداد کل را به علاوه نصف p می کنه.

اینم کد منه. ولی نمی دونم چرا تو قسمت اوّل که باید تفاضل 4 های ورودی اوّل با ورودی دوّم ( یا 7 ها را ) حساب کنه ، حساب نمی کنه. دی
کد

Olympiad

New Member
لایک ها
134

نگاه کن:
الگوریتم من برای سوال lucky conversation اینه که اوّل میاد می بینه که تو اوّلین ورودی چند تا 4 بیشتر از دومین ورودی داره ( فرض کن تعداد چهار ها تو ورودی اوّل بیشتر مساوی ورودی دوم هست ، ورودی اول: a ، ورودی دوّم : b ) فرض کن k تا 4 بیشتر داشته باشه. بعد تا هنگامی که k>0 و یا i<a.size : اگه a=4 و b=7 بود ، a=7 می کنه و یکی از k کم می کنه و یکی به تعداد کل حرکت ها اضافه می کنه. بعدش هم فرض کن k برابر صفر شد. حالا از i=0 شروع می کنیم تا i<a.size و هروقت به i رسیدیم که a!=b 1 ( یک را برای این که درست بنویسه گذاشتم ) یدونه به p اضافه می کنه. و در نهایت تعداد کل را به علاوه نصف p می کنه.

اینم کد منه. ولی نمی دونم چرا تو قسمت اوّل که باید تفاضل 4 های ورودی اوّل با ورودی دوّم ( یا 7 ها را ) حساب کنه ، حساب نمی کنه. دی
کد

کدتون رو دوباره نگاه کردید !!!!!؟؟؟ شما قبل از چاپ کردنشون تابع delta1 رو اجرا نکردید !!!!!!!!!! :35::35: چجوری انتظار دارید چیزی رو حساب کنه :4::4:

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

چرا اینجوری می خندی آخه. خب هر کسی اشتباه می کنه. دی

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

یه سوال دیگه که به این پست ربطی نداره، ولی می گم دیگه
تو سایت مدرسه ( madrese.inoi.ir ) موقع کد زدن، توابع stl رو قبول می کنه؟ ( یه کدی زدم توش وکتور به کار بردم، خودم کامپایلش کردم، تو کد فرس هم کامپایل شد ولی تو مدرسه می گه compile error )

Olympiad

New Member
لایک ها
134

یه سوال دیگه که به این پست ربطی نداره، ولی می گم دیگه
تو سایت مدرسه ( madrese.inoi.ir ) موقع کد زدن، توابع stl رو قبول می کنه؟ ( یه کدی زدم توش وکتور به کار بردم، خودم کامپایلش کردم، تو کد فرس هم کامپایل شد ولی تو مدرسه می گه compile error )
شما هم چقدر خشن برخورد میکنید !!! مگه من چی گفتم ؟ :22::22: شاید algorithm رو include نکردید !!! :22:

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

کجا خشن برخورد کردم؟؟؟!!!!!!
اون دی که آخر گذاشتم یعنی اسمایلی خنده دیگه

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

از توابع الگوریتم استفاده نکردم. فقط از وکتور استفاده کردم. ولی باز هم خطای کامپایل می ده.

Olympiad

New Member
لایک ها
134

از توابع الگوریتم استفاده نکردم. فقط از وکتور استفاده کردم. ولی باز هم خطای کامپایل می ده.
خوب مسلما که با وکتور مشکل ندارن ... حتما جاهای دیگه ی کدتون مشکل داره .....

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

اگه مشکل داشته باشه باید تو کامپایلر منم مشکل داشته باشه دیگه ( تازه من هم مثل سایت مدرسه از minGW c++ استفاده می کنم ) سوالش می گه که یه n می ده، باید n امین عدد خود متقارن رو پیدا کنیم ( خودمتقارن : از دو طرف یکی خونده بشه )
این سوال هستش:

این هم کد من : کد

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

و همچنان سوال lucky conversation قسمت اوّل کدم مشکل داره، هر کاری کردم نفهمیدم مشکل از چیشه؟ چرا تفاضل 4 ها ( یا 7 ها ) را حساب نمی کنه؟؟
کد من

Olympiad

New Member
لایک ها
134

اگه مشکل داشته باشه باید تو کامپایلر منم مشکل داشته باشه دیگه ( تازه من هم مثل سایت مدرسه از minGW c++ استفاده می کنم ) سوالش می گه که یه n می ده، باید n امین عدد خود متقارن رو پیدا کنیم ( خودمتقارن : از دو طرف یکی خونده بشه )
این سوال هستش:

این هم کد من : کد

نمیدونم ... شاید مشکل از این باشه که اون بالا که وکتور رو include کردید ، وکتور رو با V نوشتید ... با حرف کوچک بنویسید ، شاید مشکلتون برطرف بشه .

بالا