محیط و مساحت با میانه

alireza.h

New Member
لایک ها
0
اگر 3 میانه رو در یک مثلث داشته باشیم اونوقت
1.مساحت مثلث روبدست بیارید اگه فرموله اثبات کنین
2.محیط مثلث رو بدست بیارین اگه فرموله اثبات کنین
3.شعاع دایره محیطی و محاطی رو حساب کنین اگه فرموله اثبات کنین

اهان اینم اول خواستم بگم به قول کامپیوتریا
0.شیوه رسم مثلث رو هم بگین

sepidfekr

New Member
لایک ها
637
پاسخ : محیط و مساحت با میانه

اگر 3 میانه رو در یک مثلث داشته باشیم اونوقت
1.مساحت مثلث روبدست بیارید اگه فرموله اثبات کنین
2.محیط مثلث رو بدست بیارین اگه فرموله اثبات کنین
3.شعاع دایره محیطی و محاطی رو حساب کنین اگه فرموله اثبات کنین

اهان اینم اول خواستم بگم به قول کامپیوتریا
0.شیوه رسم مثلث رو هم بگین
فکر کنم مساحتش میشه سه چهارم مساحت مثلث اول!!!

لایک ها
42

هر کدوم از ضلعاشو میتونی بدست بیاری.یه فرمول داره سرچ کن چون محل برخورد میانه ها یک به 2 قطع میشن.3 مثلث بوجود میاد.که هر کدوم رو 2 ضلع و یه میانهشو داری.

alireza.h

New Member
لایک ها
0

واوووووو
استاد سپید فکر علم رو با این گفتتون متحول کردین میگم از رو میانه می خوایم مساحت رو در بیاریم بعد شما از رو مساحتی که می خوایم در بیاریم استفاده می کنین؟ اونم نه برابر سه چهارم؟؟؟من نظری ندارم
هیچ توهینی نبودا یه شوخی دوستانه بود فکر کنم فرمولا رو قاطی کردین

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

واوووووو
استاد سپید فکر علم رو با این گفتتون متحول کردین میگم از رو میانه می خوایم مساحت رو در بیاریم بعد شما از رو مساحتی که می خوایم در بیاریم استفاده می کنین؟ اونم نه برابر سه چهارم؟؟؟من نظری ندارم
هیچ توهینی نبودا یه شوخی دوستانه بود فکر کنم فرمولا رو قاطی کردین
ببینید نسبت اون مثلثی که میانه ها میسازن به نسبت مثلث اولیه میشه سه چهارم واقعا از این نسبت نمیشه استفاده کرد؟
اگه بتونیم مساحت مثلثی که میانه میسازن رو حساب کنیم میشه مساحت مثلث اول رو بدست آورد!!!
همین!!!

alireza.h

New Member
لایک ها
0

خوب یکم راهنمایی اول واسه این که یه شهود خوبی پیدا کنین رسمش رو حدس بزنین اما اگه نتونستین هم عیبی نداره اون فقط واسه شهوده حالا باید دنبال مساحت باشیم اول مساحت رو پیدا کنین تا بعدش می گم چه کار کنید دقت کنید که بعد از رسم میانه ها 6 تا مثلث کوچیک به وجود میاد که مساحت هر 6 تا برابر خوب اگه بتونین با چند تا خط اضافه یه مثلث با مساحت برابر بسازین به طوری که بتونین مساحت اون مثلث رو اندازه بگیرین می تونین با یه ضرب در 6 مساحت کل رو بدست بیارین در ضمن این سوال بدون قلم و کاغذ و حد اقل 10 دقیقه فکر کردن خیلی احتمالش کمه که حل شه پس اگه می خواین سوال رو حل کنین دست به کار شین

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

منظورتون از نسبت چیه دو تا مثلث متشابه نیستن نسبت مساحت ها هم 1 به 6 اثباتش هم خیلی سادس خو حالا میانه مثلث رو به چند قسمت تقسیم می کنه؟ 3 نوع مثلث میشه گرفت که نسبت مثلث ها یا 1 به 6 یا 1 به 3 یا 1 به 2 من منظورتون از سه چهارم رو نمی فهمم از کجا گیر اوردین
مشکل ما هم همون مثلث کوچیکه اگه اون رو داشتیم با یه×6 سوال حل می شد
در ضمن اگه ناراحت شدین من عذر خواهی می کنم

پایین یه چیز نوشتم اون رو بخونین در ضمن اگه دارین حل می کنین میانه ها رو 3 و 4 و 5 بگیرین و اگه خواستین از روشی که گفتم استفاده کنین از سمت میانه 3 سانتی سعی کنین یه مثلث در بیارین
بازم تکرار میکنم سوال ساده نیست از کاغد استفاده کنین برای حلش به چند تا رابطه نیاز دارین که توی شکل پیدا کنین

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

خوب یکم راهنمایی اول واسه این که یه شهود خوبی پیدا کنین رسمش رو حدس بزنین اما اگه نتونستین هم عیبی نداره اون فقط واسه شهوده حالا باید دنبال مساحت باشیم اول مساحت رو پیدا کنین تا بعدش می گم چه کار کنید دقت کنید که بعد از رسم میانه ها 6 تا مثلث کوچیک به وجود میاد که مساحت هر 6 تا برابر خوب اگه بتونین با چند تا خط اضافه یه مثلث با مساحت برابر بسازین به طوری که بتونین مساحت اون مثلث رو اندازه بگیرین می تونین با یه ضرب در 6 مساحت کل رو بدست بیارین در ضمن این سوال بدون قلم و کاغذ و حد اقل 10 دقیقه فکر کردن خیلی احتمالش کمه که حل شه پس اگه می خواین سوال رو حل کنین دست به کار شین

منظورتون از نسبت چیه دو تا مثلث متشابه نیستن نسبت مساحت ها هم 1 به 6 اثباتش هم خیلی سادس خو حالا میانه مثلث رو به چند قسمت تقسیم می کنه؟ 3 نوع مثلث میشه گرفت که نسبت مثلث ها یا 1 به 6 یا 1 به 3 یا 1 به 2 من منظورتون از سه چهارم رو نمی فهمم از کجا گیر اوردین
مشکل ما هم همون مثلث کوچیکه اگه اون رو داشتیم با یه×6 سوال حل می شد
در ضمن اگه ناراحت شدین من عذر خواهی می کنم
ببین ضلع هاش که راحت بدست میاد!!!
اگه محل همرسی میانه ها رو o در نظر بگیریم توی مثلث های aob , aoc , boc رابطه میانه بنویسیم طول اضلاع بدست میاد!!!
پس همه چی حله دیگه هم مساحت هم محیط و ... بدست میاد!!!
توی نسبت مساحت تشابه لازم نیست!!!
نسبت مساحتاشون میشه سه چهارم!!!این ساده ترین حالت بیان شه!!!
لازم به عذر خواهی نیست شما که چیزی نگفتید!!!

alireza.h

New Member
لایک ها
0

هیچ تشابهی وجود نداره منم منظورم از نسبت همونه ما میانه ها رو داریم درست نسبت میانه ها رو هم داریم درست اماچطور از میانه ضلع رو بدست میارین؟بعدم 3 چهارم نسبت مساحت دقیقا چی به چیه مجموع نسبت اون سه تا مثلثی که گفتین با مساحت کل شکل برابره هر کدومم یک سومن این سه چهارم چیه؟
اگه می تونین یه شکل بفرستین

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

هیچ تشابهی وجود نداره منم منظورم از نسبت همونه ما میانه ها رو داریم درست نسبت میانه ها رو هم داریم درست اماچطور از میانه ضلع رو بدست میارین؟بعدم 3 چهارم نسبت مساحت دقیقا چی به چیه مجموع نسبت اون سه تا مثلثی که گفتین با مساحت کل شکل برابره هر کدومم یک سومن این سه چهارم چیه؟
اگه می تونین یه شکل بفرستین
رابطه میانه بلدی؟

الان تو این شکل oc , ob , oa , ok , on , om رو داریم مثلا برای ضلع a میشه

خب oc , ob , om رو هم که داشتیم پس a بدست میاد الان مفهومه؟

بالا