اما ب.م.م ۷ رو میشماره ، بعد هم اگر نسبت به هم اول باشند باید هر دو کامل یا مکعب کامل باشن ، که تو حالت مربع کامل اون پرانتز اول برای جوابا کران میده و در حالت مکعب کامل هم پرانتز دوم .
پس کافی این معادلات رو حل کنیم . اولی به پیمانه ۸ جواب نداره ، دومی* هم به پیمانه ۱۳
n^2 + n+1 = 7a^2
n^3 - n^2 +1=7b^2
n^2 + n+1 = 49 a^3
n^3 - n^2 +1=7b^3
(دومی اشتباه نوشته بودم،ممنون از آقای شریفی که اطلاع دادن.)
اما ب.م.م ۷ رو میشماره ، بعد هم اگر نسبت به هم اول باشند باید هر دو کامل یا مکعب کامل باشن ، که تو حالت مربع کامل اون پرانتز اول برای جوابا کران میده و در حالت مکعب کامل هم پرانتز دوم .
پس کافی این معادلات رو حل کنیم . اولی به پیمانه ۸ جواب نداره ، دومی هم پیمانه ۹ .
پس کافی این معادلات رو حل کنیم . اولی به پیمانه ۸ جواب نداره ، دومی* هم به پیمانه ۱۳
n^2 + n+1 = 7a^2
n^3 - n^2 +1=7b^2
n^2 + n+1 = 49 a^3
n^3 - n^2 +1=7b^3
(دومی اشتباه نوشته بودم،ممنون از آقای شریفی که اطلاع دادن.)
واقعاً معذرت می*خوام :77:! حدس زدم نباید به پیمانه در بیاد ولی* همهٔ حالت غیر از همونی که شما گفتید به تناقض میرسید .
مسالش سخته آقای شریفی یا من .... ؟
واقعاً معذرت می*خوام :77:! حدس زدم نباید به پیمانه در بیاد ولی* همهٔ حالت غیر از همونی که شما گفتید به تناقض میرسید .
مسالش سخته آقای شریفی یا من .... ؟
اونم چک کردم ولی* باز تو حالتی که یکی* از اون عبارت*ها به ۱۳ بخشپذیر می*شه به دیوار میخوره ،
الان دوباره میرم بهش فک می*کنم .
سر کاری نباشه آقای شریفی ؟ حل able ؟
اونم چک کردم ولی* باز تو حالتی که یکی* از اون عبارت*ها به ۱۳ بخشپذیر می*شه به دیوار میخوره ،
الان دوباره میرم بهش فک می*کنم .
سر کاری نباشه آقای شریفی ؟ حل able ؟