skynight

New Member
لایک ها
40
پاسخ : مرگ!خواب!

از نظر ادبیاتی خواب مرگ کوتاه مدته!
ولی از نظر علمی این حرف درست نیست.
میشه بیش تر توضیح بدید، که نظر عالمان در این باره چیه؟! و علم به این مسئله چه دیدگاهی داره؟

`Rick

New Member
لایک ها
35

با سلام.
خواب مرگه کوتاهه یعنی اینکه وقتی ما میخوابیم و یا میمیریم روح ما از بدن ما جدا میشه. این نظر منه.

لایک ها
164

اونوقت تنها تفاوتی که مرگ با خواب داره اینه که وقتی فرد میمیره دگ هیچ فعالیت حیاتی (تنفس و ...) نداره ولی فردی که خوابیده تمام فعالیت های زیستیش(نه همش ولی اکثر قریب به اتفاق اونها) در حال انجام هستند!!!:175:

REIHOON_IBO

New Member
لایک ها
458

تاپیک قدیمیه گویا !

ولی من خدود 1 ساعت و 40 دقیقه است که دارم نظرات همه رو میخونم ( 3 صفحه اخرو دیگه چشمام داشتن از کاسه میزدن بیرون ) به این نتیجه رسیدم که خیلی از ماها هنوزم که هنوزه خوابیم وقتی بیدار میشیم که برای همیشه خوابیدیم ...!!!

به قول دوستان نمیخوام موضوع رو متافیزیکی کنم و ربطش بدم بخ یه سری چیزا ولی خیلی از پست ها دلمو گرفت ، اینکه چرا وقتی از یه چیزی بدمون میاد یا بهش اعتقادی نداریم سعی مکنیم همه جوره مطرحش کنیم هم چیزیو بهش ربط بدیم و به تمسخر بگیرم !!! اینم مگه خودش یه خواب نیست ؟؟؟؟ غافلیم از چیزایی که خیلی هم ادعامون میاد آگاهیم ازشون ! یا به قولی فرهنگمون با اینا گره خورده...فقط لطفا بیدار شین از این همه خوابا ...!!!

" قدری تامل "

بالا