مساحت بزرگترین مربع

mrbayat

New Member
لایک ها
76
مساحت بزرگترین مربعی که بتوان در مثلثی به مساحت یک محاط کرد،چقدر است؟

shoki

New Member
لایک ها
128
added problem :
از این جور مسائل کلا خوشم میاد ... دایره ی با بزرگترین محیط (و نتیجتا مساحت) در یک مکعب به ضلع 1 را بیابید. در مورد مکعب مستطیل چه طور ؟

mrbayat

New Member
لایک ها
76
shoki گفت
added problem :
از این جور مسائل کلا خوشم میاد ... دایره ی با بزرگترین محیط (و نتیجتا مساحت) در یک مکعب به ضلع 1 را بیابید. در مورد مکعب مستطیل چه طور ؟
اگه درباره راه حل سوال هم توضیح بدید خوشحال میشیم

shoki

New Member
لایک ها
128
راه حل سوالی که خودم گذاشتمو نمی دونم
ولی خوب تا مساله ی شما رو دیدم یاد این سوال افتادم ... در واقع یه بار دیدم پدرام فر و تفاق دارن رو این سوال(در حالت مکعب و نه مکعب مسطیل) فکر می کنن ... حالا نمی دونم به نتیجه رسیدند یا نه! ثانیا شرمنده اگه جای این سوال این جا نیست... ولی خودم می خوام روش فکر کنم
ببینم چی می شه

mrbayat

New Member
لایک ها
76
shoki گفت
ولی خوب تا مساله ی شما رو دیدم یاد این سوال افتادم ... در واقع یه بار دیدم پدرام فر و تفاق دارن رو این سوال(در حالت مکعب و نه مکعب مسطیل) فکر می کنن ... حالا نمی دونم به نتیجه رسیدند یا نه! ثانیا شرمنده اگه جای این سوال این جا نیست... ولی خودم می خوام روش فکر کنم
ببینم چی می شه
مسئله من اونقدر سخت نیست که آدم رو به گروهی فکر کردن بکشونه. روی سوال من هم فکر کنید.

shoki

New Member
لایک ها
128
سوال خودم که تبدیل به این مسئله ی جبری میشه(قابل پیش بینی بود که این طور باشه ) :
فرض کنید که دایره ی با مرکز
که در آن
با شعاع r و با صفحه ی عمود بر بردار
دایره ی با آن خاصیت باشد . در آن صورت باید توجه داشت که معادله ی آن دایره عبارت خواهد بود از :
[center:7cf4a71025]

حالا ما باید درصدد پیدا کردن
باشیم...
این فعلا اون چیزی هس که در مورد مسئله ی اضافی می شه گفت. در مورد مسئله ی شما هم :
اگر مربعی که یکی از اضلاعش تماما بر روی BC است را در نظر بگیرید طول ضلعش می شود :
. و به همین ترتیب برای باقیه مربع ها. حالا باید دید که برای کدام مثلث مجموع ارتفاع و ضلع مینیمم است. چون حاصلضرب ثابت است پس تساوی در حالت تساوی ارتفاع و ضلع وارد بر آن اتفاق می افتد. یعنی زمانی که هر دوی آن ها
هستند. حالا مساحت مربع هم به راحتی به دست میاد.​
[/center:7cf4a71025]​

shoki

New Member
لایک ها
128
یادم رفت بگم که توی پست قبلی رئوس مکعب دارای اضلاع واقع بر محور ها بوده و مختص های رئوس مکعب نامنفی است.
یه راهی براش پیدا کردم که به نتیجه می رسه ولی خیلی خر کاری داره ... تصویر کردن یک دایره بر یک صفحه یک بیضی رو نتیجه می ده که قطر بزرگ اون بیضی همون قطر دایره است. با استفاده از این نکته به این نتیجه می رسیم که با تصویر کردن دایره ی مطلوب بر صفحه ی z=0 باید یک بیضی درون وجه واقع بر صفحه ی z=0 به وجود بیاد که دارای خواص زیر است :
1- نصف قطر بزرگش a بوده(=شعاع خود دایره) و نصف کوچکترین قطرش b بوده که در آن
(چرا؟).
2-کل بیضی درون یا روی مماس بر اضلاع وجه است.
3-a بزرگترین مقدار بین تمامی بیضی های با خاصیت 1 و2 است.
یعنی عملا مسئله به یه مسئله در دو بعد تبدیل می شه که حالا این a رو می شه با مقدار زیادی محاسبات و مشتق و غیره بدست آورد ... ولی دنبال راه آدم وار تر هم هستم تا بتونم اون بیضی رو پیدا کنم ... برای پیدا کردنش فکر کنم لازم باشه یه سری اطلاعات در مورد بیضی های محاطی جمع آوری کنم تا ببینم چی می شه ... ولی نمی دونم چرا احساس می کنم راه سوال خیلی راحت تر باشه
... که اگر واقعا این طور باشه که اونوقت دیگه
...

AidinT

New Member
لایک ها
22
shoki گفت
ببینم چی می شه
می شه لینک بحث رو بذارین؟

shoki

New Member
لایک ها
128
لینکی نداره که !!! همین جا مساله بحث می شه ...

mrbayat

New Member
لایک ها
76
IMOgoldmedal گفت
mrbayat گفت
مساحت بزرگترین مربعی که بتوان در مثلثی به مساحت یک محاط کرد،چقدر است؟
بستگی به مثلثش داره
اگه توجه کنید قبل از اظهار نظر(!) شما سوال حل شده بود.

لطفا اول همه ی پست های قبلی رو بخونید و بعد نظرتون رو اظهار کنید.

shoki

New Member
لایک ها
128
خوب تو دوره دیگه !!!!
تو خوابگاه نابینایان، اتاق شماره ی 13
منظورم تاپیکی توی این سایت نبود ...

بالا