H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
پاسخ : مشاوره فیزیک نود

انرژی 15 تا ؟؟؟رکورد برای حلی هست با حدود 12 تا.همین پارسال دو تا بچه های شهرکردی اینجا که سمپاد بودن مدال آوردن. یک همدانی هم نقره شد.

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

چه ربطی داره پیشو حذف کردن برای مرحله 1 در ضمن ممکنه اگه تکانه بلد باشی یه سوال سخت رو اسان حل کنی
مشتق تومرحله 1 میاد یه کم کار کن
در ضمن تو که دومی چه عجله ای داری؟
میتونیم که بریمو مدال بیاریم ؟!

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

میتونید ولی فکر می کنید می تونید؟؟؟
اگه مرحله اولو رد کنم بله ، چون خیلی دیر شروع کردم ، با اینهمه وقتی تستای المپیادو میزنم بد نیستم و معمولاً بیش از نمره ی قبولی میزنم
اگه سر امتحان خراب نکنم ، این مرحله رو قبولم
بعد از اون هم توی نهایتاً توی یک ماه توماس جلد 1 و 2 رو میخونم ، و همچنین هالیدی ها چون اکثرً خوندم اما چون مشتق و انتگرال زیاد داشت بعضی تیکه هاشو نفهمیدم بعدشم کلپنر و فاولز و ماریون واسه مکانیک ، نایفه و گریفیث و ریتس واسه الکترو و زیمانسکی رو هم برای تکمیل اطلاعات ترمودینامیک میخونم
الفبا نور هندسی هم خوندم و یک دور هم دورش میکنم و این بین هر مبحثیو خوندم سوال حل میکنم
امیدوارم منابع سوال خوبی برای حل پیدا کنم.
امسال اگه یه مدال غیر طلا هم بیارم خیلی راضیم که سال بعد با توپ پر برم واسه جهانی انشاءالله !

Mahdi73

New Member
لایک ها
71

اگه مرحله اولو رد کنم بله ، چون خیلی دیر شروع کردم ، با اینهمه وقتی تستای المپیادو میزنم بد نیستم و معمولاً بیش از نمره ی قبولی میزنم
اگه سر امتحان خراب نکنم ، این مرحله رو قبولم
بعد از اون هم توی نهایتاً توی یک ماه توماس جلد 1 و 2 رو میخونم ، و همچنین هالیدی ها چون اکثرً خوندم اما چون مشتق و انتگرال زیاد داشت بعضی تیکه هاشو نفهمیدم بعدشم کلپنر و فاولز و ماریون واسه مکانیک ، نایفه و گریفیث و ریتس واسه الکترو و زیمانسکی رو هم برای تکمیل اطلاعات ترمودینامیک میخونم
الفبا نور هندسی هم خوندم و یک دور هم دورش میکنم و این بین هر مبحثیو خوندم سوال حل میکنم
امیدوارم منابع سوال خوبی برای حل پیدا کنم.
امسال اگه یه مدال غیر طلا هم بیارم خیلی راضیم که سال بعد با توپ پر برم واسه جهانی انشاءالله !
من خودم دارم فیزیک می خونم ولی نتونستم ماریون و نایفه رو بخونم چه طور می خوای تو یه ماه بخونی(مساله وقت نیست درکشه روخونیشون کاری نداره ولی فهمشون خیلی دشواره) بعد واقع بینانه فکر کن تو فقط هالیدی 1 رو ناقص خوندی پس شانش قبولیت کمه المپیاد اصلیتم سال سومه پس به نظر من به خاطر قبولی تو مرحله 1 مطالعاتتو پخش و پلا نکن و کار خودت رو منظم انجام بده

لایک ها vma

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

من خودم دارم فیزیک می خونم ولی نتونستم ماریون و نایفه رو بخونم چه طور می خوای تو یه ماه بخونی(مساله وقت نیست درکشه روخونیشون کاری نداره ولی فهمشون خیلی دشواره) بعد واقع بینانه فکر کن تو فقط هالیدی 1 رو ناقص خوندی پس شانش قبولیت کمه المپیاد اصلیتم سال سومه پس به نظر من به خاطر قبولی تو مرحله 1 مطالعاتتو پخش و پلا نکن و کار خودت رو منظم انجام بده
فکر کنم دقت نکردید !
گفتم توی یک ماه توماس ها و هالیدی هارو میخونم ، و واسه خوندن کلپنر و نایفه و ماریون و گریفیث و ریتس و فاولز تا اردیبهشت وقته که فکر کنم کافی باشه هالیدی 1 رو هم گفتم خوندم اما چون مشتق رو زیاد بلد نیستم و انتگرال هم تقریباً بلد نیستم ، بعضی جاهاشو نفهمیدم ، جلد 3ش رو هم همینطور
اما خوب به جاش فیزیک پایه رو خوندم تا حداقل بفهمم چیه، نور و هندسی هم خوندم ، سیالات هم یه کوچولو میخونم که خیلی شوت نباشم
شاید درصد قبولیم کم باشه اما وقتی تستای المپیاد فیزیک های سال پیشو میزنم میتونم حل کنم
راستی بگین چه طوری پخشوپلا نکنم ؟ یعنی دقیقاً چیکار کنم ؟

Achilles

New Member
لایک ها
208

کلپنر رو بخوای درست بخونی 2 ماه یا بیشتر وقت میگیره . جه برسه بخوای بقیه رو بزاری کنارش ........!
پخش و پلا نخوندن یعنی اینکه وقتی یه مبحث رو داری حرفه ای میخونی وسط کار ولش نکنی و بری سراغ مباحث دیگه . (اگه منظور مهدی رو درست فهمیده باشم )
مباحث رو به ترتیب و منظم بخون . و اینکه سعی کن به کیفیت فکر کنی نه کمیت . منظورم اینه که اگه فقط کلپنر رو بخونی ولی مفهومی بهتر از اینه که کلپنر و فاولز و 2 -3 تا کتاب دیگه رو با عجله بخونی و درست و حسابی چیزی نفهمی . :53:

Mahdi73

New Member
لایک ها
71

آفرین
من میگم اول مکانیکو کامل کن بعد برو دنبال بقیه ماریون و نایفه سطحشون برای مرحله 3 هم بالاست چرا می خوای الان بخونی؟

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

اگه مرحله اولو رد کنم بله ، چون خیلی دیر شروع کردم ، با اینهمه وقتی تستای المپیادو میزنم بد نیستم و معمولاً بیش از نمره ی قبولی میزنماگه سر امتحان خراب نکنم ، این مرحله رو قبولم بعد از اون هم توی نهایتاً توی یک ماه توماس جلد 1 و 2 رو میخونم ، و همچنین هالیدی ها چون اکثرً خوندم اما چون مشتق و انتگرال زیاد داشت بعضی تیکه هاشو نفهمیدم بعدشم کلپنر و فاولز و ماریون واسه مکانیک ، نایفه و گریفیث و ریتس واسه الکترو و زیمانسکی رو هم برای تکمیل اطلاعات ترمودینامیک میخونمالفبا نور هندسی هم خوندم و یک دور هم دورش میکنم و این بین هر مبحثیو خوندم سوال حل میکنمامیدوارم منابع سوال خوبی برای حل پیدا کنم.امسال اگه یه مدال غیر طلا هم بیارم خیلی راضیم که سال بعد با توپ پر برم واسه جهانی انشاءالله !
چه خبره؟؟؟ خوندن اینایی که گفتی نزدیک یک سال وقت میبره. مگه دنبالت کردن؟؟

Mahdi73

New Member
لایک ها
71

چه خبره؟؟؟ خوندن اینایی که گفتی نزدیک یک سال وقت میبره. مگه دنبالت کردن؟؟
1سال؟؟؟
بیشتر از این حرفا طول می کشه

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

کلپنر رو بخوای درست بخونی 2 ماه یا بیشتر وقت میگیره . جه برسه بخوای بقیه رو بزاری کنارش ........!
پخش و پلا نخوندن یعنی اینکه وقتی یه مبحث رو داری حرفه ای میخونی وسط کار ولش نکنی و بری سراغ مباحث دیگه . (اگه منظور مهدی رو درست فهمیده باشم )
مباحث رو به ترتیب و منظم بخون . و اینکه سعی کن به کیفیت فکر کنی نه کمیت . منظورم اینه که اگه فقط کلپنر رو بخونی ولی مفهومی بهتر از اینه که کلپنر و فاولز و 2 -3 تا کتاب دیگه رو با عجله بخونی و درست و حسابی چیزی نفهمی . :53:
آخه فقط که از مکانیک سوال نمیاد ! تو این یه ماهه باید خودمو به یه سطح خوبی برسونم از هر مبحث !
بعد همه ی بخش های کلپنر که نمیاد ، میاد ؟! یعنی 3-4 فصلش یا 5-6 تا از فصلاش لازمه نهایتاً واسه مرحله 2 فکر کنم !
همینطور ماریون و فاولز و همچنین گریفیث و نایفه و ریتس ! همش که لازم نیست !
نظر من اینه که یه مبحث رو از هر سه کتاب بخونم که اگه کتابی نکته کمو زیاد گفته اونا رو یاد بگیرم و تمرینای همشو حل کنم که دستم راه بیوفته !
آفرین
من میگم اول مکانیکو کامل کن بعد برو دنبال بقیه ماریون و نایفه سطحشون برای مرحله 3 هم بالاست چرا می خوای الان بخونی؟
ماریون و نایفه اینقدر بالاس سطحشون ؟! خوب بازم خوندنشون بد نیست ! شاید بشه مرحله دو رو یه نمره ی توپ بیاری !

Mahdi73

New Member
لایک ها
71

آخه فقط که از مکانیک سوال نمیاد ! تو این یه ماهه باید خودمو به یه سطح خوبی برسونم از هر مبحث !
بعد همه ی بخش های کلپنر که نمیاد ، میاد ؟! یعنی 3-4 فصلش یا 5-6 تا از فصلاش لازمه نهایتاً واسه مرحله 2 فکر کنم !
همینطور ماریون و فاولز و همچنین گریفیث و نایفه و ریتس ! همش که لازم نیست !
نظر من اینه که یه مبحث رو از هر سه کتاب بخونم که اگه کتابی نکته کمو زیاد گفته اونا رو یاد بگیرم و تمرینای همشو حل کنم که دستم راه بیوفته !

ماریون و نایفه اینقدر بالاس سطحشون ؟! خوب بازم خوندنشون بد نیست ! شاید بشه مرحله دو رو یه نمره ی توپ بیاری !
این کارو بکنی می رسی به یه سطحی که از همه چی یه کم بلدی ولی عمیق بلد نیستی به نظر من بشین اول مکانیکو تموم کم البته این نظر منه بعد برو الکترو بعد کلپ فقط فصل سومش یعنی تکانه اونم از مرحله 1 حذف شد
انگار چهار اسم کتاب شنیدی همین جوری تو سایت اومدی میگی;)

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

این کارو بکنی می رسی به یه سطحی که از همه چی یه کم بلدی ولی عمیق بلد نیستی به نظر من بشین اول مکانیکو تموم کم البته این نظر منه بعد برو الکترو بعد کلپ فقط فصل سومش یعنی تکانه اونم از مرحله 1 حذف شد
انگار چهار اسم کتاب شنیدی همین جوری تو سایت اومدی میگی;)
ممنون از راهنماییتون استفاده میکنم
البته فقط اسمشو نشنیدم ، تهیه اش هم کردم اما خوب سطحشون بالان ، یکم واسه خوندن زوده !:183:

MAHDI G.M

New Member
لایک ها
3

ببخشید که یه پست قدیمی رو دوباره به جریان میندازم. کسی که بتونه از سوالای المپیاد فیزیک دوره قبل یعنی 24 ،15 تا تستی و سه تا تشریحی رو درست حل کنه،وضعیتش چطوریه و الان باید چیکار کنه؟میتونه قبول بشه مرحله یک و شاید هم مرحله دو؟

MAHDI G.M

New Member
لایک ها
3

یه سوال اگه کسی بتونه حدود 15،16 تا سوال تستی و 3،4 تا سوال حل کوتاه دوره قبل المپیاد فیزیک رو درست بزنه ،وضعیتش چطوریه؟الان باید چیکار کنه؟میتونه این دوره مرحله 1 و مابعدرو قبول بشه؟

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

یه سوال اگه کسی بتونه حدود 15،16 تا سوال تستی و 3،4 تا سوال حل کوتاه دوره قبل المپیاد فیزیک رو درست بزنه ،وضعیتش چطوریه؟الان باید چیکار کنه؟میتونه این دوره مرحله 1 و مابعدرو قبول بشه؟
بله داداش ، شما وضعتون میشه گفت خیلی خوبه حتی اگه 7-8 تا تستی بزنی و یکی مسئله کوتاه ( یا همون تشریحی ) هم حل کنید قبولید
البته فقط به سوال های یک سال اکتفا نکنید ، سوالای چند دوره رو حل کنید

Mahdi73

New Member
لایک ها
71

اگه 7-8 تا تست بزنی با یه پاسخ کوتاه مرحله 1 قبولی ولی مرحله 2 قبولیش سخته

Achilles

New Member
لایک ها
208

نمره قبولی مرحله 2 رو چطوری محاسبه میکنن ؟

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

دقیقشو نمیدونم ولی تا جایی که میدونم ، هر سوال فک کنم 10 نمره داره با 10 نمره هم آزمایشگاه ، بعدش طبق چیزی که بنویسی نمره میگیری !
بعد اگه اشتباه نکنم نمره مرحله دوم ضریب 2 یا 3 داره ، نمره مرحله اول ضریب 1 ، بعد از میانگین گرفتن اگه از حد کف بیشتر بودید ، ( که انشاءالله هم باشید ) قبولید ، اگه هم نه که هیچ چی دیگه.
فقط کاملاً مطمئن نیستم ، اگه چیزی رو اشتباه گفتم ، خواهشاً دوستا بگن

Mahdi73

New Member
لایک ها
71

30 درصد برای مرحله یکه 70 در صد آزمون مرحله 2

بالا