Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166
لایک ها
20
پاسخ : مشاوره فیزیک نود

اقا یه سوالی دارم.من آزمونا سال های پیش رو حل میکنم از یه آزمون 70 در صد میگیرم از یه آزمون 20 در صد.هیچ حد وسطی وجود نداره.سوال شانسی هم نمیزنم.(از المپیاد های 14 به قبل)
آزمون پارسالم که اول این تاپیک گفتم.
این درصد زدنای آزمونای سال های پیش میتونه ملاکی باشه از آزمونی که پیش رومونه؟

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

اقا یه سوالی دارم.من آزمونا سال های پیش رو حل میکنم از یه آزمون 70 در صد میگیرم از یه آزمون 20 در صد.هیچ حد وسطی وجود نداره.سوال شانسی هم نمیزنم.(از المپیاد های 14 به قبل)
آزمون پارسالم که اول این تاپیک گفتم.
این درصد زدنای آزمونای سال های پیش میتونه ملاکی باشه از آزمونی که پیش رومونه؟
اگه شرایط دیگه رو در نظر نگیریم و بگیم شما توی یک شرایط ایده آل و یکسان تستا رو میزنید ، برمیگرده به سطح سوالا و یا فزونی تعداد سوال از بخشی که شما در اون مهارت بیشتری دارید ( البته ممکنه بعضی از تست ها رو هم قبلاً دیده باشید که موجب بشه درصدتون رشد کنه )
اگه درصد ها اینقدر بالا پایینه شک نکنید که کف قبولی در هر دوره هم کمو زیاده ! مثلاً دوره ای که خوب زدین شاید کف قبولیش 30-35 درصد یا بیشتر بوده ، ولی دوره ای که 30 درصد زدین ، به دلیل سختی ، سایر داوطلبان هم نتونستن درصد خوبب بزننو در نتیجه کف قبولی اومده پایین در حد 15 درصد.

لایک ها
84

ببخشید.یه سوال.چرا انقدر دوست دارید نتیجه آزمونو پیش بینی کنید؟من خودم پارسال خیلی اینجوری بودم اما به این نتیجه رسیدم که هر چه پیش آید خوش آید البته اگه بی دغدغه و با ایمان و مصمم بری جلو.جدی میگم هرچی ذهنت رها تر باشه قشنگ تر میتونی فکر کنی.این تجربه ی من بوده.

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

اگه امسال قبول شیم ، مدیرمون بیشتر امکانات در اختیارمون میده و بیشتر برامون کلاس میذاره
اگه قبولی زیاد بدیم ، آقای آقاپور هم میانو باهامون کار میکنن و ان شاءالله مرحله 2 هم قبول میشیم
این باعث میشه سال بعد بهتر بتونیم به باشگاه و یا احیاناً طلا فکر کنیم
پیش بینی امتحان توسط بعضی ها هم باعث میشه با دید بهتری نسبت به امتحان بریم سر جلسه

بالا