فکر کنم تو این سوال نشه این ایده رو زد چون ممکنه چنین تابعی وجود نداشته باشه ایده شما مال وقتیه که فقط یه طرف F داشته باشیم اما اینجا شما مجبور به برقراری شرط f(1/p)=-f(p) هستید شما گفتید افراز میکنیم بعد قرار میدیم و در واقع مساله اینه که تابع هایی رت بیابید که بشه براشون دو شرط با لا رو گذاشت و در واقع شاید اصلا تابعی نباشه که بشه f(1/p)=f(p) قرار داد پس این راه حل از نظر من غلطه نظری دارید ؟
این بار کامل تر میگم :3:
اعداد حقیقی -0و1 رو به جفت های (p,1/p) افراز کنید و برای هر مقدار دلخواه برای f(p) برای مقدار تابع f(1/p منفی f(p)رو قرار بدین.حالا چک کنید کهتوی مسئله چک میکنه یا نه :3:
این بار کامل تر میگم :3:
اعداد حقیقی -0و1 رو به جفت های (p,1/p) افراز کنید و برای هر مقدار دلخواه برای f(p) برای مقدار تابع f(1/p منفی f(p)رو قرار بدین.حالا چک کنید کهتوی مسئله چک میکنه یا نه :3:
میدونم شما میخواید چی بگید اما قبول داری ضابطه ی تابع ما یه چیزی هست شاید نشه مقدار تابع f(p) رو مساویه -f(1/p) گذاشت چون شما شما که ضابطه رو نداری که اگه جای x ها 1/p بذاری و بعد p بذاری بعد منفیش کنی با هم برابر بشن این اثبات ایراد داره به نظر من در واقع من میخوام ضابطه ی تابع به من بدید اصلا چنین ضابطه ای هست یا نه ؟ راه حلی که شما دادید مال وقتیه که مطمن باشید ضابطه وجود داره و تازه شرط مساله رو هم برقرار میکنه مثلا من در اوردم همه ی تابع هایی که f(1)=f(-1)=0 نمیدونم شاید من اشتباه میگم خواهش میکنم ادامه بدید تا به یه جایی برسیم اما این ایده رو یه این تابع جواب نمیده
شما چک کنید که این جواب در مسئله صدق میکنه یا نه:f(2)=f(1/2)=a- و برای بقیه اعداد مقادیرشو 0 بذار.
این جواب رو که میبینید در سوال صدق میکننه یکی از بیشمار جواب سوال هستش که حالت کلیشو قبلا گفتم.