لایک ها
0
قبل خواندن اینا تسلط کامل به ریاضی 1 مبتکران واسه تیزهوشانش الزامیست.

1.اموزش المپیاد ریاضی ج 1 انتشارات مدرسه (سطح 1) دیگه (3فصله جبر پایه-معادلات-نامعادلات) قیمت1500 ولی کتابش عالییییییه

2-همین کتاب ج2 (سطح1و کمی بالاتر) قیمت2500ت فصول:دنباله ها.مثلثات.استقرا(کتابی عالی)

3-کتابای کوچک ریاضی انتشارات مدرسه بستگی به نیاز شما ..کتبی عالی (مثلا شماره22 راجع به تقارن جبری و ضریب ها نامعین نوشته استاد شهریاری)

4-الفبای جبر در المپیاد ریاضی دانش پزوهان جوان ( کتابی خوب و بعد قبلیا خوانده شود) 6ت

5-مهارت در ریاضیات فاطمی (اعداد مختلط) 2ت گرفتم

( قبل اینا ریاضیات محاسبه ای هم میتواند مفید باشد خواندنش 4 جلد.کتاب کمک درسیه نظام قدیم به قلم استاد شهریاری جلدی 10ت میدن معمولا)

6-معادلات ونامعادلات -مدرسه کتاب کوچک (سطح1) 2ت

7-روش های جبر پرویز شهریاری 2 ج (کتابی عاللیییی فقط اگه از ادم گرون فروش پیدا کنید جلدی 50 تومان میده من خودم جلدی 1500 گرفتم!) ج1 600 .و جلد 2 اش400 صفحه است با حل تمامی تمارین(سطح1و2)

8-تقارن در جبر (سطح3 و 4 اخرین سطح ممکنه در منابع فارسیه) ترجمه از پرویز شهریاری من 15ت خریدمش

9-اشنایی با جبر (کتاب اصلا خوبی نیست ولی بعد اینا یه نگاه بهش بندازید فقط تمریناشو حل کنید کافیه) ( سطج 1)

خوب تا الان اینا کتب جبر پایه بودن که هم تو جبر هم هندسه! وهم نظریه اعداد و جتی ترکیبیات مهارت داشتن درشون خیییییییلی کمک شما میکند ( خودم کلشونو دارم با 7تایی دیگه در زمینه جبر فقط)

10-مباحث و مساعل جبر در المپیاد ریاضی ( بعد قبلیا خوندنش دلچسب و راحته و 90درصد تمارینش حل میشه به راحتی) قیمت حدود8ت ..نامساوی ها.چندجمله ایها.معادلات تابعی (سطح 2و3و4)بعضی مباحث 4 فقط قیمت 8ت

11-مباحثی در المپیاد های ریاضی و ریاضیات دبیرستانی (چاپ88) از محمود نصیری.(خیلی به درد نمیخوره توش غلط علمی زیاد دیدم و لی خوبه تمارینش یه مقداری ولی بعضی جاها خواننده غیر حرفه ای هم متوجه اشتباهات علمی میشود) قیمت11ت و شامل معادلات تابعی و چند جمله ایها (سطح 2و3)

12-استرازی های جبر دانش پزوهان (جلد نامساوی ها فلا فقط اومده) سطح(2و3و4 کتاب فارسی بالاتر نداریم) قیمت 11ت

13-کارگاه حل مسعله جبر در المپیاد ریاضی مبتکران (سطح2و3و4) قینت 10ت

14- کتاب110 مسعله جبر در المپیاد ریاضی (سطح2و3و4) 1200ت

15- کتاب 101مسعله جبر فاطمی (سطح2و3و4) 10ت

16-نامساوی های قدیم و جدید. (سطح2و3و4) 2500ت

17-نگاهی نو به نامساوی ها(2و3و4) 2200ت

18-سخت ترینش.. برگزیده مساعل جبر وانالز (2و3و4 بالا تر از این منبع فارسی ندیدم.) 18ت

19-اینم هم سطح اونه استراتزی های حل مسعله ارتور انگل (2و3و4) 28ت

20- کتاب مشترک هندسه و جبر...جبر برداری ترجمه استاد شهریاری (3و4) قیمت : 5ت حدودا اینم قدیمیه

اینا 20 تا کتاب جبر بخواین دقیقا35تا فارسی میگم که به درد المپیاد هم میخوره با توضیح..بعد بگید کتاب جبر تر جمه نداریم :) اطلاعات بیشار پیام بدین +

منابع:ذهن خودم.اقای قهرمانی.اصلاح پیذیر. نصیری. ابراهیم دارابی و.هوشنگ شرقی و علی نعمتی+ کتاب مشاوره المپیاد ریاضی .فیزیکک.شیمی. قدیمیه چاپ مبتگران

..اونا سطح 1 کتابو گفته بودن بعد گفتن بعدش کدوما رو بخون و اینا منم گرداوری ئ یه چیزایی از خودم که مطمعنم درسته بهش اضافه کردم.

+ نخستین گامها 4یا 3 جلدی هم خوبه که یادم رفت بگم ولی جلد خاصش واسه موضوع خاصی نیست

اطلاعات بیشتر پیام بدین..بین سطح بازم کتاب میشناسم

mmahdit

New Member
لایک ها
174
پاسخ : معرفی و بررسی 20 تا دونه کتاب جبر به زبان فارسی

تا به حال هیچ کتاب خوب و عمیق که بیان دقیق علمی داشته باشه در زمینه جبر و متناسب با المپیاد ریاضی (به جز نامساوی ها) به زبان فارسی منتشر نشده
من این کتاب هایی و که در بالا نوشتی دیدم
منتها برای پرورش یک مساله حل کن حرفه ای چندان مفید نیستند

بالا