به نظر که زیاد سخت نمی آد کافیه تو 4 دو طرفو ضرب کنی و سمت چپو کوشی می زنیم بعد تغیر متغیر می دیم بعد بقیه ش به نظر آسون می آد من نوشتم جواب داد اگه جوب نزده باشم
که این نابرابری درست نیست. همونطور که شما برعکسش رو ثابت کردید. در واقع نامساوی کوشی ای که به کار بردید خیلی ضعیف بوده و جهت نامساوی رو برگردونده.
علاوه بر این که یه استباهی توی حل سوال داشتید، توی خط اولتون هم چند تا اشتباه توی تایپ کردن داشتید. که اگه اون هارو هم درنظر نگیریم، باز هم راه حلتون به مشکل برمی خوره.
من هی نمی خوام هیچی بگم...
اولا که اگه با منی، من اصلا راه حل نگفتم که جوب بزنم. یه کاربر دیگه راهش نادرست بود، بهش گفتم. اگه با من نیستی، این پستتون اسپمه و باید حذف بشه.
این سوالی هم گذاشتی بجز حلی که mahanmath ارائه داد، به راحتی با mixing پودر میشه و هیچ ارزشی نداره.
من هی نمی خوام هیچی بگم...
اولا که اگه با منی، من اصلا راه حل نگفتم که جوب بزنم. یه کاربر دیگه راهش نادرست بود، بهش گفتم. اگه با من نیستی، این پستتون اسپمه و باید حذف بشه.
این سوالی هم گذاشتی بجز حلی که mahanmath ارائه داد، به راحتی با mixing پودر میشه و هیچ ارزشی نداره.
من واسه نامساوی درحد مرحله دو چند فصل اول جبر صفا لازم و کافیه؟در مورد معادلات تابعی و چند جمله ای ها هم همینطور؟چقد از اینا لازم و کافیه؟و اگه چیز بهتری هم هست که ارجحه بر صفا میشه اونو بگید؟
مرسی
من واسه نامساوی درحد مرحله دو چند فصل اول جبر صفا لازم و کافیه؟در مورد معادلات تابعی و چند جمله ای ها هم همینطور؟چقد از اینا لازم و کافیه؟و اگه چیز بهتری هم هست که ارجحه بر صفا میشه اونو بگید؟
مرسی
خب نمیشه گفت چند فصل کافیه هر کی هر چی بیشتر بلد باشه بهتره ولی خب خیییلییی از نامساوی های کلاسیک با حسابی-هندسی و کوشی راه حل دارن ولی مثلن سوال جبر امسال با mixing حل میشد ولی خب احتمال این که از نامساوی های عجیب غریب سوال بدن خیبیییییییییییییلیییییییییییییی کمه............
برا نامساوی هم کتاب محمد جعفری مال انتشارات دانش پژوه کتاب کاملیه.............:3:
فری حالا گیر نده :4: چه فرقی داره؟ :4:
@iranian girl: واسه تابعی به نظرم فقط باید سوال حل کنید, چون تابعی هیچ قضیه یا....خاصی نداره. واسه چندجمله ای هم خوندن کتاب صفا مفیده.
باشگاه تقریبا تا حالا هیچ کتابی نزده (بجز یه تعداد انگشت شماری, مثلا اصول فنون آرم باشگاهو داره) اون شاشکین هم مال انتشارات فاطمیه (اگه منظورت کتاب نقطه ثابته)
کلاً اگه بخوام 99 درصد از قبولیم توی مرحله دو مطمئن باشم،هرکدوم از زیر ساخه های ریاضیو چقد باید توش وارد باشم؟منظورم base کاره.چیا رو چقد خوندنیاشو باید بخونم؟و اینکه چقد و چه کتابایی رو باید مسائلشو حل کنم؟میدونم بیشتر و بیشتر باید حل کنم.ولی میخوام ببینم چقد یه حد خوبه واسه قبولی مرحله 2؟ همه شاخه ها رو بی زحمت بگین(هندسه و ترکیبیات و جبر و نظریه).چون اکثرتون با تجربه این دارم میپرسم.مرسی