p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
پاسخ : نتایج فیزیک دوره 24.. (متاسفم..)

استاد دست شما درد نکنه دیگه. فردا ما هم مرحله دو قبول شیم میاین اینجا مینویسید تجریشیا شوت بودن و من الان تو شوکمو . آقا همینه دیگه مدرسمون ترکونده هر سال داریم مدال فیزیک میدیم. وقتی شایان همتیار نقره میشه انتظار داری رحیمی طلا نشه.

ربطی نداره.. وقتی 25 تا سوال رو اختلال می دن 1 سری آدم خفن طلا نمی شن و جاش....

در ضمن رحیمی 1 دهم شایان همت یار و پوریا توحیدی هم نبود..نمی دونی بدون... دوره ی ما خیلی قوی بود که اون بنده خداها طلا نشدن..

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311

یه سری چیزا تو دلم مونده داره خفم می کنه... ولی برا حفظ آبروی بعضی ها و امنیت ملی اجازه ندارم اعلام عمومی کنم... ولی آدمای تو کار که دوره 24 رو جمع کردن می دونن..

shit..

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

کسی اکسل دوره امسال رو نداره ؟

خب به هر حال

... حکایت همچنان باقیست !

آخرین ویرایش توسط مدیر

zahraaa

New Member
لایک ها
80

تو باشگاه پارتی بازی محاله... مشکل سیستمی بوده..نه پارتی بازی..
باور کنید قصدم تیکه انداختن نیست.ولی تهرانیا هیچ وقت این چیزا رو درک نکردن (و نمیکنن)(بچه ها مقصر نیستند. مسئولین مشکل اصلی اند)
اایران رو آب ببره به فنا.خدا نکنه تهران یه قطره ی نابجا بیاد.

قبل از اینکه جوابای المپیاد بیاد به ما گفته بودن این مشکلات تو باشگاه هست تا یه دفعه تو ذوقمون نخوره.ولی تا چند روز بعد از اومدن جوابا فکر میکنم تنها نفری بودن که یه تنه پشت باشگاه وایسادم و گفتم همه حرفایی که میزنید دروغه و تهمت! چون باشگاه برای من یه جای آرمانی بود و پاک!!!!!!
ولی وقتی با چشم خودم دیدم ،انکار کردن این قضیه مثل فرو کردن سر کبک تو برف هست!

من یه سوال میپرسم دوست دارم شما جواب بدید:اگه یه نفر با نمرهی 90 تو کف 67 قبول نشه این چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟؟!!!(جالب تر اینکه این نمره رو خود باشگاه گفت!)(و جالب تر هم اینکه اعتراض کردن هم نتیجه ای نداشته!!!)
این از انتخاب کردن تو دوره ی ما!

حالا سوالا هم که بماند!!!!!

دوره های دیگه هم بماند!!!!

رفتارشون هم بسیار بماند!!!!!!

برا کسی که 2 سال از زندگیش رو میذاره سر المپیاد و از خوشی هاش میگذره و گند میخوره به درسای مدرسه اش،قبول این موضوع سخت نیست؟؟؟؟
شما به من حق نمیدید؟؟؟!!!!!!!!!!

zahraaa

New Member
لایک ها
80

راستی به کسایی که مدال آوردن تبریک میگم.امیدوارم روز به روز شاهد موفقیت های بالا ترشون باشیم.:97:

snake

New Member
لایک ها
80

سلام.

امسال گندش در اومده بود.

البته من به اون چیزی که حقم بود رسیدم ولی افرادی باید بهتر از این حرفا نتیجه میگرفتن..

پوریا دمت گرم..

Ar@sh

Moderator
لایک ها
530

یک تبریک به تمامی عزیزانی که مدال کسب کردند

و یک خداقوت هم به تمامی عزیزانی که تلاششون رو کردند اما شاید به

نتیجه ای که انتظار داشتند نرسیدند (رمز موفقیت > پشتکار )

موفق باشید :53:

Mahdi73

New Member
لایک ها
71

سلام.

امسال گندش در اومده بود.

البته من به اون چیزی که حقم بود رسیدم ولی افرادی باید بهتر از این حرفا نتیجه میگرفتن..

پوریا دمت گرم..
می تونم بپرسم شما چه مدالی کسب کردید؟

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

snake برنز شده.

mssh

Active Member
لایک ها
54

سلام. امسال گندش در اومده بود. البته من به اون چیزی که حقم بود رسیدم ولی افرادی باید بهتر از این حرفا نتیجه میگرفتن.. پوریا دمت گرم..
اسنیک من. عزیزکم .با عرض معذرت. تو ........... تو حق خودتو تعیین می کنی؟ من می دونم و تو. بذار دستم بت برسه می گم برات نارفیق.

لایک ها
282

یه سری چیزا تو دلم مونده داره خفم می کنه... ولی برا حفظ آبروی بعضی ها و امنیت ملی اجازه ندارم اعلام عمومی کنم... ولی آدمای تو کار که دوره 24 رو جمع کردن می دونن..

Shit..
تبریک به همه طلا یی ها (برن حال کنن)
و تبریک به همه غیر طلایی ها کنکور که دادید( شما هم میرید حال می کنید)
:205:

i love you sir:53:(پوریا)

Pouya_p

New Member
لایک ها
55

فقط الان معلوم ميشه كه معلم تو المبياد چقدر مهمه

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129

کسی میدونه اسم این دختره که طلا شده چیه؟؟؟

mohammadi9

New Member
لایک ها
336

نیلوفر خوش سیر

mohammadElmi

New Member
لایک ها
0

آقاي قجري به نظر من اين درست نيست كه يك نفركه طلا شده را شما بگيد حقش نبوده . بلاخره ايشون هم زحمت كشيدند.

khani

New Member
لایک ها
107

به همه ي اونايي كه طلا شدن تبريك مي گم.اونايي كه طلا نشديد:به جاي اينكه استيل افسردگي بر داريد و... بريد بشينيد كنكورتون رو با انرژي هر چه بيشتر بخونيد تا سال بعد بتونيد بريد اون دانشگاهي كه دوست داريد! در واقع المپياد يه مسابقه ي دانش آموزيه. بنابراين اگه بتونيد كنكور خوبي بديد، تقريبا از سال ديگه دوباره بايد استارت يه مسابقه رو بزنيد ؛ مسابقه اي با شرايط اوليه ي تقريبا مساوي.راستي باشگاه هرگز تقلب نمي كنه! شايد بعضي وقتا بد انتخاب كنه، ولي هيچ پارتي بازي نمي كنه! اينو راجع به فيزيك كاملا مطمئنم.اين استدلال كه بالاخره كسي كه طلا ميشه بايد بتونه همه جوره سوالي حل كنه به نظرم تا حدي غلطه. چون افرادي كه طلا ميشن خوب مطلق نيستن، يعني ميشه از همون دوره يه جوري امتحان گرفت كه يه ده نفر جديد معرفي كرد. اونايي بهترن كه توي تعداد بيشتري از گروه ها اسمشون ديده شه.ببخشيد كه جمله بندي ها بد بود. الان خيلي خسته ام

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

چیزی که نظرمو به خودش جلب کرده اینه آقایان قجری و خانی خیلی تاکید دارن که تو باشگاه تقلب نمیشه. میخوام استدلالتون رو بدونم که چرا چنین،حرفی میزنید

physics

New Member
لایک ها
104

متاسفم از اینکه ظاهرا نتایج اونجوری که باید میشده نیست ... اما خب چه میشه کرد !به هر حال به دختری که طلا شده تبریک میگم ! بالاخره طلسم شکست ! امیدوارم روند طلا شدن دخترا تو فیزیک ادامه پیدا کنه ....

phhrn

New Member
لایک ها
2

aghaye ghajari dorehye shoma az hamehye doreha asoontar bood .to nabayad moghayeseh alaki bekoni

kiki75

New Member
لایک ها
116

خانم خوش سیر از دوستان ما هستن...واقعا هم حقشون بود طلا بشن...چون واقعا زحماتشون رو دیدم...
حتی در بخش پژوهش مدرسه هم فعالیت چشم گیری داشتند...
مثلا در مسابقات شریف در بخش ساخت بالن مقام اول رو کسب کردند...
در مسابقات امیرکبیر...وو....همین طور....
و دختر ها چیزی از پسر ها کم ندارند....
قسمت بوده که ایشون طلا بشن....
و از همین جا یک خدا قوت جانانه به نیلوفر جون میفرستم....و میگم دعا کن منم نتیجه زحماتمو بگیرم...حداقل دیگه طلا 10 نجوم شم...:)

بالا