پاسخ : نفرات تیم ملی المپیاد زیست شناسی ایران-2012 سنگاپور
آهان یعنی اون وقت کوشا و علی عاشق چشم و ابرو شمان که شهرشون رو ول میکنن از تهران پا میشن میان مشهد درس میدن!
شایدم هی میخوان بیان زیارت!
این حرف ها چیه؟ تمام امکانات شما با پول جور شده و منم فکر نمیکنم سمپاد اینقدر پول داشته باشه که بخواد به مشهد بده!
خودتون میدونید چه خبره!
از لحاظ تئوری شاید فقط 3 نفر از مشهد واقعا لیاقت داشتن. بقیه با زور کلاس و آزمایشگاه اومدن بالا.
شما فعلا به من جواب بدین چرا تیم اینطوری شد؟
ببینید من باز هم میگم امکانات دارین، پول دارین، استادای شهر های دیگه را میارین، از وضعیت امتخانا دوره خبر دارین و ... نوش جونتون.
فقط اینقدر مشهد مشهد نکنین. البته باید به خاطر گسترش المپیاد ازتون تقدیر بشه ولی...
موفق باشین.
به نظر من که شما هیـــــــــچی از دپارتمان مشهد نمی دونی ! هیچی ! اوکی ؟!
اگه کسی بخواد از وضع امتحانا خبر داشته باشه بچه های تهران که اساتید باشگاه بعضا بهشون درس میدن در اولویتن !
دارم میگم هر کی میاد مرام می ذاره ! اگه هم از شهرای دیگه میان که خیلی کمن اونا هم بیشتر رو حساب دوستی با بقیه بچه هاست !
والا بچه های ما فقط 7 8 جلسه آزمایشگاه داشتن !
خودمون می دونیم چه خبره که میگیم ترکوندن بچه هامون دیگه ! :95:
ببینید اگه به پوله که کسایی بودن که میلیون میلیون ول کلاس خصوصی دادن و مرحله دو هم قبول نشدن !
قبول دارم دپارتمان خیلیــــــــــــــــــــی تاثیر میذاره ولی این کاریه که بچه های هر شهری میتونن انجام بدن ! همت کنن و بیان بی چشم داشت درس بدن !
بعدم اگه فقط به دپارتمان بود که شیمی هم دپ داریم ما چرا شیمیمون اونقدرا خوب نبوده و نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد تیم هم ککه جناب هامیلتون خوب گفتن ! تازه 3 تا مشهدین ! :3:
-------------------------
من از این که گفتم تهران منظورم این نبود که شما گفتین آقای هامیلتون ! فقط می خواستم بگم که تهران مثلا تو ریاضی کولاک میکنه کسی نمی گه چرا ولی یه امسال زیست مشهد این طوری شد همه میگن چراا ؟!!!
منم به این معتقدم که هر کی لیاقت داشته رفته بالا متناسب با تلاشش و خدا جای حق نشسته ! اگه کسی نتیجه دل خواهشو نگرفته شک نکنه که به صلاحش نبوده ! :115: