Dominant Factor

Well-Known Member
لایک ها
295
سلام
این جا میتونید اگ سوالی رو نتونستید حل کنید و دوست داشتید با بقیه در موردش صحبت کنید میتونید سوالتون رو بذارید تاهم از ایده های بقیه استفاده کنید هم بقیه استفاده کنن از سوالتون.

آخرین ویرایش توسط مدیر

amirreza16

New Member
لایک ها
554
پاسخ : نمونه سوال برای امادگی مرحله 2

میشه اون فرمولی که تو سوال آنزیم دوره16 هست رو توضیح بدین و یکی هم سوال بارناکل دوره 17 رو توضیح بدین؟

amirreza16

New Member
لایک ها
554

[MENTION=16061]ma.biolife[/MENTION] [MENTION=19923]Mehran Asadi[/MENTION] [MENTION=13683]Wight[/MENTION]
میشه لطفا کمک کنین؟

narmin

New Member
لایک ها
75

سلام یه سوال خیلی اضطراری!آیا پیچش شاخ قوچ صفت جنسی است یا رنگ موی شیر؟:178::178::178::85:

Wight

New Member
لایک ها
888

فکر کنم اینجوری باشه که ، چون فرد در اوایل زندگی حجم کمتری داره نمی تونه اندام های تولید مثلی ماده رو در بدنش داشته باشه (حجم بیشتری می خواهد) + این که انرژی کمتری میتونه تولید کنه ،در نتیجه ، هزینه مراقبت از بچه رو نمی تونه پرداخت کنه

بعدش هم که بزرگ شد می تونه این کار ها رو انجام بده و دو جنسه شدن شایستگی تکاملی اش رو افزایش می دهد

narmin

New Member
لایک ها
75

از جواباتون ممنونم
:82:

Dominant Factor

Well-Known Member
لایک ها
295

سلام یه سوال خیلی اضطراری!آیا پیچش شاخ قوچ صفت جنسی است یا رنگ موی شیر؟:178::178::178::85:
میشه لطفا دقیق بگید منظورتون از صفت جنسی چیه؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

راستی در مورد رنگ موی شیر باید بگم ماده ها نر هایی رو ک رنگ یال تیره تری دارن بیشتر دوس دارن1
خب چرا؟چون که شیر ماده شیر نر ارزشمن تر رو ترجیح میده .حالا چرا یال بلند و تیره ارزشمن تره؟
این بر میگرده ب زیستگاه اغلب شیر ها که معمولا گررررررررررررمه1جهنمه!!خب مشکل اونا خنکک نگه داشتن بدنه.پس شاید بگید یال بلند ک بده اما نه.
خب پس این اقای شیر یال بلند وضخیم صفات خوبی داشته ک این معلولیت رو تونسته تحمل کنه دیگ ...
پس پسراشمم همینن.
تازشم اگه یالش بلند و ضخیم باشه از گردنش حفاظت میشه ک این توی نبرد نر ها وحفاظت از گروه عااالیه
ماده هم ک دوس نداره نر جدید بیاد
چرا؟چون نر جدید بچه های ماده رو ک بچه های نر قبلیه میکشه
این هدررفت انرژیه دیگه...نه؟
درمورد پیچش قوچ و اینا نظر یندارم ....

narmin

New Member
لایک ها
75

میشه لطفا دقیق بگید منظورتون از صفت جنسی چیه؟

راستی در مورد رنگ موی شیر باید بگم ماده ها نر هایی رو ک رنگ یال تیره تری دارن بیشتر دوس دارن1
خب چرا؟چون که شیر ماده شیر نر ارزشمن تر رو ترجیح میده .حالا چرا یال بلند و تیره ارزشمن تره؟
این بر میگرده ب زیستگاه اغلب شیر ها که معمولا گررررررررررررمه1جهنمه!!خب مشکل اونا خنکک نگه داشتن بدنه.پس شاید بگید یال بلند ک بده اما نه.
خب پس این اقای شیر یال بلند وضخیم صفات خوبی داشته ک این معلولیت رو تونسته تحمل کنه دیگ ...
پس پسراشمم همینن.
تازشم اگه یالش بلند و ضخیم باشه از گردنش حفاظت میشه ک این توی نبرد نر ها وحفاظت از گروه عااالیه
ماده هم ک دوس نداره نر جدید بیاد
چرا؟چون نر جدید بچه های ماده رو ک بچه های نر قبلیه میکشه
این هدررفت انرژیه دیگه...نه؟
درمورد پیچش قوچ و اینا نظر یندارم ....
منظورم رنگ موی بدنه.مرسی

منظورم رنگ موی بدنه.مرسی
خیلی مفید و جالب بود:95:

Dominant Factor

Well-Known Member
لایک ها
295

میشه اون فرمولی که تو سوال آنزیم دوره16 هست رو توضیح بدین و یکی هم سوال بارناکل دوره 17 رو توضیح بدین؟
سوال انزیمه:
ببین تو اون جدوله یه طرف زمانه یه طرف جذب
خب زمان ک زمانه
جذب نشون دهنده ی غلظت nadhهست دیگه...
حالا ان ای دی اچ چیه؟محصول واکنش
پس جدوله چیه؟یه طرف زمان ی طرف محصول
تغییر سرعت میشه تغییر محصول ب تغییر زمان(استرایر فصل 8)
حالا دوتاعدد شانسی ور دار از جدول بعد دلتا محصول ب دلتا زمان رو دربیار
ک تو پاسخنامه باشگاه میشه 0.2
حالا از اون فرمول مرحله اول دوره 16 با استفاده از تغییر سرعت جذب ک اینجا همون دلتا سرعته ....دلتا غلضت رو در بیار
بعد تبدیل ب واحد بین المللی کن

mefmef

New Member
لایک ها
232

فکر کنم اینجوری باشه که ، چون فرد در اوایل زندگی حجم کمتری داره نمی تونه اندام های تولید مثلی ماده رو در بدنش داشته باشه (حجم بیشتری می خواهد) + این که انرژی کمتری میتونه تولید کنه ،در نتیجه ، هزینه مراقبت از بچه رو نمی تونه پرداخت کنه

بعدش هم که بزرگ شد می تونه این کار ها رو انجام بده و دو جنسه شدن شایستگی تکاملی اش رو افزایش می دهد
من يادم اون سال اين را با وزن و سرمايه كزاري براي توليد مثل براي خودم اثبات كردم و نمره كامل هم كرفتم

Dominant Factor

Well-Known Member
لایک ها
295

از کجا میدونید ک حجم اندام تولید مثلی ماده بیشتره؟و این ک بارناکل ها مراقبت والدی دارن؟
من فکر کنم انرژی اضافی برای تولید تخمک که گرون تره بتونه به تنهایی معمای ما رو حل کنه

miniod

New Member
لایک ها
161

حالا دوتاعدد شانسی ور دار از جدول بعد دلتا محصول ب دلتا زمان رو دربیار.
حتما باید از اعداد اول کار استفاده کرد اخرا غلظت سوبسترا کم میشه سرعت انزیمم به دنبالش کم میشه.
فرمول جذبم اینه: A=elc
e ضریب خاموشی l طول لوله c هم غلظت جذب کنندست.
حالا برای سرعت همون فرمول فیزیکو تعمیم میدیم اونجا تغییرات جابه جایی به زمان بود اینجا تغییرا جذب به زمانه.
حالا سوال از ما دلتا c رو میخواد که میشه دلتا A (تغییرات جذب) تقسیم بر el که اعداد ثابتن حاصل تقسیم به ما دلتا c رو میده.
حالا حاصلو با استوکیومتری ساده میبری به واحدی که سوال میخواد.
اون بارناکلم دوستان گفتن دیگه برای ماده بودن و تولید گامت ماده به انرژی بیشتری نیازه پس کشتی چسبایی که بزرگترن شایستگی بیشتری برا ماده بودن دارن در نتیجه کشتی چسبای کوچیکم میشن نر.
یک سوال میمونه اونم اینه که ساختار سوالا مثل دوره ی قبل میمونه؟یعنی تک کلمه ای و صحیح غلط؟

Dominant Factor

Well-Known Member
لایک ها
295

حتما باید از اعداد اول کار استفاده کرد اخرا غلظت سوبسترا کم میشه سرعت انزیمم به دنبالش کم میشه.
فرمول جذبم اینه: A=elc
e ضریب خاموشی l طول لوله c هم غلظت جذب کنندست.
حالا برای سرعت همون فرمول فیزیکو تعمیم میدیم اونجا تغییرات جابه جایی به زمان بود اینجا تغییرا جذب به زمانه.
حالا سوال از ما دلتا c رو میخواد که میشه دلتا A (تغییرات جذب) تقسیم بر el که اعداد ثابتن حاصل تقسیم به ما دلتا c رو میده.
حالا حاصلو با استوکیومتری ساده میبری به واحدی که سوال میخواد.
اون بارناکلم دوستان گفتن دیگه برای ماده بودن و تولید گامت ماده به انرژی بیشتری نیازه پس کشتی چسبایی که بزرگترن شایستگی بیشتری برا ماده بودن دارن در نتیجه کشتی چسبای کوچیکم میشن نر.
یک سوال میمونه اونم اینه که ساختار سوالا مثل دوره ی قبل میمونه؟یعنی تک کلمه ای و صحیح غلط؟
اگ خدا بخاد

آخرین ویرایش توسط مدیر

amirreza16

New Member
لایک ها
554

خیلی ممنون از راهنماییتون.
من تو بارناکل اینکه اول ماده میشه یا نر اونجاشو مشکل ندارم قسمت دوم و چهارم سوال رو اگه میشه بگین؟؟
تو آنزیم من با حل خودم رفتم جواب درست اومد به اونم نمره میدن یا حتما راه باید اونی که اونا نوشتن باشه؟

narmin

New Member
لایک ها
75

یکی ساختار کروموزوم های اینترفازی متصل به لامینای هسته ای و ماتریکس هسته ای رو لطفا توضیح بده

Dominant Factor

Well-Known Member
لایک ها
295

یکی ساختار کروموزوم های اینترفازی متصل به لامینای هسته ای و ماتریکس هسته ای رو لطفا توضیح بده
بابا المپ اینقدر جزئی ک نمیاد
اگ چیزی بخان ازمون اول توضیح میدن

bloodborne

New Member
لایک ها
215

سوال انزیمه:
ببین تو اون جدوله یه طرف زمانه یه طرف جذب
خب زمان ک زمانه
جذب نشون دهنده ی غلظت nadhهست دیگه...
حالا ان ای دی اچ چیه؟محصول واکنش
پس جدوله چیه؟یه طرف زمان ی طرف محصول
تغییر سرعت میشه تغییر محصول ب تغییر زمان(استرایر فصل 8)
حالا دوتاعدد شانسی ور دار از جدول بعد دلتا محصول ب دلتا زمان رو دربیار
ک تو پاسخنامه باشگاه میشه 0.2
حالا از اون فرمول مرحله اول دوره 16 با استفاده از تغییر سرعت جذب ک اینجا همون دلتا سرعته ....دلتا غلضت رو در بیار
بعد تبدیل ب واحد بین المللی کن
به نظر من اگه بیوشیمی و شیمی پیش فصل های سینتیک و تعادل رو بلد باشی حل میشه.

Dominant Factor

Well-Known Member
لایک ها
295

سلامخوش میگذره؟؟؟بچه ها میشه کسی سوال چرخه کربس دوره 16رو اگه ممکنه ب من توضیح بده؟

Dominant Factor

Well-Known Member
لایک ها
295

کسی در مورد سوال چرخه کربس پارسال ایده اینداره؟
کتاب جدیدو کسی تهیه کرده؟

Goodi

New Member
لایک ها
100

کسی در مورد سوال چرخه کربس پارسال ایده اینداره؟
کتاب جدیدو کسی تهیه کرده؟
سوال ایده خاصی نمیخواد فقط باید بدونین دو کربنی که توسط استیل کوانزیم آ وارد میشن کدوم کربن ها هستن بعد اون کربنی که نشاندار هست رو بعد چند دور چرخه کربس ردیابی کنین
اگه چرخه کربسی رو که تو کتاب آلبرتس هست رو ببینین کامل متوجه می شین

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا