پاسخ : هر سوال برنامه نویسی دارید بپرسید(C++,C#,java)
سلام می خواستم اگر می شود این برنامه را انجام بدهید من نتونستم انجامش بدهم خواهشا انجام بدهید آخه من چند روز دیگه امتحان برنامه نویسی دارم باید این برنامه را هم باید ببرم
++C
راننده تاکسی می خواهد از برنامه ای استفاده کند که کرایه تاکسی را برای هر مسافر محاسبه نماید . او اطلاعات زیر را ارائه کرده است ، برنامه ای بنویسید که هزینه کرایه تاکسی را محاسبه نماید .
فرض کنید تاکسی از ترتیبی از خیابان ها مانند s1,s2,..,sn عبور کند . طول هر خیابان s[SUB]i[/SUB] برابر l[SUB]i[/SUB] و میزان زمان حرکت در یک کیلومتر از این خیابان m[SUB]i[/SUB] دقیقه می باشد . فرض می شود که مسافر در ابتدای خیابان s[SUB]i[/SUB] سوار و در انتهای خیابان s[SUB]j[/SUB] پیاده شود . (مسافر در بین راه پیاده نمی شود ).
مسافر برای 10 کیلومتر اول ، به ازای هر کیلومتر ، مبلغ 1000 ریال می پردازد . از کیلومتر 11..30 ، به ازای هر کیلومتر 250 ریال می پردازد و پس از آن برای هر کیلومتر اضافه 100 ریال می پردازد .
در طول شب (فاصله زمانی 12AM تا 6AM)، کرایه تاکسی به ازای هر کیلومتر ،20 درصد افزایش می یابد .
در مسیر هایی با ترافیک سنگین ، که میانگین سرعت تاکسی در کل مسیر کمتر از 30km/h باشد ، هزینه کل 10 درصد افزایش می یابد .
ورودی های برنامه :
تعدادی عنوان مسیر (یک کاراکتر) - طول مسیر (عدد صحیح) – زمان پیمودن یک کیلومتر در مسیر (عدد صحیح) را وارد نموده و با استفاده از علامت $ پایان می دهید .
عنوان مسیر مبدا – عنوان مسیر مقصد – زمان شروع حرکت (ساعت : دقیقه)
خروجی برنامه :
کرایه تاکسی
مثال :
[TABLE="align: right"]
[TR]
[TD]خروجی
[/TD]
[TD]ورودی
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21758