پاسخ : پزشکی تبریز یا تهران؟
البته اساتید همه وقت می ذارن.....ولی این نکته رو در نظر داشته باشین ک پدرتون ترم تابستونه رو رفتن تهران ! اگه ی سال ب عنوان مهمان تو دانشگاه تهران درس می خوندن....اون وقت فک کنم نظرشون عوض می شد...چون الان ک استادا فوق العاده ان و کتابخونه شون ک اصلن حرف نداره و تجهیزاتش ک محشره!!!!.......ولی بازم نمی شه قضاوت کرد چون من فقط سردر دانشگاه تبریزو دیدم..فقط همین!
بله. درسته من در مورد ایشون نمیتونم نظری بدم.
هر چند 20-25 سال پیش که پزشکی رشته اول بود و دندون دوم بود. پدر من رتبشون به دندون تهران رسید و پزشکی تبریز ولی رفتن پزشکی تبریز( بااینکه خونشون تهران بود) و وقتی ترم تابستونه رو تو تهران گرفتن یه سال. گفتن تبریز اساتید بیشتر زحمت میکشیدند نسبت به تهران و بیشتر وقت میذاشتند. البته نمیدونم الان هم همین شرایط هست یا نه!
هر چند 20-25 سال پیش که پزشکی رشته اول بود و دندون دوم بود. پدر من رتبشون به دندون تهران رسید و پزشکی تبریز ولی رفتن پزشکی تبریز( بااینکه خونشون تهران بود) و وقتی ترم تابستونه رو تو تهران گرفتن یه سال. گفتن تبریز اساتید بیشتر زحمت میکشیدند نسبت به تهران و بیشتر وقت میذاشتند. البته نمیدونم الان هم همین شرایط هست یا نه!