پاسخ : چند ساعت مطالعه
دوستان من این وسط یه چیزی بگم ... !
بحث سر ساعت مطالعه ی بالا نیست ...
بحث سر اینه که شما یه مقداری بخونید که واقعا دیگه بس باشه
!
من با ساعت مطالعه ی خیلی کم واقعا تا به حال پیشرفت کردم ...
سوالاتی رو الان دارم حل می کنم که قبلا به زور معنیشونو می فهمیدم ...
در جواب به
narminهم باید بگم که حداقل خود من که دارم المپیاد کامپیوتر می خونم واقعا تاثیرش رو دارم توی این دوران امتحان ها می فهمم ...
اول اینکه موقع خوندن برای هر امتحان از اونجایی که از اول سال زیاد اون درس رو نخوندم , وقت کمی دارم نسبت به بقیه ...
ولی با این حال نکاتی که مهم نیستن رو راحت تشخیص می دم و زیاد کاری بهشون ندارم ...
و سرعت خوندنم هم خیلی بالاست ...
ما دیروز امتحان فیزیک داشتیم من کلا شاید ۳ ساعت مفید هم نخوندم ... ولی نمرم عالی می شه ... در صورتی که فرد داشتیم ۶-۷ ساعت خونده اصلا هم نمرش خوب نمی شه ...
پس برای جواب به
میخواهم المپیادی شوم باید بگم که اصلا مهم نیست چند ساعت می خونید ... بحث سر پیشرفتتونه ... که مثال هاش رو هم زدم دیگه ...
در مورد اینکه می گید : با چند ساعت شروع کردید ؟
کلا من به این حرفا اعتقادی ندارم!!
با چند ساعت شروع کردن مال کارای طاقت فرساست !!
اگر شما واقعا به خاطر علاقه می خونید دیگه معنی نداره با چند ساعت شروع کردن! هر چی بیش تر بهتر ...
مگر اینکه به زور بخواید بخونید که اون بحثش فرق می کنه!
(البته این نظر منه!)
در باره ی نوشتن برنامه هم به نظر من یه برنامه ی کامل شامل اینکه توی تابستون می خواید چه کتابایی رو بخونید و اینکه توی هر ماه می خواید چه مباحثی رو تموم کنید ...
مثلا می گید توی مال اول می خواید فلان کتابا رو بخونید و تموم کنید(یا فلان مباحث از فلان کتابا ) و توی ماه های بعدی ...
و بعدش این برنامه رو بذارید یه جایی که توی چشمتون باشه ...
بعدش با توجه به شناختی که از خودتون دارید و با توجه به سنگینی مباحث معلوم می شه که توی تابستون به طور میانگین باید چند ساعت بخونید ..
تابستون که تموم شد هم می تونید برای بعد از تابستون این برنامه رو بنویسید با این تفاوت که اگر می رید مدرسه باید یکم ساعت مطالعتون رو بیارید پایین تر و یه نگاهی هم به درسای مدرسه داشته باشید
اینجوری باعث می شه یه جورایی احساس بکنید که وظیفتون اینا رو بخونید ...