چند سوال از ترتيب خواندن المپياد کامپیوتر

TS_hiDeN

New Member
لایک ها
9
سلام به كاربران گرامي ...

من چنتا سوال داشتم كه اگه پاسخ بديد سپاس گزار ميشم..

براي خوندن المپياد كامپيوتر ما بايد به مباحثي چون آناليز تركيبي ..گراف...الگوريتم...برنامه نويسي و... حاكم باشيم..

حالا من الان دومم و ميخوام بدونم الگوريتم رو كي بخونم...؟؟ گراف و تركيبيات كامل تمام شه بعد..؟؟

يا كنار آناليز تركيبي و گراف آقاي عليپور بخونم كفايت داره..؟؟

لطفا" سريع پاسخ بديد

با تشكر..:4:

Forooz

New Member
لایک ها
3
پاسخ : چنتا سوال از ترتيب خوندن المپياد... ( سريع پاسخ بديد..):دي

سلام به نظر من بهتره شروع کنید...منم شروع کردم...اگه بشه به هم کمک کنبم عالی میشه....:1:

لایک ها
58
پاسخ : چنتا سوال از ترتيب خوندن المپياد... ( سريع پاسخ بديد..):دي

سلام
به نظر من الان بهتره که الگوریتم رو به طور جدی شروع نکنی و برنامه نویسی رو به طور خیلی آماتور شروع کنی یاد گرفتن. سعی کن توانایی حل سوالت توی ترکیبیاتِ شمارشی رو بالا ببری. وقتی در حدِ خوبی تونستی سوالهای ترکیبیات شمارشی رو حل کنی و به نظرت آسون اومدن و ایده ی خاصی نداشتن، برو سراغ ترکیبیات های پیشرفته مثه استقرا و لانه کبوتری و همزمان با اینها اگه گراف رو هم بخونی خوب میشه. چون گراف یه درس اثباتیه و وقتی شمارش میخونی خیلی کمکی به خوندن گرافت نمیکنه. وقتی ترکیبیات پیشرفته رو هم خوندی(یعنی یاد گرفتی) برو سراغ الگوریتم. ولی کلا حل سوالهای ترکیبیات رو کنار نزار و هر از گاهی سوالهای سخت _ مثل سوالهای آقای علیپور یا استراتژی _ حل کن.
کلا ترکیبیات درس مهمیه که اکثر آدما دوست دارن بپیچوننش!
در ادامه ی همه ی این کارها هم خوبه وقتی الگوریتم و برنامه نویسی یاد گرفتن تموم شد، توی سایتهای برنامه نویسی کد بزنی.
البته لازمه یادآوری کنم که به نظر من این برنامه برنامه ی خوبیه و شاید یه آدم دیگه اصلا با این برنامه خیلی بازده نداشته باشه.

پ.ن.: فکر کنم توی آرشیو اینجا پستهای زیادی با این موضوع هست. اگه اول سرچ میکردی بهتر بود، ولی چون من خودم تا حالا نظر شخصی خودم درباره مدل درس خوندن رو نگفتنم؛ راهنماییت کردم. موفق باشی.

بالا