پاسخ : چه رشته ای و چه دانشگاهی ؟
شما خودتون رشتتون برقه ديگه؟
شما واقعا علاقه داشتيد كه فتيد اين رشته يا فكر كرديد اگه بريد اين رشته رو بخونيد موفق تريد در آينده؟
بله.منم برقم.
خط دومی که نوشتید پارادوکس داره.
ولی یه مثال میزنم تا متوجه بشید داستان از چه قراره.
من تابستون نزدیک یک و نیم ماه راجع به برق فکر کردم و تحقیق کردم.شریف یه امتیازی واسه ما قائل شده بود که میذاشت 1 مهر هم تغییررشته بدیم.واسه همین خوب فکرهام رو کردم.
برق رشته خیلی گسترده ایه و همون طور که گفتم حدودا 20 الی 30 تا زیرگرایش داره.بعد از تحقیقاتی که کردم دیدم نزدیک 20 تا از این گرایشا به درد من نمیخورن و الان به عشق چندتای باقیمونده اومدم برق.بماند که همین الان دوستام دارند ازم انتقاد میکنند که چرا فلان گرایش رو دوست داری؟ تو
باید بری مخابرات. این بایده داره گند میزنه توی این برق شریف و دونه دونه نخبه های علمی مون رو نابود میکنه.هر کی رو از یه لحاظی.
حداقل افتخار میکنم که چشم بسته نزدم برق و با علاقه زدم.
نکته دردناک تری هم وجود داره.
من واسم خیلی جالب بود ببینم دلیل بقیه بچه های یه رقمی و دو رقمی واسه انتخاب برق چیه.توی اون یک و نیم ماه تابستون هم با خیلیاشون در ارتباط بودم.
نکته جالبی که وجود داره اینه که طبق چیزی که من فهمیدم اکثرشون بیشتر از چند ساعت یا چند دقیقه راجع به انتخاب رشته شون فکر نکرده اند.خیلی دردناکه.خیلی...
نمیخوام ریشه یابی کنم ولی در همین حد بگم که تا روزی که خودمون سعی نکنیم مسئولیت تصمیم هامون رو بپذیریم مشکلاتمون پابرجاست.